Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Вредно ли е да се ядат колбаси?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ми всеки да си направи една фермичка да си има месо и една ливадка за плодове и зеленчуци Laughing и сичко 6

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
не сам чел като хората скорпион Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
FLORINA написа:
ако обаче чета на 100 грама калоричността и мазнини и такива. това е най малкият проблем,четете нещата с буква Е.

Very Happy С буква ''Е'' ама къде--в началото...края..в средата... Laughing Дам права си за ''Е''-тата,ама иобщо на тях не им обръщам внимание...
Zverozavar ,тва е от полуфабрикатите,споко Very Happy

Последната промяна е направена от scorpion на Пет Май 09, 2008 5:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
не си правя труда да чета аз какво пише и непише,няма да живея вечно я Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
а евала една мъжка приказка да се чуе Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
дам
мъжете ядем мн повече видове храни от жените,явно не ни пука мн Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
scorpion написа:
MindDriver написа:
scorpion написа:
Невижам нищо вредно в тях,но ако си в режим на отслабване,се изключвт напълно...А по този въпрос сме говорили много и се е изписал роман...

Мазнинката и това, че слагат всякакви изкусвени или било то естесвени примеси. Вкрайна сметка вместо чисто месо, примерно ядеш някакви си полу фъбрикати или всякакви боклуци (целият организъм на прасето) смелен.

Не ям свинско месо!!!Дам,знаем за разточителната тема...какво съдържат...че имало тва,че имало онова...а от къде сте сигурни,че е така???Българинът във всичко се съмнява и вярва на всичко,което излиза в печата.
FLORINA,кой го интересува кво има в колбасите...както беше казал мисля jкklouna(ако не се лъже,че беше той) -не ме интересува кво има в тях,аз не съм видял кво са слагали и не ме е гнус(беше нещо подобно).То и собственоръчно да си направиш каймата,та ако сложиш повече сланина пак ще излизат тези гнусни сланинки.Пък като копуваме пил.месо от магазина,пак ли трябва да се съмнявам дали е пиле или нещо друго...

Незнам за какво се хваща българина и какво прави, изхождам за нещата от личен опит и никога от нещо прочетено или просто казано.

Отговорете с цитат
Мнение  
напротив,трябва да сме грамотни,трябва да знаем за това,ето ви и адреса за да сте информирани точно.
http://margaritta.dir.bg/fevruari/0609exxx.htm
едно да живееш добре и здрав,друго малко и болен.

Мнение  
ако гледам на всяка храна какво има в нея ще остана гладен със сигурност Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Щом са вредни колбасите, хапвайте спанак Very Happy Ето една любопитна новинка за него. Безвреден е Very Happy
"Отдавна е известно, че растението е богато на полезни вещества като калций, желязо и витамини С, А и К, но способността му да увеличава силата досега не е била доказана.
В лабораторни тестове американските изследователи установили, че химикали в спанака помагат за изграждането на мускулите, ускорявайки превръщането на протеин в тялото в мускулна маса.
Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването.

Предишни изследвания са показали, че спанакът помага за отслабване, тъй като дава усещането за ситост, както и че е полезен за дейността на мозъка. БТА

Мнение  
предпочитам едно хубаво месце от колкото една трева Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Very Happy Щом са вредни колбасите, хапвайте спанак Very Happy Ето една любопитна новинка за него. Безвреден е Very Happy
"Отдавна е известно, че растението е богато на полезни вещества като калций, желязо и витамини С, А и К, но способността му да увеличава силата досега не е била доказана.
В лабораторни тестове американските изследователи установили, че химикали в спанака помагат за изграждането на мускулите, ускорявайки превръщането на протеин в тялото в мускулна маса.
Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването.

Предишни изследвания са показали, че спанакът помага за отслабване, тъй като дава усещането за ситост, както и че е полезен за дейността на мозъка. БТА

Maria,дам,тва се нарича решение Very Happy ,ама що се забави толкова,аз мислех,че ще видя статията още след втория коментар Laughing

Мнение  
"Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването"
аз бих казал 4е това е мн добра новина какво е 1кг ...нищо Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
"Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването"
аз бих казал 4е това е мн добра новина какво е 1кг ...нищо Cool

Ще пасем, за да станем яки Laughing

Отговорете с цитат
Мнение идва лято и салатките пресни. 
И здрави!!! Very Happy Чисто месце,защо не и салатка със спанак. пържолки на скара,кюфтенца във фурна,пилешки хапки с млечен сос. има доста храни за ядене,освен колбасите готови и пълни с консерванти.

Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети