Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Въпрос за Добавки + хр. режим...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Въпрос за Добавки + хр. режим... 
значи ~100 килограма съм, занимавам се с фитнес от 2 години, обаче досега само силата ми се увеличи, а искам да сваля някое друго кило, почнах един хранителен режим "пиле/риба-зеленчуци-кисело мляко-яйца" (само това ям) обаче ефекта е доста слаб, имам двама приятели които също бяха по над 100кг и си взеха Станозолол (Stanobol) 10мг /90 хапчета. Направиха по един цикъл и взеха че отслабнаха, викам и аз ще си купя обаче преди това искам да попитам:
Дали мога да пия Stanobol-a с режима които правя в момента?
Ако пия Stanobol-a нужно ли е да взимам Протеин като добавка (понеже ми го препоръчаха заедно с stanobol-a)
И лоша комбинация ли е Станозолол + Протеин + режима ми?

ето това е пирамидата която скалъпихме с дистрибутора:

3дни по 1х
3дни по 2х
4дни по 3х
12дни по 4х
4дни по 3х
3дни по 2х
3дни по 1х

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако от това качиш ще е чудо, въобще прави ли ти впечатление чче си орязал въглехидратите тотално как да качиш. При употреба на стероиди високобелтъчния прием е задължителен, така че протеин 100 % и то минимум грам на килограм.

Отговорете с цитат
Мнение  
целта не ми е да качвам а да свалям/ да чистя. затова съм спрял въглехидратите освен в един ден от седмицата в които стабилно се натъпквам с всякакво ядене, за да компенсирам липсата на някои вещества. Станозолола мисля да го пия само защото ми казаха че помагал при чистенето (от него се качвало само чиста (мускулна) маса) и това е причината, ако няма файда от него може и да не го пия въобще...
въпроса ми за протеина беше дали мога да свалям с тоя протеинов режим като същевременно пия и протеин за станозолола?

Отговорете с цитат
Мнение  
Сега видях че си написал че искаш да сваляш. Но в контекста на питането за станозолол и протеин не го асимилирах ти си направи сметака. По-добре се ориентирай към БЦАА , глутамин и на седем ден йаж един път въглехидрати че иначе организма минава на икономичен режим. Можеш да ползва синефрин,кофеин и апирин + горе изброените

Отговорете с цитат
Мнение  
moondarck написа:
освен в един ден от седмицата в които стабилно се натъпквам с всякакво ядене, за да компенсирам липсата на някои вещества.

в това число и въглехидрати Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети