| Автор |
Съобщение |
DanceCulture
Потребител
|
 Гарбец малко помощ :)
Значи знам че има много теми за гарба абсолутно всички сам ги изчел но искам да попитам нещо и ако ми обарнете внимание ще сам страшно благодарен.Значи вапросамие как да направя горе в раменетеми и гарба да ми станат по широки настрани и да стане като `V`-е образна форма на тялото таза - краста тясен и раменете - гарба широки.И искам да попитам какви упражнения да правя за да се разширя в раменете и гарба на широчина.Благодаря предварително
|
| Пет Фев 22, 2008 7:52 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
adrianii
Потребител
|
За V-образен гръб или "перки" както се вика мисля че са много подходящи набирания и долен скрипец. И дай малко повече инфо за себе си години, ръст, килограми от колко време ходиш на фитнес каква ти е програмата, като цяло и по-подробно упражненията който правиш за гръб и рамене.
|
| Пет Фев 22, 2008 9:30 pm |
|
 |
DanceCulture
Потребител
|
Правя
3х8 - Долен скрипец
3х8 - Скрипец зад врата
3х8 - Мечка
Рамене
3х8 - Сядам на един уред има 2 рачки  и ги бутам на горе
3х8 - Сядам и бутам дамбели на горе
3х8 - Накланям се малко напред изпачвамсе и настрани дамбели вдигам с леко свити лакти
15 години сам 61 килограма 1.72 сам висок вече близо 3 месеца ходя
Благодаря Предварително
|
| Пет Фев 22, 2008 9:36 pm |
|
 |
adrianii
Потребител
|
За раменете нека някой друг да се изкаже но мисля че към гърба 1во упражнение трябва да сложиш набирания.
|
| Пет Фев 22, 2008 9:46 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
набиранията - задължително 1во упражнение !
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пет Фев 22, 2008 10:07 pm |
|
 |
DanceCulture
Потребител
|
Дубре набирания ще сложа благодаря на всички а относно раменете какво ще кажете.Иначе как е за гарба дубре ли е само набирания да слойа ааа и мечката ми е 2 ро упражнение подред после ми е долен скрипец
|
| Пет Фев 22, 2008 11:48 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
DanceCulture написа:Дубре набирания ще сложа благодаря на всички а относно раменете какво ще кажете.Иначе как е за гарба дубре ли е само набирания да слойа ааа и мечката ми е 2 ро упражнение подред после ми е долен скрипец 
Скрепец пред гърди и зад врат мисля
|
| Съб Фев 23, 2008 12:02 am |
|
 |
Br0k3nIeR
Потребител
Местожителство: Варна
|
DanceCulture написа:Дубре набирания ще сложа благодаря на всички а относно раменете какво ще кажете.Иначе как е за гарба дубре ли е само набирания да слойа ааа и мечката ми е 2 ро упражнение подред после ми е долен скрипец 
Човек, при всеки е индивидуално, неможеш примерно да имаш тесни рамене и в същото време огромен гръб, всичко ти зависи от генетичният потенциал. Ако искаш си раздили гърба на секции- горна, средна и долна ти си решаваш, експериментирай с упражненията и тези, които ти се отдават ги сложи в програмата си.
_________________ Колко може да живее човек?? Без да диша-минути,без вода-дни,без да яде-месеци,без да мисли-цял живот
|
| Съб Фев 23, 2008 8:21 am |
|
 |
DanceCulture
Потребител
|
Мерси на всички :0 реших ще си правя
Мечка ,Дарпане на горен скрипец зад врат (но се чудя дали да не го правя пред гардите - ако може малко помощ тук  . ),и Дарпане на долен скрипец  . И ако може да ми кажете как е по добре да правя по 3 или 4 сери с по колко повторение как е по добре да си сложа килограми да мога 8 повторения или да сложа повече килограми и да правя по 6 повторения демек толкова килограми колкото да мога само 6 не и повече как ще ми расте повече
|
| Съб Фев 23, 2008 12:46 pm |
|
 |
Ivorz
Потребител
Местожителство: Razgrad
|
Кво е това упражнение "Мечка",някой каже,също и "долен скрипец",аз може да ги знам,ама не съм на ясно с терминологията...
|
| Съб Фев 23, 2008 6:22 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
|
| Съб Фев 23, 2008 6:39 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Ivorz написа:Кво е това упражнение "Мечка",някой каже,също и "долен скрипец",аз може да ги знам,ама не съм на ясно с терминологията... 
Неподходящо място за питене, но човек се учи от грешките си  Мечката е упражнение за гърба, какво представлява ли? Ами значи значи преклякаш леко, задника назаде и изправен в гърба (това е позната), хващат в взависимост от обхвата лоста на удера и започваш да вдигаш, като гледаш гърбати да е изправен и да не губиш форма на позата. (ебаси и обяснението направих  )
|
| Съб Фев 23, 2008 6:41 pm |
|
 |
DanceCulture
Потребител
|
Ами интересуваме как да правя горния скрипец пред гарди да дарпам или зад врат как по добре ще се развие гарба или пак да правя и 2-те или става много натоварено
|
| Съб Фев 23, 2008 6:56 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
DanceCulture написа:Ами интересуваме как да правя горния скрипец пред гарди да дарпам или зад врат как по добре ще се развие гарба или пак да правя и 2-те или става много натоварено 
Пред врат.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Фев 23, 2008 7:00 pm |
|
 |
adrianii
Потребител
|
А за скрипеца пред врат са ми казвали да го правя с лека наклон назад и дърпам само до нуса не по-надолу.
|
| Съб Фев 23, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
|