Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Гарбец малко помощ :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Гарбец малко помощ :) 
Значи знам че има много теми за гарба абсолутно всички сам ги изчел но искам да попитам нещо и ако ми обарнете внимание ще сам страшно благодарен.Значи вапросамие как да направя горе в раменетеми и гарба да ми станат по широки настрани и да стане като `V`-е образна форма на тялото таза - краста тясен и раменете - гарба широки.И искам да попитам какви упражнения да правя за да се разширя в раменете и гарба на широчина.Благодаря предварително Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
За V-образен гръб или "перки" както се вика мисля че са много подходящи набирания и долен скрипец. И дай малко повече инфо за себе си години, ръст, килограми от колко време ходиш на фитнес каква ти е програмата, като цяло и по-подробно упражненията който правиш за гръб и рамене.

Отговорете с цитат
Мнение  
Правя

3х8 - Долен скрипец
3х8 - Скрипец зад врата
3х8 - Мечка

Рамене

3х8 - Сядам на един уред има 2 рачки Very Happy и ги бутам на горе
3х8 - Сядам и бутам дамбели на горе
3х8 - Накланям се малко напред изпачвамсе и настрани дамбели вдигам с леко свити лакти

15 години сам 61 килограма 1.72 сам висок вече близо 3 месеца ходя Smile

Благодаря Предварително

Отговорете с цитат
Мнение  
За раменете нека някой друг да се изкаже но мисля че към гърба 1во упражнение трябва да сложиш набирания.

Отговорете с цитат
Мнение  
набиранията - задължително 1во упражнение ! Smile

Мнение  
Дубре набирания ще сложа благодаря на всички а относно раменете какво ще кажете.Иначе как е за гарба дубре ли е само набирания да слойа ааа и мечката ми е 2 ро упражнение подред после ми е долен скрипец Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
DanceCulture написа:
Дубре набирания ще сложа благодаря на всички а относно раменете какво ще кажете.Иначе как е за гарба дубре ли е само набирания да слойа ааа и мечката ми е 2 ро упражнение подред после ми е долен скрипец Smile

Скрепец пред гърди и зад врат мисля Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
DanceCulture написа:

Човек, при всеки е индивидуално, неможеш примерно да имаш тесни рамене и в същото време огромен гръб, всичко ти зависи от генетичният потенциал. Ако искаш си раздили гърба на секции- горна, средна и долна ти си решаваш, експериментирай с упражненията и тези, които ти се отдават ги сложи в програмата си.

Мнение  
Мерси на всички :0 реших ще си правя
Мечка ,Дарпане на горен скрипец зад врат (но се чудя дали да не го правя пред гардите - ако може малко помощ тук Wink . ),и Дарпане на долен скрипец Wink. И ако може да ми кажете как е по добре да правя по 3 или 4 сери с по колко повторение как е по добре да си сложа килограми да мога 8 повторения или да сложа повече килограми и да правя по 6 повторения демек толкова килограми колкото да мога само 6 не и повече как ще ми расте повече Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Кво е това упражнение "Мечка",някой каже,също и "долен скрипец",аз може да ги знам,ама не съм на ясно с терминологията... Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
DanceCulture написа:
Мерси на всички :0 реших ще си правя
Мечка ,Дарпане на горен скрипец зад врат (но се чудя дали да не го правя пред гардите - ако може малко помощ тук Wink . ),и Дарпане на долен скрипец Wink. И ако може да ми кажете как е по добре да правя по 3 или 4 сери с по колко повторение как е по добре да си сложа килограми да мога 8 повторения или да сложа повече килограми и да правя по 6 повторения демек толкова килограми колкото да мога само 6 не и повече как ще ми расте повече Wink

Какво по-точно те интересува за скрепеца пред гърди? За килограмите пак е индивидуално, по-голям стаж повече килограми, няма смисал още от самото начало да се мъчиш. За повторенията, аз спазвам правилото, ако мога така да го нарека - за големите мускули, големи килограми и малко повторения (8/10), а за малките обратното Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Ivorz написа:
Кво е това упражнение "Мечка",някой каже,също и "долен скрипец",аз може да ги знам,ама не съм на ясно с терминологията... Rolling Eyes

Неподходящо място за питене, но човек се учи от грешките си Wink Мечката е упражнение за гърба, какво представлява ли? Ами значи значи преклякаш леко, задника назаде и изправен в гърба (това е позната), хващат в взависимост от обхвата лоста на удера и започваш да вдигаш, като гледаш гърбати да е изправен и да не губиш форма на позата. (ебаси и обяснението направих Laughing )

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами интересуваме как да правя горния скрипец пред гарди да дарпам или зад врат как по добре ще се развие гарба или пак да правя и 2-те или става много натоварено Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
DanceCulture написа:
Ами интересуваме как да правя горния скрипец пред гарди да дарпам или зад врат как по добре ще се развие гарба или пак да правя и 2-те или става много натоварено Smile

Пред врат.

Мнение  
А за скрипеца пред врат са ми казвали да го правя с лека наклон назад и дърпам само до нуса не по-надолу.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети