Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Вредно !!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Вредно !! 
Искам да попитам кое вреди на фитнесът напитките от рода на алкохол кафе газирани напитки и други такива.За да знам кое да избягвам благодаря ви предварително Smile
С Уважение Nestle

Отговорете с цитат
Мнение  
По тази тема има много писано във форума.Ползвай търсачката горе в дясно.Виж и това:
Акохол
Кафето не е вредно, стига да не прекаляваш, газираните напитки обикновено са подсладени- ако чистиш, май не е много добре. Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Най добре си пий мляко и чай Wink

Мнение  
RockyBalboa написа:
Най добре си пий мляко и чай Wink

И Боза Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Re: Вредно !! 
Nestle написа:
Искам да попитам кое вреди на фитнесът напитките от рода на алкохол кафе газирани напитки и други такива.За да знам кое да избягвам благодаря ви предварително Smile
С Уважение Nestle

Газирано , калкохол .

Отговорете с цитат
Мнение  
Особено алкохола, газираното също въпреки че в нормални количества мисля , че няма да е проблем.
Аз лично пия по една кола лайт на седмица като се присетя че искам да разнообразя от соковете Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
е относно алкохола ограничете го до минимум не като роботи се пак не ставаите роби на фитнеса не може ако си на рожден ден примерно и сички се веселят и ти да гледаш от страни с някво сокче

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
е относно алкохола ограничете го до минимум не като роботи се пак не ставаите роби на фитнеса не може ако си на рожден ден примерно и сички се веселят и ти да гледаш от страни с някво сокче

Аз не пия изобщо и сам си много весел като има повод, даже ми е по весело като съм трезвен да се базикам с пияните, голям майтап си е Wink немога да разбера защо повечето хора си мислят че трябва да пият за да е весело незнам това комплекс ли е но при 90% е така.

Мнение  
е и аз не пия освен ако няма сериозен повод

Отговорете с цитат
Мнение  
откакто почнах да тренирам по-сериозно спрях да пия освен на по-важните поводи(рожденния ми ден,имен ден и нова година).И като сам с всела компания не ми трябва алкохол да се забавлявам Wink

Мнение  
RockyBalboa написа:
zverozavar написа:

Аз не пия изобщо и сам си много весел като има повод, даже ми е по весело като съм трезвен да се базикам с пияните, голям майтап си е Wink немога да разбера защо повечето хора си мислят че трябва да пият за да е весело незнам това комплекс ли е но при 90% е така.

Аз не мога да разбера като паднеш под масата или върху нея какво весело може да ти стане , весело ще стане на тези около теб .

Отговорете с цитат
Мнение  
Относно алкохола, аз не мога да пия повече от 50 грама след като спрях за около година и малко тотално да пия и си ми е много добре. Като имам повод си капвам 30 гр ракия и си давам наздраве с нея. Не трябва да се прекалява с алкохола, че работата изгрубява Wink Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети