Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Въпроси относно програмата ми и храненето
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Въпроси относно програмата ми и храненето 
На 18 съм , 1.79-1.80 съм висок , 77 кила
Тренирам по следната програма:
Пнеделник: Гръб+Бицепс
Сряда: Гърди+Трицепс
Петък: Рамо+Трапец+Крака
Значи имам нчколко въпроса
1. Добре ли е да правя преди всяка тренировка по 5-10 минути пътека или велоаргометър?
2. Корема ме интересува как е по-добре да го правя - всеки път да правя коремни преси + още някво упр. или да отделя корема в един ден?
3. По колко серии е добре да правя за всяка една от мускулните групи?
4. И някакъв съвет относно храненето и добавките. Начи искам да кача още 3-4 килца и да почвам оформяне. Искам да махна мазното по корема основно но и да си поддържам килата. Та някакви съвети кво да зимам и какви храни да спра?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение за тринировките 
по 4 серии упражнения. добре да правиш кардио преди тренировка с тежести. а коремни през ден. накрая на тренировка пак кардио към 10 минути помага за изчистване, но не гори мускулна маса. а за храненето то много неща тук пише основно за това. това са елементарни вече знания за всеки. ще спреш тестяно,което от бяло брашно,сладко,плодове само кисели,тип киви и зелени ябълки. наблегнеш на чисто месо,пилешко,телешко,това енергия,кафяв ориз,зеленчуци. по внимателно със млечни сирене и кашкавал,много солени и калорични. яш извара тя е богата на калций. салами не, те са калорични и мазни. това горе долу от мен по основното.

Мнение  
L-CARNITINE За изчистване на мазнини и енергия. витамини и минерали също добре. за други добавки вече ще те посъветват мъжете.

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети