Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Взех си креатин?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Взех си креатин? 
WEIDER MICRO-FINE POWDER PURE CREATINE 100% CREATINEMONOHYDRATE Cool
Казаха ми че е много качествен и към въпроса, креатина е 250 грама тук чета в темите по колко трябва да пия но на опаковката пише 1 път на ден преди тренировка или като стана сутриг НО САМО ПО 1 ПЪТ Shocked
И сега се чуда по колко пъти да го пия Crying or Very sad

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
горе-долу както ти го пише.сутрин на гладно с прост въглехидрат(лъжица мед) и след тренировка(когато тренираш)пак с въглехидрат за не повече от 45 дни до два месеца,след това го спираш поне за месец

Отговорете с цитат
Мнение  
и тряя зареждаща доза.. 1 седмица по 20 грама на ден Embarassed поне аз така знам Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение
ь в течност мога ли да го разтварям и 250 грама дали ще ми стигнат за 45 дни Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
няма начин да ти стигне за 45 дни, особено ако правиш зареждаща доза(5 дена по 2о гр.). Лично моят съвет е да го пиеш както трябва а да не пестиш. Ако те притесняват парите-има и по-евини марки. Да разтваря се в течност и се пие веднага след разтварянето по възможност! Успех Smile

Отговорете с цитат
Мнение ok 
Благодаря ще го пия 20 дена с зареждаща доза първата седмица и се надявам до тогава да събера още пари Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
креатина е хубав и не ти трябва зареждаща,най-много можеш да направиш 5дена по 10гр.може и да ти стигнат тези 250гр,аз правя цикъла два месеца с 300гр

Отговорете с цитат
Мнение Re: a 
webhaker написа:
ь в течност мога ли да го разтварям и 250 грама дали ще ми стигнат за 45 дни Question

В сок го разтваряй.

Мнение добре 
последен въпрос Embarassed не ми дадоха уред за измерване на грамовете и в кутията нямаше Crying or Very sad откаде мога да си взема нещо подобно Wink

Отговорете с цитат
Мнение Re: добре 
webhaker написа:
последен въпрос Embarassed не ми дадоха уред за измерване на грамовете и в кутията нямаше Crying or Very sad откаде мога да си взема нещо подобно Wink

Отиди в някоя аптека и попитай там.Ако не продават мерителни лъжички все ще имат някоя останала от непродадено в срок сиропче.

Отговорете с цитат
Мнение Re: добре 
webhaker написа:

1 чаена лъжичка с връх=5гр

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
креатина е хубав и не ти трябва зареждаща,най-много можеш да направиш 5дена по 10гр.може и да ти стигнат тези 250гр,аз правя цикъла два месеца с 300гр

Може и да не съм прав за което се извинявам. А как мислиш дали е по-добре по-хубав креатин по 5гр без зареждаща или някакъв по-евтин със зареждаща и 10 гр на ден?

Отговорете с цитат
Мнение еми 
еми така като гледам тоя пич прави с по-малко но по- качествен креатин Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
И какво е по хубав и или по лош ч е аз като ги дам за изледване май са все едни същи, креатин монохидрата е еднакъв на 99% от фирмите. И доза не се определя от това. Звучи доста наивно. Има меркови стоиности момчета. Хорат цял каталог са публикували за сравнителен анализ ама такъв фактор евтин и скъп не съм виждал.

Отговорете с цитат
Мнение  
Всичко добре, но и аз искам да питам за нещо. Като си взех от магазина креатин и продавача ми каза, че е по-добре да го взимам без течности -директно само креатин и мед или глутамин. И това да е така, защото креатина действал в стомаха, а не в корема. Дали е по-ефективно ако се взима наистина "сухо"?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети