|
Страница 1 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
keasar
|
 Вместо да кача кг, се страхувам да отслабна повече ?
Здравейте,регистрирах се на скоро,направи ми впечатление че сита е на много високо ниво,за това реших и да се консултирам с Вас всички. 72 кг 25 g 175 съм и от месец време се опитвам да кача кг ,купих си протеини мега маса 2000. От както редовно почнах да взимам протеини,ми се стори че може и без храна,защото си загубих апетита,трябва ли да се тъпча на сила?
Pедовно ходя на зала,проблема ми е че си загубих апетита,не ми се яде нищо,тъпча се с протеини сутрин и след тренировка,харесва ми как се чувствам ,страхувам се че вместо да кача,ще сваля кг и ще заприличам на пич които не дига за мускули,а ходи на балет,съжалявам за тона,но това ме вълнува,защото не ми се ще да отслабна а кача,това е,ако някои има мнение с което да ме съветва,ще му обърна внимание,защото за мен това е важно Благодаря Ви
Последната промяна е направена от keasar на Пон Окт 29, 2007 9:53 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
|
| Пон Окт 29, 2007 9:08 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
вземи си бирена мая, тя много отваря апетита а и не е скъпа!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Окт 29, 2007 9:19 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
наистина бирената мая отваря ли апетита, защото и аз някой път нямам апетит  е найстина научавам много неща от тук  още утре си взимам бирена мая, то пише на кутията че от нея се качват килограми ама колко можеш да качиш един господ знае  ама щом отваря апетита значи е за мен.. а дали има друго силно средство което да отваря апетита много
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Окт 29, 2007 9:54 pm |
|
 |
keasar
|
|
| Пон Окт 29, 2007 9:58 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
|
| Пон Окт 29, 2007 9:59 pm |
|
 |
keasar
|
|
| Пон Окт 29, 2007 10:07 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
питах сериозно де... иначе люти чушки махам като откачен макар че ме боли стомаха след това... без чушлета не сядам на масата да ям  ...
а ти "keasar" не мисли само че от бирена мая и протеин ще напалнееш, човека ти каза да си купиш бирена мая защото отваряла апетита това значи че ще ти се яде и така няма да се притесняваш че ще отслабнеш... наблягай на стабилна храна и ще пълнееш, няма къде да идеш... аз макар че не ям само определени неща и нямам хранителна диета... от един месец и нещо от как ходя на фитнес ми се яде мнгоо защото се изморявам доста и съм качил 2 килца  ама на мен един ми каза че отначало ще качвам лесно ама после.... дано не е така
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Окт 29, 2007 10:09 pm |
|
 |
keasar
|
|
| Пон Окт 29, 2007 10:23 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
според мен за сажеление никаква... както всеки тук казва ПРОТЕИНА, ГЕЙНЕРА... това са хранителни ДОБАВКИ... то си показва името... ти не наблягай на протеините а наблягай на храната... аз до като все още се чудя какви добавки да взимам... само с добро ядене за месец и нещо качих два килограма, не е много но все пак  така че яж може малко "като кокошка" но честичко... не се заблуждавай че като пиеш протеин си заситен... ЯЖ ХУБАВО... иначе нищо не става
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Окт 29, 2007 11:12 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
на всички опаковки от хран.добавки пише че не са заместител на разнообразното хранене
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Окт 29, 2007 11:38 pm |
|
 |
keasar
|
RockyBalboa написа:на всички опаковки от хран.добавки пише че не са заместител на разнообразното хранене
В никакъв случай не се опитвам да заместя храната с протеините или вобще с цялата тази химия която се предлага във вид на уж хранителни добавки,всичко е нормално,спазвам правилата,просто усещам тотално засищане, до този момент зада се получи така че да ям и да си върна апетита,ще се тъпча с люти чушки и какво пък,в крайна сметка не са ми нужни подкоjни мазнини,а и се очертава невероятен релеф
Мисля че идеята да не се яде вобще е жестока,ако имаше такъв метод на оцеляване,щеше да е върхъ,яденето без апетит е отврат, единственото хубаво е ,че ядеш по малко и отново се забивам на това как ще кача по този начин, вероятно ако увелича натоварването на организма,може и да огладнея
|
| Вто Окт 30, 2007 12:01 am |
|
 |
kacpar
Потребител
Местожителство: Rousse
|
Първо ПРОТЕИНА , ГЕЙНЕРА НЕ СА ХИМИЯ.
Второ имах един приятел който тренираше и беше пил протеин ( не помня каккъв беше , но това няма значение). Просто заместваше храната с протеин , което е грешно от него няма да качиш почти нищо , и след като спря фитнеса от 65 отслабна на 55-58.Усъзнай се докато е време и почни да ядеш редовно по 6-7 пъти на ден и резултатът няма да закъснее.
А колкото до апетита бирената мая е добро решение.
|
| Вто Окт 30, 2007 12:57 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
абе вие имате почти еднакви никове и се чудя аз "този човек сам ли си приказва"  ами... както всички казват, не трябва да заместваш храната с протеин... в храната има много съставки който в протеина няма, в протейна има важните за изграждането на мускулите... аз ако можех да си позволя и ако можех да поглъщам толкова много хран. продукти... щях да се тъпча с храни богати на протеини и нямаше да мислиа за добавки а ти правиш обратното взимаш добавки и забравяш храната... найстина се усазнай!
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 1:01 pm |
|
 |
d_best
Потребител
Местожителство: Казанлък
|
тъй като те гледам си с бърз метаболизъм и ако не се храниш често няма да качиш много килограми (а в твоя случай даже може да отслабнеш) трябва да си изградиш хранителен режим, който трябва да спазваш 1-2 седмици се напъни да ядеш сутрин веднага след като станеш и след това да пиеш кафе така си разпредели 5-6 хранения на ден може да не ти се яде но се напъни мало, ако пък не можеш пий мая, (но съм чувал че има много гаден вкус тъй че незнам дали ще ти хареса), в крайна сметка организмът ти ще свикне с тези хранения и ще започне сам да си иска храната (казвам го от личен опит), ходи 3 пъти седмично на тренировки (понеделник, сряда и петък ако ти е удобно де) и си вземаи добавките преди и след тренировка, а в почивните дни само 1 път дневно. така апетитът ти може да се увеличи пробвай така 3-4 седмици ако не помогне си смени добавките. аз вземам протеин, мас гейн, креатин и глюкоза и пак съм гладен като "животно"  само изчаквам 30 минути след като си изпия собавките защото ги пия с 500-700мл вода и се напълвам. Та напъни се малко може да ти е малко гадничко 1 седмица но после веднага ще забележиш ефекта и ще се радваш че си постъпил така. можеш също да си купиш някъкви витамини препоръчвам ти Centrum
|
| Сря Окт 31, 2007 12:43 am |
|
 |
keasar
|
d_best написа:тъй като те гледам си с бърз метаболизъм и ако не се храниш често няма да качиш много килограми (а в твоя случай даже може да отслабнеш) трябва да си изградиш хранителен режим, който трябва да спазваш 1-2 седмици се напъни да ядеш сутрин веднага след като станеш и след това да пиеш кафе така си разпредели 5-6 хранения на ден може да не ти се яде но се напъни мало, ако пък не можеш пий мая, (но съм чувал че има много гаден вкус тъй че незнам дали ще ти хареса), в крайна сметка организмът ти ще свикне с тези хранения и ще започне сам да си иска храната (казвам го от личен опит), ходи 3 пъти седмично на тренировки (понеделник, сряда и петък ако ти е удобно де) и си вземаи добавките преди и след тренировка, а в почивните дни само 1 път дневно. така апетитът ти може да се увеличи пробвай така 3-4 седмици ако не помогне си смени добавките. аз вземам протеин, мас гейн, креатин и глюкоза и пак съм гладен като "животно" само изчаквам 30 минути след като си изпия собавките защото ги пия с 500-700мл вода и се напълвам. Та напъни се малко може да ти е малко гадничко 1 седмица но после веднага ще забележиш ефекта и ще се радваш че си постъпил така. можеш също да си купиш някъкви витамини препоръчвам ти Centrum 
Евала ,просто евала,най готиня компетентен отговор ,браооо d_best,най-накрая некои да ме светне по въпроса  ) влязох отоново тук зада кажа това че си върнах апетита и в интерес на истината като опитах да ям сутрин веднага след като станах,беше много малко,но ядох,защото усещах че нямам никакви сили и предния ден цял ден не бях ял нищо,само протеини,оказа се обаче,че днес цял ден ям щото имам апетит и предполагам вече защо е ,защото ядох сутринта в 7:00:)) е тва е  ) д_бест------Поздрави от Bruxelles ,мнооо ти благодаря за компетентния отговор  )) Много си готин  ))))
|
| Сря Окт 31, 2007 6:55 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Юли 07, 2008 2:05 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|