Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Гейнер и храна
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Гейнер и храна 
Искам да питам колко време преди гейнара не трябва да ям и може ли някаде около 30 мин след гейнара да ям.
Става ли да вземам гейнара 30 мин преди и 30 мин след тренировка или да го вземам 1 час преди тренировка и веднага след тренировка ? Кое е по-добре ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
има различни възможности може само след тренировка може след тренировка и сутрин след ставане според мен наи добре е да го пиеш след тренировка

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
аз в дните на тренировката го пия 30 мин преди и 30 мин след тренировката а когато няям тренировка го пия между яденията а искам да знам дали може 30-40 мин след гейнара да ям или трябва да исчакам малко

Отговорете с цитат
Мнение  
alien написа:
аз в дните на тренировката го пия 30 мин преди и 30 мин след тренировката а когато няям тренировка го пия между яденията а искам да знам дали може 30-40 мин след гейнара да ям или трябва да исчакам малко
значи геинара веднага след тренировка и можеш да ядеш после спокоино

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Gainer преди тренировка не се пие Idea

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
тука някои път някои хора дават такива мнения ,че направо..........
гейнера го пии ВЕДНАГА след тренировка ! пии по 60 грама ..толкова са достатъчни !
гейнера е заместител на храната ! така,че изчакаи поне час и половина - два и след това яж !

Мнение  
въх направо не знам на кой да вярвам един казва преди и след тренировка друг не се пие преди тренировка да не би да имаш предвид час-два преди тренировка ?

Отговорете с цитат
Мнение  
alien написа:
въх направо не знам на кой да вярвам един казва преди и след тренировка друг не се пие преди тренировка да не би да имаш предвид час-два преди тренировка ?
пии го само след тренировка веднага след нея

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз пия гейнер веднага след ставане и веднага след тренировка. Мисля,че така е добре. А преди тренировка - протеинче Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
todo написа:
Аз пия гейнер веднага след ставане и веднага след тренировка. Мисля,че така е добре. А преди тренировка - протеинче Wink
идеално

Отговорете с цитат
Мнение  
става ли да пия гейнар веднага след като стана за даскало тоест кам 6 и нещо бес да сам ял и веднага след тренировка от вашите мнения това разбрах Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Защо пък да не се пие гейнар преди тренировка Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
ми незнам аз сам чувал че се пие 1-1,5 4аса преди тренировка но фитнес инструктора ми каза че се пие 30 мин преди и 30 мин след тренировка (така го пия) а сега чувам трето мнение че се пие сутрин на гладно и след тренировка

Отговорете с цитат
Мнение  
Във форума имаше една доста подробна дискусия, ама не мога сега да я намеря. Та ставаше въпрос, че не се пие гейнер преди трен. защото блокирал растежния хормон или нещо такова. Вечер преди лягане също не се пие гейнер

Отговорете с цитат
Мнение  
добре todo става ли да го пия 1 час и 30 мин преди трекировка и веднага след тренировка ?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети