Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Взех си креатин?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Що не попрочетеш малко в сайта. Креатина се абсорбира в тънките черва в алкана среда. Стомаха е орган корема е кухината в която се намират стомаха и червата и други органи. Креатина в стомаха под въздействието на солна киселина се превръща в креатинин което гадно. за това се взима с леко алкана храна по- възможност въглехидрати. Айде другото го дочети има много добри статии за начин на прием само влез в категория добавки и чети

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Walkerman написа:
Всичко добре, но и аз искам да питам за нещо. Като си взех от магазина креатин и продавача ми каза, че е по-добре да го взимам без течности -директно само креатин и мед или глутамин. И това да е така, защото креатина действал в стомаха, а не в корема. Дали е по-ефективно ако се взима наистина "сухо"?

Като е сухо по-трудно ще се абсорбира, туко-виж остане по хранопровода и при следващият прием на някакви вещества попадне в корема или там където отива. С течност веднага се абсорбира, тъй като се приемат само съставките от които имаш нужда и другото отива на сметището Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Бях писала нещо друго.. май спя още... Embarassed

Течностите преминават по- бързо през стомаха и си мисля, че ще е по- добре, ако креатина се взима с течности, а не "на сухо" .. Very Happy

Последната промяна е направена от M@R#@ на Пет Мар 14, 2008 2:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Хора четете креатина се усвоява в тънките черва, не в лигавицата. Не може да непремине стомаха, за това и хората парвйат креалканин а не креатин за смучене. Няма никаква вероятност да се абсорбира преди да стигне стомаха. Идеята е глуапава.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети