|
Страница 2 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
zverozavar
Потребител
|
ми всеки да си направи една фермичка да си има месо и една ливадка за плодове и зеленчуци  и сичко 6
|
| Пет Май 09, 2008 5:33 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
не сам чел като хората скорпион
|
| Пет Май 09, 2008 5:34 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
FLORINA написа:ако обаче чета на 100 грама калоричността и мазнини и такива. това е най малкият проблем,четете нещата с буква Е.
 С буква ''Е'' ама къде--в началото...края..в средата...  Дам права си за ''Е''-тата,ама иобщо на тях не им обръщам внимание...
Zverozavar ,тва е от полуфабрикатите,споко
Последната промяна е направена от scorpion на Пет Май 09, 2008 5:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Пет Май 09, 2008 5:35 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
не си правя труда да чета аз какво пише и непише,няма да живея вечно я
|
| Пет Май 09, 2008 5:36 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
а евала една мъжка приказка да се чуе
|
| Пет Май 09, 2008 5:43 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
дам
мъжете ядем мн повече видове храни от жените,явно не ни пука мн
|
| Пет Май 09, 2008 5:47 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
scorpion написа:MindDriver написа:scorpion написа:Невижам нищо вредно в тях,но ако си в режим на отслабване,се изключвт напълно...А по този въпрос сме говорили много и се е изписал роман...
Мазнинката и това, че слагат всякакви изкусвени или било то естесвени примеси. Вкрайна сметка вместо чисто месо, примерно ядеш някакви си полу фъбрикати или всякакви боклуци (целият организъм на прасето) смелен.
Не ям свинско месо!!!Дам,знаем за разточителната тема...какво съдържат...че имало тва,че имало онова...а от къде сте сигурни,че е така???Българинът във всичко се съмнява и вярва на всичко,което излиза в печата.
FLORINA,кой го интересува кво има в колбасите...както беше казал мисля jкklouna(ако не се лъже,че беше той) -не ме интересува кво има в тях,аз не съм видял кво са слагали и не ме е гнус(беше нещо подобно).То и собственоръчно да си направиш каймата,та ако сложиш повече сланина пак ще излизат тези гнусни сланинки.Пък като копуваме пил.месо от магазина,пак ли трябва да се съмнявам дали е пиле или нещо друго...
Незнам за какво се хваща българина и какво прави, изхождам за нещата от личен опит и никога от нещо прочетено или просто казано.
|
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
напротив,трябва да сме грамотни,трябва да знаем за това,ето ви и адреса за да сте информирани точно.
http://margaritta.dir.bg/fevruari/0609exxx.htm
едно да живееш добре и здрав,друго малко и болен.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
|
 |
ludoto
Потребител
|
ако гледам на всяка храна какво има в нея ще остана гладен със сигурност
|
| Пет Май 09, 2008 5:57 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 Щом са вредни колбасите, хапвайте спанак  Ето една любопитна новинка за него. Безвреден е
"Отдавна е известно, че растението е богато на полезни вещества като калций, желязо и витамини С, А и К, но способността му да увеличава силата досега не е била доказана.
В лабораторни тестове американските изследователи установили, че химикали в спанака помагат за изграждането на мускулите, ускорявайки превръщането на протеин в тялото в мускулна маса.
Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването.
Предишни изследвания са показали, че спанакът помага за отслабване, тъй като дава усещането за ситост, както и че е полезен за дейността на мозъка. БТА
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Пет Май 09, 2008 5:57 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
предпочитам едно хубаво месце от колкото една трева
|
| Пет Май 09, 2008 6:06 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
maria написа: Щом са вредни колбасите, хапвайте спанак Ето една любопитна новинка за него. Безвреден е
"Отдавна е известно, че растението е богато на полезни вещества като калций, желязо и витамини С, А и К, но способността му да увеличава силата досега не е била доказана.
В лабораторни тестове американските изследователи установили, че химикали в спанака помагат за изграждането на мускулите, ускорявайки превръщането на протеин в тялото в мускулна маса.
Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването.
Предишни изследвания са показали, че спанакът помага за отслабване, тъй като дава усещането за ситост, както и че е полезен за дейността на мозъка. БТА
Maria,дам,тва се нарича решение  ,ама що се забави толкова,аз мислех,че ще видя статията още след втория коментар
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Пет Май 09, 2008 6:12 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
"Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването"
аз бих казал 4е това е мн добра новина какво е 1кг ...нищо
|
| Пет Май 09, 2008 6:22 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
ludoto написа:"Лошата новина за хората, които биха искали да се сдобият със силни мускули по този начин е, че за да постигнат желания ефект, ще трябва да изяждат по един килограм спанак на ден, обясняват авторите на изследването"
аз бих казал 4е това е мн добра новина какво е 1кг ...нищо 
Ще пасем, за да станем яки
|
| Пет Май 09, 2008 6:41 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 идва лято и салатките пресни.
И здрави!!!  Чисто месце,защо не и салатка със спанак. пържолки на скара,кюфтенца във фурна,пилешки хапки с млечен сос. има доста храни за ядене,освен колбасите готови и пълни с консерванти.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Пет Май 09, 2008 8:31 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 06, 2008 6:51 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|