Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Високо въглехидратна диета за изграждане на мускулна маса :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Високо въглехидратна диета за изграждане на мускулна маса :) 
Видях че много хора питат какво трябва и как трябва да ядът за да покачат мускулна маса Smile ще ви предложа една примерна високо въглехидратна диета Smile Успех

Диета изграждаща мускулите

Хранене 1

7 часа:сутрешна закуска

100г. овесени ядки

6 яйчни белтъка

2 яйчни жълтъка

2 филии пълнозърнест хляб

1 банан

Хранене 2

10 часа:закуска

40г. протеин на прах(смесен с вода)

300г. печени картофи

Хранене 3

13 часа:обяд

200г. пилешки гърди

100г. ориз

100г. салата от зеленчуци

Хранене 4

16 часа:предтренировъчно хранене

40г. протеин на прах(смесен с вода)

1 банан

Хранене 5

18 часа:следтренировъчно хранене

70г. въглехидратна напитка

30г. протеинова напитка

Хранене 6

19 часа:вечеря

200г. телешки шол

300г. печени картофи

200г. зеленчуци

Хранене 7

22 часа:зареждане преди сън

40г. протеин на прах

50г. овесени ядки

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение :) 
На мен ми изглежда по скоро високопротеинова Smile)) 80% от изброените са белтъци

Отговорете с цитат
Мнение  
Не е лоша,благодарско за усилията които си положил.Много хора е добре да обърнат внимание на това,че само за програми питат а за яденето ....... Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
eeee моля моля Smile аз мисля че тази диета е много добра само трябва да се спазва правилно и ще има ефект Smile

Отговорете с цитат
Мнение ami kolko vreme trqbva da se psava tazi programa?? 
благодаря за готината програма, дано подеиства само да попитам колко време трябва да се спазва????

Отговорете с цитат
Мнение  
Амииии докато качиш мускулната маса която искаш.....и аз имам проблем с килцата и от понеделник ще я почвам пък ще видим какво ще стане.......Само да ти кажа че тази програма както всичко останало иска постоянство Smile Ако го няма това постоянство няма да има резултат Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
ее праб си за постоянството! Батко ми и тои ходи на фитнес ама качва килцата с хапчета а аз първо че сам малък второ че искам ако може без химия да кача няколко килца!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Преди тренинофка не се ли приемат "бързи въглехидрати" със протеина и банана? Моята програма беше подобна и постигнах много с нея, но преди тренировка си правех шейк от 30г протеин и 40г захар (бързи въглехидрати) , а банана е против крампи доколкото знам. Също не си написал колко време преди тренировката се взима шикчето което е доста важно, 30 мин са добре.

Мисля че може да се включат и ядки, фастъци бадеми... в едно от храненията примерно второто.

ЗА УЧЕНИЦИ! - Второто хранене ви се пада голямото междучасие и няма как да хапвате печени картофи и протеинов шейк, така че ето как решавах аз този проблем > Пакедче 100г печен фастък има доста богато съдържание, или пък култовото Вафла + кисело мляко , мисля че са доста добър варчнт тези алтернативи Smile

double_d_ - поправи ме ако греша, важното е да стане хубава тема!

Отговорете с цитат
Мнение  
Поне по отношение на вафлата грешиш. Тестените ястия имат по голяма роля за изграждане на масата така че култовото баничка с бозичка ще има по-голям ефект Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Даааааааа,бозата си е култова при нас,но аз все пак ще се въздържа от хвалби Wink Не е лоша,но няма как да качиш маса от нея.Поне не и мускили иначе като въглехидрат не е лоша Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
хахах няма да е зле по една биричка да пиивате в голямото както правя аз хахахаха

Отговорете с цитат
Мнение  
Високо въглехидратна диета - ВВД

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети