Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Въпрос за маса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Въпрос за маса 
Имам въпрос,провокиран от едно изказване на Аполон.Имат ли значение килограмите когато трупаш мускулна маса и може ли да се качват мускули а да си на едни и същи килограми?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
може сега примерно да си 80 килограма но да имаш високо съдържание на мазнини, и като ходиш на фитнес постепенно да смъкнеш мазнините и да трупаш мускулна маса, и след време да бъдеш 80 килограма ама МУСКУЛИ Wink има различни хора, има ниакой дето са уж слаби а тежат доста... има някой пък дето имат големи мускули а са леки... различно е според мен Confused

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Еми аз съм лек обаче иам леко мазнини и изглеждам по-тежък.Нз просто се зачудих много и ми е любопитно а и малко се притеснявам относно кг щото трудно качвам кила и питам

Отговорете с цитат
Мнение  
ако мазнините са ти повечко, първо ги изчисти до като достигнат допустимо ниво и после започвай да качваш маса, поне според мен... а ако имаш съвсем малко мазнини... колкото и аз имам и малко ми е кофти, ама качвам, яж хубаво, ако имаш въьможност и желание си вземи и някакви добавки и резултата ще е на лице, спокойно Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за съветите Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си