| Автор |
Съобщение |
ivaka
|
 Въпрос за един протеин
Начи това ми препоръчаха да пия за повишаване на мусколната маса и тегло обаче гледам на опаковката пише силен анаболен ефект което ме притеснява както и че съдържа инсулин ко да го праим аз мисля да си взема на оптимум whey pro 100%  всепак не искам да се тровя http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/masa/picPandB.html
Последната промяна е направена от ivaka на Пон Ное 26, 2007 9:03 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
|
| Нед Ное 25, 2007 8:00 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
rnmt
Модератор
|
местя темата,защото мястото и е в секцията за хранителни добавки.
Мисля че се сещам за кой протеин става въпрос.Анаболен ефект значи ИЗГРАЖДАЩ ефект.Всички хранителни добавки с предназначение за овеличаване на мускулната маса се казва че имат анаболен ефект.Веднага давам пример с гейнърите-чрез тях качваш маса => имат анаболен ефект.L-carnitine се използва за сваляне на килограми => няма анаболен ефект
Доколкото инсулина...по принцип неможе да се усвоява орално, така че няма страшно
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Нед Ное 25, 2007 8:22 pm |
|
 |
ivaka
|
А става ли за ползване в смисъл качествен ли е или да го сменям
Последната промяна е направена от ivaka на Нед Ное 25, 2007 8:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Нед Ное 25, 2007 8:26 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
ако е този дето се сещам...а междо другото кажи му името и фирмата...инструктора ми много го хвалеше.
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Нед Ное 25, 2007 8:31 pm |
|
 |
ivaka
|
rnmt написа:ако е този дето се сещам...а междо другото кажи му името и фирмата...инструктора ми много го хвалеше. http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/masa/picPandB.html
|
| Нед Ное 25, 2007 8:41 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
хехе същия  ами инструктора го хвали...аз лично не съм го пробвал, ама пък имам му доверие
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Нед Ное 25, 2007 8:43 pm |
|
 |
phenome
|
Чудя се дали този да ми е следващия, предишния ми беше Nutrim Pro 90 Gold .
|
| Нед Ное 25, 2007 8:46 pm |
|
 |
ivaka
|
|
| Нед Ное 25, 2007 8:47 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Определено на Оптимум варианта е с пъти по - добър
|
| Сря Ное 28, 2007 2:08 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
max_paine написа:Определено на Оптимум варианта е с пъти по - добър
То се знае .
|
| Пет Ное 30, 2007 11:28 am |
|
 |
|D^M^X|
Потребител
|
ХОрА ПИшЕТЕ МИ имам сичко креатин ,глутамин ,геинер , сурватачен протеин , минерали и мулти витамини но незнам как да ги пия в тренировачни дни знам как да пия креатина и глутамина ама ж нетренировачни незная ка как да пия геинера и дугите работи пишете ми плс
_________________ БОГ Е ЕДИН И АЗ САМ ЕДИН
|
| Съб Дек 01, 2007 10:38 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Макар че разисквано многократно, но явното те мързи да прочетеш ще ти кажа. В нетренировъчни дни гейнера се пие между храненията. Смеси го с равни части протеин. В една от дозите добави дневната доза креатин и глутамин. Витамините на закуска независимо дали е тренировъчен или не деня.
|
| Нед Дек 02, 2007 5:44 pm |
|
 |
|D^M^X|
Потребител
|
може ли някои да ми састави пргоама за хранителните добавки (креатин , глутамин , сурватачен протеин и геинер ) как да ги пия по кое време (когато тренирам и когато не тренирам ) и какво да ям ? ако може и ьранителна програма аз искам ГЛАВно МАСА релеф имам , и тренировачна маи ставам нахален  искам да кача поне 10 килограма сега сам 60 аз сам на 18 и сам 176 и в момента сам 60 кг мерси
_________________ БОГ Е ЕДИН И АЗ САМ ЕДИН
|
| Нед Дек 02, 2007 7:52 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
|D^M^X| написа:може ли някои да ми састави пргоама за хранителните добавки (креатин , глутамин , сурватачен протеин и геинер ) как да ги пия по кое време (когато тренирам и когато не тренирам ) и какво да ям ? ако може и ьранителна програма аз искам ГЛАВно МАСА релеф имам , и тренировачна маи ставам нахален искам да кача поне 10 килограма сега сам 60 аз сам на 18 и сам 176 и в момента сам 60 кг мерси
Какъв е тоя релеф на 60 кг ? Релеф нее даси кожа и кокали а релефа върви с масата... Ще те помоля за 1 нещо - виж горе има едно празно поле и друго дето пише Търсене напиши там протеин креатин виж как се пие и ако има нещо неясно кажи и ще ти кажеме
|
| Пон Дек 03, 2007 1:04 am |
|
 |
|
|