|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
Valleys
|
 Въпрос относно ръста?
Незнам дали темата е за тук,извинявам се за това.
Проблема ми е следния
От 4 месеца ходя на фитнес,нали висчки си е супер,но спрях да раста.От Януари съм си същия.На 13 години съм и вече си седя на 169.Според вас от какво се получава така?Опитвам се да разбера от кои упражнения точно,ама все пак незнам.По принцп гена ми е висок,но сега.....Малко съм притеснен.Благодаря за разбирането.
|
| Пон Апр 14, 2008 8:48 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
lemsa
Тренер
|
чакай бе човек,ти си САМО на 13!!!има да растеш още 10-12год.
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Пон Апр 14, 2008 9:13 pm |
|
 |
silvii
Потребител
|
 Re: Въпрос относно ръстта?
Valleys написа:Незнам дали темата е за тук,извинявам се за това.
Проблема ми е следния
От 4 месеца ходя на фитнес,нали висчки си е супер,но спрях да раста.От Януари съм си същия.На 13 години съм и вече си седя на 169.Според вас от какво се получава така?Опитвам се да разбера от кои упражнения точно,ама все пак незнам.По принцп гена ми е висок,но сега.....Малко съм притеснен.Благодаря за разбирането. 
Пич нема страшно и аз съм на твоите години с 2-3 см по висок.. Но тва да не те плаши както каза lemsa има още доста да растеме.
|
| Пон Апр 14, 2008 9:21 pm |
|
 |
buzz
Потребител
Местожителство: STZ
|
Аз съм на 19 и съм 164, ама си ми е до ген, не е от фитнеса. А и е нормално да се задържи малко растежа ти, ти ако постоянно растеж колко висок мислиш, че ще станеш на 21
|
| Пет Май 16, 2008 6:14 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
Valleys написа:Незнам дали темата е за тук,извинявам се за това.
Проблема ми е следния
абе не прави клек или прави но с умерени тежести
|
| Пет Май 16, 2008 6:57 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
aGGeSSive` написа:Valleys написа:Незнам дали темата е за тук,извинявам се за това.
Проблема ми е следния
От 4 месеца ходя на фитнес,нали висчки си е супер,но спрях да раста.От Януари съм си същия.На 13 години съм и вече си седя на 169.Според вас от какво се получава така?Опитвам се да разбера от кои упражнения точно,ама все пак незнам.По принцп гена ми е висок,но сега.....Малко съм притеснен.Благодаря за разбирането.  абе не прави клек или прави но с умерени тежести
Още да не казвам, но е начален стадий на развитий (пебертет), има време, много неща тепървя ще се изменят и т.н. Не се притеснявай, че има нещо, притеснявай се когато няма нищо
|
| Пет Май 16, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Вто Дек 02, 2008 12:28 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|