Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Въпрос за един протеин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Въпрос за един протеин 
Начи това ми препоръчаха да пия за повишаване на мусколната маса и тегло обаче гледам на опаковката пише силен анаболен ефект което ме притеснява както и че съдържа инсулин ко да го праим аз мисля да си взема на оптимум whey pro 100% Wink всепак не искам да се тровя http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/masa/picPandB.html

Последната промяна е направена от ivaka на Пон Ное 26, 2007 9:03 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
местя темата,защото мястото и е в секцията за хранителни добавки.

Мисля че се сещам за кой протеин става въпрос.Анаболен ефект значи ИЗГРАЖДАЩ ефект.Всички хранителни добавки с предназначение за овеличаване на мускулната маса се казва че имат анаболен ефект.Веднага давам пример с гейнърите-чрез тях качваш маса => имат анаболен ефект.L-carnitine се използва за сваляне на килограми => няма анаболен ефект Wink
Доколкото инсулина...по принцип неможе да се усвоява орално, така че няма страшно Wink

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
А става ли за ползване в смисъл качествен ли е или да го сменям

Последната промяна е направена от ivaka на Нед Ное 25, 2007 8:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
ако е този дето се сещам...а междо другото кажи му името и фирмата...инструктора ми много го хвалеше.

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
ако е този дето се сещам...а междо другото кажи му името и фирмата...инструктора ми много го хвалеше.
http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/masa/picPandB.html

Отговорете с цитат
Мнение  
хехе същия Smile ами инструктора го хвали...аз лично не съм го пробвал, ама пък имам му доверие Razz

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
Чудя се дали този да ми е следващия, предишния ми беше Nutrim Pro 90 Gold .

Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
хехе същия Smile ами инструктора го хвали...аз лично не съм го пробвал, ама пък имам му доверие Razz
Мерси за отговора но ако може мнение от човек който го е ползвал ще бъде добре Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Определено на Оптимум варианта е с пъти по - добър

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Определено на Оптимум варианта е с пъти по - добър

То се знае .

Отговорете с цитат
Мнение  
ХОрА ПИшЕТЕ МИ имам сичко креатин ,глутамин ,геинер , сурватачен протеин , минерали и мулти витамини но незнам как да ги пия в тренировачни дни знам как да пия креатина и глутамина ама ж нетренировачни незная ка как да пия геинера и дугите работи пишете ми плс

Мнение  
Макар че разисквано многократно, но явното те мързи да прочетеш ще ти кажа. В нетренировъчни дни гейнера се пие между храненията. Смеси го с равни части протеин. В една от дозите добави дневната доза креатин и глутамин. Витамините на закуска независимо дали е тренировъчен или не деня.

Отговорете с цитат
Мнение  
може ли някои да ми састави пргоама за хранителните добавки (креатин , глутамин , сурватачен протеин и геинер ) как да ги пия по кое време (когато тренирам и когато не тренирам ) и какво да ям ? ако може и ьранителна програма аз искам ГЛАВно МАСА релеф имам , и тренировачна маи ставам нахален Smile искам да кача поне 10 килограма сега сам 60 аз сам на 18 и сам 176 и в момента сам 60 кг мерси

Мнение  
|D^M^X| написа:
може ли някои да ми састави пргоама за хранителните добавки (креатин , глутамин , сурватачен протеин и геинер ) как да ги пия по кое време (когато тренирам и когато не тренирам ) и какво да ям ? ако може и ьранителна програма аз искам ГЛАВно МАСА релеф имам , и тренировачна маи ставам нахален Smile искам да кача поне 10 килограма сега сам 60 аз сам на 18 и сам 176 и в момента сам 60 кг мерси

Какъв е тоя релеф на 60 кг ? Релеф нее даси кожа и кокали а релефа върви с масата... Ще те помоля за 1 нещо - виж горе има едно празно поле и друго дето пише Търсене напиши там протеин креатин виж как се пие и ако има нещо неясно кажи и ще ти кажеме Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети