Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Възможно ли е да се отслабне 7-8 кг без фитнес в зала
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Възможно ли е да се отслабне 7-8 кг без фитнес в зала 
Поредната банална тема за много фитенс маняци

Здр,

на 28 години съм , и искам да отслабна
В момента съм 85 кг и съм висок 176 ( мисля , че са важни тези мерки за някои )
Така ми е работата че стоя доста време пред компютър и от това страда тялото ми .... Във фитнес зала не съм влизал през живота си .. така , ако може съвети да бъдат както за фитнес така и без фитнес
Искам да си стопя корема и да направя малко гърди че сега съм като гайда ..
От доста време съм на нявка диета ( моя си ) ама маи няма ефект
Диеата е следната
в 8:00 пия нескафа 3 в 1 ( но се замислям да мина само на нескафе без захар и сметана )
в 12:45 обядвам пилешка паржола с карнитура домати и краставици + аирян
в 18:00-19:00 вечеря салата + супа няква или някоя манджа

не ям хляб и сладко

от месец два ходя да играя мач след работа ползвам неопренов колан за изпотяване
за това време не съм мръднал като килограми и корем да е спаднал .. 84-85 кг

сега си купих ел-карнитин а един познат дето спортува ми даде фатбърнар и fish oil ..рационално ли е да ги пия тези неща и как ..
До колко е важен и съня .. спя максимум 6:00-6:30 часа
Моля за съвет

Последната промяна е направена от Gope на Сря Май 07, 2008 5:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
много кардео л-карнитине гел и течен добра диета много коремни и т.н. и си готов зо какъв период от време говорим обаче Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
много кардео л-карнитине гел и течен добра диета много коремни и т.н. и си готов зо какъв период от време говорим обаче Question

3-4 месеца ...
Smile Нали споменах ,че не съм влизал в фитнес зала Smile и какво разбираш под кардио Wink .. това е бягане така ли ??може ли да го правя с каране на колело , футбол .. ел карнитина ми е на хапове Smile незнам как се пие .. пише 2 хапчета сутринт и 2 преди спорт .. вечер по 2 хапчета fish oil .Коремни преси и въженце може да си ги правя в нас така че не е проблем

Отговорете с цитат
Мнение  
Gope написа:
aGGeSSive` написа:

3-4 месеца ...
Smile Нали споменах ,че не съм влизал в фитнес зала Smile и какво разбираш под кардио Wink .. това е бягане така ли ??може ли да го правя с каране на колело , футбол .. ел карнитина ми е на хапове Smile незнам как се пие .. пише 2 хапчета сутринт и 2 преди спорт .. вечер по 2 хапчета fish oil .Коремни преси и въженце може да си ги правя в нас така че не е проблем

"Кардио" общо казано са упражнения за тяло, не физически, ами под формата на бягане, каране на колело и подобни. Футбола е едно на ръка, хващаш се и 4/5 пъти в седмица въртиш по 45мин. колело, през останалото време ако искаш бягай на пътечка, скачай на въже и т.н. Не пречи,че са ти ха хапове, придържайсе се към предписаниено на продукта освен ако няма някаква килограма скала Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
"Кардио" общо казано са упражнения за тяло, не физически, ами под формата на бягане, каране на колело и подобни. Футбола е едно на ръка, хващаш се и 4/5 пъти в седмица въртиш по 45мин. колело, през останалото време ако искаш бягай на пътечка, скачай на въже и т.н. Не пречи,че са ти ха хапове, придържайсе се към предписаниено на продукта освен ако няма някаква килограма скала Wink

Храната ми добре ли е или трябва намаля или увелича нещо ?

Отговорете с цитат
Мнение  
не се храниш правилно,това е основния проблем!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:

съвет?

Отговорете с цитат
Мнение  
Gope написа:
lemsa написа:

съвет?

Като за начало закуската, тя е много важна за тялото рано сутрин. Това кафе, че и на гладно не е добре в никакъв случай. Сложи нещо леко, но хранително. Ако искаш си вземай зърнени закуски с прясно мляко или някакъв вид мюсли... А можеш и някой плод да добавиш допълнително или чаша натурален сок. Виждам, че ядеш 3-пъти.

Отговорете с цитат
Мнение  
в същия подфорум,над твоята тема има две важни теми.прегледай ги добре и ако пак нещо не разбереш, питай Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
в същия подфорум,над твоята тема има две важни теми.прегледай ги добре и ако пак нещо не разбереш, питай Wink

добрем .. как да си променя рационално храненето като по цял ден съм в офиса Wink .. ствам в 6:30 и от 7 съм на работа

Л-карнитина ми е на хапчета пиши El-carnitine 500
Fish Oil SoftGels , SuperFAtBurner 100 % natural

как да си направя яденто ? за да мога нормално да си сваля 7-8 кг за 2-3 месеца ?

06:30-7:00 3-4 белтък или овесени ядки
9:00 - 10:00 кафе без захар
12:30-13:00 пилешка паржола с домати и краставици
15:00-16:00 - плод (без банан)
към 17:00-18:00 като се прибера от работа каране на колело , коремни преси , скачане на въженце , футбол
19:00 - салата + пилешко месо

как да пия хаповете
сутрин пия 2 хапчета ел карнитин преди закуска .. после 1 час преди спорта пия 2 Фатбърнер и вече 1 час преди лягане 2 таблетки Фишоил ..

има ли нещо вярно от всичките глупости дето съм ги замислил

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy От неопреновия колан - никаква полза няма да имаш.

Мнение  
maria написа:

не помага ли за като изпоятавам повече там - корема и " любовните дръжки "

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен -не помага, това е вода, после ще я добавиш. Сигурно знаеш, че и от сауната не се отслабва - сваляш кг, защото се потиш, пиеш вода - възстановяваш.

Мнение  
Gope написа:
maria написа:

" любовните дръжки "

това не го схванах Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
приближаваш се до истината Smile значи закуската овес с мляко,после яйцата и плода,обяда добре,след това пак пържола и салата,вечерята извара и яйца.предимно ссложни въглехидрати приемаш и най-късно до 15ч.L-карнитина 30мин. преди тренировка

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети