Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Въпрос от един "новак"
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Въпрос от един "новак" 
Здравейте, знам, че има вече такава тема, но ми трябва мнение от специалисти за упражнението тяга! Аз съм на 17+ години, 61кг.; може да се каже, че имам някакъв релеф ...
Въпросът ми е дали има смисъл да правя това упражнение, като вече знаете ръстта и килограмите ми; добро ли е за мен??

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
Пич чак мъртва тяга още не ти трябва.Прави си спокойно другите базисни упражнения и няма да имаш нужда от мъртва тяга.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
И моето мнение е същото.Рискът от травми е голям а това ще те изкара задълго от залата.Иначе прочете ли това
Arrow http://www.fitnes-bg.com/content/view/127/25/

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами добре, но програмата, с която тренирам съдържа тягата ... С какво мога да я заменя? Кои упражнения са най-добри за гърба, перките и трапеца?

Благодаря за информацията за тягата! Много ми беше полезна! Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Набиранията са едно много добро упражнение.В съчетание с чукчета.Кажи кои са другите упражнения и да видим каква ще е удачната комбинация.

Отговорете с цитат
Мнение  
Така .. програмата е следната: (това е 2ри ден от тридневна програма)
ГРЪБ, ЗАДНО РАМО

ГРЪБ:
-набиране 3 по макс
-горен скрипец пред гърди 3 по 10
-долен скрипец зад глава 3 по 10
-тяга 4 по 10

ЗАДНО РАМО:
-разтваряне на дъмбели 4 по 10-15

КОРЕМ долна част

П.С.: Ако някой от "про"-тата си даде скайп-а, няма да е лошо, за да може да обменим малко информация! Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
В тази програма наблягаш на едно и също движение предлагам:
1. Набиране 4 - 8
2.Чукчета 4-8
3.Скрипец с подхват 4-8
4.Хоризонтален скрипец 4-8

Отговорете с цитат
Мнение  
Не звучи лошо, може да го пробва момчето

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ви много! Ще пробвам така! Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
Не съм съгласен за мъртвата тяга. Това е базово упражнение. Все едно да не правите лежанка за гърди. Аз за мене съм си доказал, че това упражнение работи, освен че натоварва целия гръб, много ми заздрави и кръста. Преди 2-3 години местихме с баща ми някакъв гардероб и си секнах кръста и доста често ми се обаждаше. Отначало бях доста песимистично настроен към тягата, обаче един приятел, ме убеди да започна да я правя. В началото правих само с 30 кг и постепенно качих до 130 за 1ца, като от тогава съм нямал никакви проблеми с кръстта.
П.С. Клека товари кръста много повече от тягата, и все пак всичко зависи от техниката!

Мнение  
Ами и аз правя тягата ... за сега върви доста добре, нямам проблеми с кръста! Мисля (и започвам да се убеждавам), че това упражнение е много добро за гърба като цяло!

Отговорете с цитат
Мнение  
Само се пази,защото аз мислех като теб, ама сега мисля като soulbringer и ФИТНЕС БГ, които явно имат повече опит.Добих го поне по отношение на мъртвата тяга, ама... Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами ... ще видя какво ще правя ... Но поне за сега ще продължа да правя тягата. Благодаря на всички, които ми дадоха съвети!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети