Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Важно за храненето !
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Важно за храненето ! 
Реших да пусна тази тема защото това което ще кажа мисля че много хора не го знаят и правят точно обратното !
По време на ядене не трябва да се пият никакви напитки (вода) . Приема на водата трябва да става 20тина минути след храненето ! Мился че е важно тези който не знаят да го научат , защото и аз до преди месец правех тази грешка , но по опитен и знаещ човек от мен ми даде този съвет. Успех да всички и знайте че яденето е най важното нещо в фитнеса !

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз пък пия вода 15-20 минути преди хранене.Това го прочетох някъде преди години, почнах да го правя и ми стана навик.Не е ли правилно?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
А тогава защо в диетата ми пише пилешка пържола,салата и фреш ??След като има фреш,значи може да се пие и по време на ядене...Ама де да знам..

Фрешът е храна, а не вода.. Просто е в течно състояние.. Като крем- супата, например... Very Happy

Мнение  
little_angel написа:
А тогава защо в диетата ми пише пилешка пържола,салата и фреш ??След като има фреш,значи може да се пие и по време на ядене...Ама де да знам..

лично моя инструктор ми го каза . по време на ядене да не приемам течности. той имаше предвид вода , а безалкохлни някакви абсурд. за фрешчетата незнам щом ги има пий Wink

Мнение  
M@R#@ написа:
Фрешът е храна, а не вода.. Просто е в течно състояние.. Като крем- супата, например... Very Happy

Е не е ли сок.....как ще е храна,все едно натурален сок,само че си го правя аз вкъщи с машина за фреш....Пак е течност..Хм..

Сокът също е храна...
Млякото също е храна...
Значи течност е едно, вода- друго... Вода е Н2О и има 0 калории... Very Happy
Храна е всичко, което има хранителна стойност, т.е. калории от белтъчини, мазнини, въглехидрати.. Водата няма калории, тя е един вид "разредител".. Това е и причината някои да не препоръчват пиенето на вода по време на хранене, защото разреждала уж стомашния сок и забавяла смилането на храната...
Всяка храна съдържа вода, но водата няма хранителна стойност... А фрешът си е портокал (примерно), само дето ти си му махнала фибрите, като си го изстискала, но това запазва всичките му хранителни стойности, тъй като фибрите и без това не се усвояват..
Ето ти обратния пример- ако замразиш водата, тя вече не е течност, това означава ли, че става храна... Idea

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети