Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
В Застои съм ! Мн. Е Гадно!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение В Застои съм ! Мн. Е Гадно! 
Здравеите , Аз съм На 17 години и тренирам от 1 год. 5 месеца и усещам че от 6-7 месеца почти нераста Sad Crying or Very sad Sad и наи вероятно проблема е в програмата ми! моляви помогнете миии....! аз съм висок 175 - 65 кг - релефен съм и целта ми не е да надебелея , а да качам мусколна маса ! Rolling Eyes
Програмата ми в момента е :

1 ДЕН =Рамо= С лост зад врат , дъмбели в страни , задно рамо на машина , трапец ! 12 повторения по 5 сери сичко
2 ДЕН =Гърди= Средна Леж., средна дъмбели , Горна леж., Горна дъмбели, кофички ! 8 пофторения по 4 серии!
3 ДЕН =Ръце= Френско, Скрипец,С дъмбел зад врат - Крив Лост за Бицепс,Дъмбели прав,Скотово,чук! по 8 поф. 4 серии
4 ДЕН =Гръб= Набиране, Горен скрипец, чукчета , долен скрипец, полоувър ! по 8 поф. 4-5 серии!
5 Почивка
6 Почивка
7 Почивка
Знам че програмата мие мн. "калпава" затова моляви помогнете ми, и вземете под внимание че тренирам от година и нещо, и неискам да мазнея много! Very Happy

БЛАГОДАРЯ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО ! Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Често причината в застоя е това, че правиш при тренировката си еднакви упражнения с 1 и съща програма. Не се притеснявай много хора са като теб и за да го преодолееш трябва да сменяш упражненията и програмата, просто да имаш експериментаторски дух. Направи така, че една и съща тренировка да си повтаря максимум 2 пъти в месеца. Надявам се да съм ти помогнал Wink

Мнение  
ПРОМЕНИ ПРОГРАМАТА И НЕ ТРЕНИРАИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО А ПОН И ВТОР, СРЯДА ПОЧ, ЧЕТ И ПЕТ, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПОЧИВКА. ПРАВИ ПО 8 БРОИКИ ДО ОТКАЗ, И СМЕНЯИ УПРАЖНЕНИЯТА ИЛИ ТЯХНИЯ РЕД НА ВСЕКИ 4 СЕДМИЦИ, КАТО ВСЯКА СЕДМИЦА КАЧВАИ ТЕЖЕСТИТЕ АКО ТРЯБВА И С 1КГ САМО. СЛЕД ТРЕНИРОВКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОТЕИН СУРВАТКА 30-40 ГР И ПРОСТИ ВЪГЛЕХИДРАТИ ПО 1ГР. НА ТЕЛЕСНО ТЕГЛО

Отговорете с цитат
Мнение  
боже мили, каква програма Laughing имам чувството че всяка една е по добра от тая, ама аиде ще ти напиша някоя друга Wink

1. гърди,трицепс,корем
2. гръб,бицепс,трапец
3. почивка
4. рамо
5. крака корем
6. почивка

Аиде още една :
1. гърди,предно и средно рамо
2. гръб,задно рамо,трапец
3. ръце(бицепс,трицепс,предмишница)
4. крака,корем
5. почивка

Мнение Ок благодаря ви много !!! от др седмица съм с нова програма 
!! от др седмица съм с нова програма !! prayer Partyman

Отговорете с цитат
Мнение  
споко...аз бях от застои почти от година ... сега съм на цикъл стромба+параболан дано помръдна нещо Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Застоя е най - големия удар върху психиката на всеки който тренира...
Не е нито от програмата,нито от упражненията...
2 години тренирам и от първия ден не съм си променял програмата - винаги съм тренирал по програма за напреднали.
Да, имал съм застой но той просто отминава,обаче аз не го чакам просто така да отмине...
Застой може да се лекува само с три неща:
1. 100 пъти по голяма мотивация и воля за трениране всеки път когато идете в залата,а не да си викате "офф айде пак ша се мъчиме"
2. 100 пъти повече ядене и сън
3. 100 пъти повече търпение
Всичко е във вас самите - във собствените ви глави и си зависи само от вас колко ще е този застой Wink

Мнение  
подкрепям мнението на FItMax` застоят най - вече засяга психиката и трябва мотивация на 100 %, за да се отървете от него Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Вземи прочети т'ва- http://www.bb-team.org/articles/1204/

Мнение  
Почини малко 1-3 седмици
Смени програмата
Увеличи протеина
Спи повече
Наблегни на въглехидратите и калориите
Може и друго да направиш
1.Една седмица само плуване или каране на колело сред природата
2.След тази седмица около една седмица тренирай с повече повторения от нормалното и чак след това влизаш в нормалния си ритам на тренировка

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети