Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Всяка мускулна група в отделен ден... ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Всяка мускулна група в отделен ден... ? 
От както тренирам използвам една и съща програма, а тя е - всяка мускулна група в отделен ден.
1.ден Гърди
2.ден бицепс - трицепс
3.ден Гръб
4.ден рамо - трапец
корем правя по няколко серии с всяка тренировка.
Понякога изкарвам тази програма и тогава почива, а понякога вкарвам почивки на всеки 2 дена.
Кажете ми, трябва ли да я променя и да започна да комбинирам мускулните групи?
Знам, че има значение дали вземаш нещо, колко ядеш и т.н... за това да кажа, това което вземам е Екди стиил, КГТ, Амино киселини и глутамин само преди лягане.

ПП: Да, знам... "къде са краката" Smile , ами.. досега не съм тренирал крака но ДА, след това, коеот прочетох във форума сериозно се замислих.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
сложи гарба след гардите след това рамото и накрая рацете

Отговорете с цитат
Мнение  
Мислех, че трябва да се редуват голяма мускулна група с малка мускулна група... ?

Отговорете с цитат
Мнение  
то се редува ама за деня-гърди трицепс,а не за седмицата.А до колкото съм чувал и аз се почва от голям към малък.

Отговорете с цитат
Мнение  
вторник правиш ръце а сряда правиш гръб ? не си ли прекалено изморен да се набираш срядата ?

аз в четврътък правя ръце и в петък за гърба едвам правя 4 серии по 7-8 повторения набирания зад врат с голяма помощ бих казал . ( моя приятел ме повдига на последните )
и си мисля ,че проблема е това ,че предния ден съм си натоварил много ръцете и нямам сила за гърба после . мисля правя гръб преди ръцете . незнам според мен не е хубаво гърба да е веднага след ръцете специално за набиранията. иначе преди не правех набирания защото неможех и не ми пречеше да е след ръцете , но сега виждам ,че ми пречи Smile
това е от личен опит . нз по опитните може да опровергаят това мое мнение , но според мен е така

Мнение  
Ами на мен набиранията не са ми проблем защото съм лек, дори и да съм уморен. дори си слагам тежест 7-10 кг за да направя 10-12 повторения.

Отговорете с цитат
Мнение  
е това е супер Smile
колко килограма си иначЕ?

Мнение  
наистина почни да правиш краката и аз викак а зако са ми тес крака обаче като почнах да правя крака качих доста килограми.

Отговорете с цитат
Мнение  
70кг. съм. Боря се за 75 - 80 Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
вмакни някаде в програма краката и сам ще забележи6 резултатите Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Sportex да ти кажа че и аз 3-4 години стоях на 69-70 килограма. незнам дали е защото тренирах 10 години футбол или от другно но сега за 40 дни съм качил 7 килограма - чиста мускулна маса

сигорно е от добавките де . но преди вода не пиех ваобще . сега на ден си пия по 2 литра някаде
ям много белтъци и пия по 120-150 гр суроватка на ден + екдистеел + КГТ + аминокиселини
ако имаш възможност пробваи . сигорно ще имаш същия ефект

Мнение  
И аз взимам от няколко дена същите неще като теб, без протеина. Ще пия повече вода и ще включа и краката. Ще вкарам и едно ядене сутрин защото 1-вото ми е около 12:00.
Благодаря за съветите...

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети