Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Видео Упражнения
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Видео Упражнения 
Добрата тренировка е съчетание от правилно комбинирани и правилно изпълнени упражнения. За да може вашата тренировка да бъде максимално ефективна, екипът на Фитнес БГ открива нова категория - „Видео упражнения”. В нея ще можете да наблюдавате как точно се изпълнява дадено упражнение: постановка на тялото, скорост на изпълнение , хват и всички онези дребни детайли, които допринасят за максималната ефективност. Обръщаме ви внимание, че някои от хватовете и подходите се различават от познатите ви традиционни начини на изпълнение. Това се дължи на факта, че Росен Миладинов, който изпълнява упражненията, е сертифициран C.O.R.F.I.T. инструктор и прилага характерните за тази методиката хватове и постановки на тялото. Росен Миладинов е състезател по натурален бодибилдинг към клуб MLO и през 2006 година стана абсолютен шампион на България по натурален културизъм.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Извинете но защо ми казва че нямам права да гледам тези Бидео Упражнения ? имам регистрация не е там проблема...

Отговорете с цитат
Мнение  
ro6aff написа:
Извинете но защо ми казва че нямам права да гледам тези Бидео Упражнения ? имам регистрация не е там проблема...

Трябва да имаш и регистряция за сайта, освен за форума!

Отговорете с цитат
Мнение  
К'во стана с видео упражненията в сайта не мога да ги намеря, пробвах и от по-горе дадения линк "нямате права незнам си кво ми пише" имам регистарция отдавна, дори съм поръчвал добавки от сайта ....

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Там са си видео упражненията. Влизаш с регистрацията си в сайта, отваряш категория Упражнения. Избираш си упражнение и вече действаш според ситуацията. Например: Придърпване на Lat-Row Pulldown Machine - Latissimus отваря веднага видеото, на други отдолу пише Видео вариант, а някои упражнения явно нямат варианти с видео. С това мога да ти помогна. Може да има и друга особеност, но като се яви шефът, ще каже.

Мнение  
Преди нали имаше раздел Видео Упражнения аз за т'ва се обърках Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети