| Автор |
Съобщение |
Nestle
Потребител
|
 Вредно !!
Искам да попитам кое вреди на фитнесът напитките от рода на алкохол кафе газирани напитки и други такива.За да знам кое да избягвам благодаря ви предварително
С Уважение Nestle
_________________ По добре цар на ада от колкото подчинен в рая
|
| Пон Яну 07, 2008 3:57 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
По тази тема има много писано във форума.Ползвай търсачката горе в дясно.Виж и това:
Акохол
Кафето не е вредно, стига да не прекаляваш, газираните напитки обикновено са подсладени- ако чистиш, май не е много добре.
|
| Пон Яну 07, 2008 6:39 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Най добре си пий мляко и чай
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Яну 07, 2008 3:09 pm |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
RockyBalboa написа:Най добре си пий мляко и чай 
И Боза
|
| Пон Яну 07, 2008 4:23 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: Вредно !!
Nestle написа:Искам да попитам кое вреди на фитнесът напитките от рода на алкохол кафе газирани напитки и други такива.За да знам кое да избягвам благодаря ви предварително
С Уважение Nestle
Газирано , калкохол .
|
| Пон Яну 07, 2008 4:59 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Особено алкохола, газираното също въпреки че в нормални количества мисля , че няма да е проблем.
Аз лично пия по една кола лайт на седмица като се присетя че искам да разнообразя от соковете
|
| Пон Яну 07, 2008 6:08 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
е относно алкохола ограничете го до минимум не като роботи се пак не ставаите роби на фитнеса не може ако си на рожден ден примерно и сички се веселят и ти да гледаш от страни с някво сокче
|
| Пон Яну 07, 2008 8:46 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
zverozavar написа:е относно алкохола ограничете го до минимум не като роботи се пак не ставаите роби на фитнеса не може ако си на рожден ден примерно и сички се веселят и ти да гледаш от страни с някво сокче
Аз не пия изобщо и сам си много весел като има повод, даже ми е по весело като съм трезвен да се базикам с пияните, голям майтап си е  немога да разбера защо повечето хора си мислят че трябва да пият за да е весело незнам това комплекс ли е но при 90% е така.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Яну 07, 2008 8:57 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
е и аз не пия освен ако няма сериозен повод
|
| Пон Яну 07, 2008 9:16 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
откакто почнах да тренирам по-сериозно спрях да пия освен на по-важните поводи(рожденния ми ден,имен ден и нова година).И като сам с всела компания не ми трябва алкохол да се забавлявам
_________________ No Pain-No Game
|
| Вто Яну 08, 2008 12:22 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
RockyBalboa написа:zverozavar написа:е относно алкохола ограничете го до минимум не като роботи се пак не ставаите роби на фитнеса не може ако си на рожден ден примерно и сички се веселят и ти да гледаш от страни с някво сокче
Аз не пия изобщо и сам си много весел като има повод, даже ми е по весело като съм трезвен да се базикам с пияните, голям майтап си е немога да разбера защо повечето хора си мислят че трябва да пият за да е весело незнам това комплекс ли е но при 90% е така.
Аз не мога да разбера като паднеш под масата или върху нея какво весело може да ти стане , весело ще стане на тези около теб .
|
| Вто Яну 08, 2008 12:32 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Относно алкохола, аз не мога да пия повече от 50 грама след като спрях за около година и малко тотално да пия и си ми е много добре. Като имам повод си капвам 30 гр ракия и си давам наздраве с нея. Не трябва да се прекалява с алкохола, че работата изгрубява
|
| Вто Яну 08, 2008 1:08 pm |
|
 |
|
|