Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Въпрос
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Въпрос 
Бих искал да Ви попитам ако пия добавки за качване на маса ще ми нарастне ли и корема,понеже имам мазнини и не искам да се получи този ефект?Ако се получи дали ще е фрапантен?Добре ли е например 3 месеца да взимам добавки за качванме на маса, 2 да почивам, след това да взимам още 3 и оттам да пия за изгаряне на мазнините?
Моля Ви,дайте ми съвет .
Мерси.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Всичко зависи от хранитлния режим. Ако не внимаваш какво ядеш ще качиш Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Ям всичко.Ако намаля яденето?Дайте някакъв съвет,щото имам желание,ама не мога да се оправя с майка ми и нейните манджи(по принуда ги ям).Дайте някакъв съвет

Отговорете с цитат
Мнение  
Личното ми мнение е , че най-много се качва от сладко и бял хляб. Ако ги консумираш в доста умалени количества не смятам, че би имал проблем с шкембето. Кажи на майка си да ти спазва поне месец 2 диетата, за да им покажеш колко як ще станеш Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Избягай от вкъщи поне за един месец ( така няма да има даже какво да ядеш и ще орелефиш доста) Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря Ви. Very Happy

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети