| Автор |
Съобщение |
chieften
Потребител
|
 Въпроси за хранителни добавки :)
Здрваейте! от 1 -2 седмици ходя на фитнес и говорих с един приятел какви добавки мога да взимам само да не са от (анаболи,химии и такива вредни работи) та въпросат ми е за тези две добавки вредни ли са ?
Super Fat Burners 100 tabs - това е за изчистване на мазнини до колкото знам ....
Ultra Whey Pro 300 gr
Благодаря много.... от скоро започнах сериозно с фитнеса и още не съм на "ти" с добавки и др...[/url]
|
| Чет Ное 08, 2007 2:14 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
хранителните добавки не са вредни!!!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Ное 08, 2007 2:33 pm |
|
 |
chieften
Потребител
|
Мерси много.... другия ми въпрос към добавките е сега като си ги поръчам и като всършат трябва ли да си взимам още опаковки ? например фет бърнера да го взимам 2 3 месеца нещо такова
|
| Чет Ное 08, 2007 2:54 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
ти да качваш ли искаш или да свалчш защото хем фет бърнър хем протейн малко  ама дедазнам... кажи каква ти е целта
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Чет Ное 08, 2007 3:14 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
metal_forever11 написа:ти да качваш ли искаш или да свалчш защото хем фет бърнър хем протейн малко ама дедазнам... кажи каква ти е целта
Протеина нее за качване ...
|
| Чет Ное 08, 2007 4:12 pm |
|
 |
chieften
Потребител
|
до колкото и аз знам протеина не е за качване а за възтановяване на силитеа фет бърнера за мазнини
|
| Чет Ное 08, 2007 4:38 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
е като иска да се чисти няма ли да е по добре да махне тоя протейн а да пие само фет бърнъра и да си вземе БЦАА... или греша... той точно този протейн ясно че не е за качване... за качване е гейнера... явно и протейн трябва когато се сваля... ама няма ли да е по добре да си вземе и някакви амино киселини за да не хвърля мускул защото един мой приятел взе да се чисти и нз какво правише какво струваше... имаше маса... ама заедно с мазнините изчисти и много мускулна маса... пиеше само л-карнетин... иначе найстина съм се бъркал за протейна явно, ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО! Аз мислех че дори и от сурватката се качва дори и малко ама се качва... ама не било така
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Чет Ное 08, 2007 4:42 pm |
|
 |
chieften
Потребител
|
Та някой може ли да ми каже горе долу колко време да взимам бърнери колко опаковки нещо за протеините също
|
| Чет Ное 08, 2007 8:20 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
chieften написа:Та някой може ли да ми каже горе долу колко време да взимам бърнери колко опаковки нещо за протеините също
взимай докато не постигнеш желания ефект
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Ное 08, 2007 8:54 pm |
|
 |
chieften
Потребител
|
Мерси много  за обърнатото внимание
|
| Чет Ное 08, 2007 9:32 pm |
|
 |
promil.bg
Местожителство: гр.София
|
chieften написа:до колкото и аз знам протеина не е за качване а за възтановяване на силитеа фет бърнера за мазнини 
Нее братлета не съм съгласен ще прощавате, протеина е белтък, а тялото се нуждае от белтък за да построи големите мускулни влакна. Не можеш да построиш къщичка без тухли!!!
Пий си прогеинчето братле и хапвай здраво като истински мъж! Просто този протеин ти излиза скъпичко Мой!!! 300 грама за 20 лева, значи килото ти е 65 и повече лв. За да постигнеш нещо ти е нужно да вземаш по 2гр. белтък на кило телесно тегло за истински растеж.
Мнението ми не е догма но РАНЪТА ПРАИ БОРБЪТА
_________________ LEECHOMAN
|
| Пон Ное 26, 2007 11:25 am |
|
 |
wolfer
Потребител
|
Здравейте,
мога ли да приемам следните добавки заедно.
Креатин, Л-Глутамин, Протеин
Също хубаво ли е да взимам протеинчето с мляко.
Rocky, мерси
Ок, мерси и на 2мата
Последната промяна е направена от wolfer на Пон Ное 26, 2007 4:42 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
|
| Пон Ное 26, 2007 11:54 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
wolfer написа:Здравейте,
Супер са добавките! Протеина може с мляко
|
| Пон Ное 26, 2007 11:57 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
wolfer написа:Здравейте,
Rocky, мерси 
Добър избор , включи и таурин
|
| Пон Ное 26, 2007 12:08 pm |
|
 |
wolfer
Потребител
|
Каква му е ролята на таурин-а ?
|
| Пон Ное 26, 2007 3:51 pm |