|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
Hristo Borisov
Потребител
|
 Гейнер - комбинации
скам да попитам гейнера може ли да се комбинира с креатин , глутамин + некав протеин на едно.
в смисъл в една чаша или шише да слагам дозите след това натуралния сок , водата или млякото според зависи от вкуса и да го пия така ?
или трябва всичко да си е отделно?
|
| Пон Дек 10, 2007 6:52 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Може и заедно нищо не пречи , но гледаи да го пиеш след като го направиш да не ти седи по 1 ден в хладилника.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Дек 10, 2007 7:21 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
поръчах си един геинер да го пробвам . до сега не съм пил ,но го поръчах ,защото гледам че тук много го хвалите. незнам дали ще има ефект
за това мисля да си взема и някав креатин и глутамин. то само геинер няма да свърши работа нали
|
| Пон Дек 10, 2007 7:24 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
"Колкото повече, толкова повече." -Мечо Пух
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Дек 10, 2007 7:26 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
и само гейнер върши работа, но с креатин и глутамин е много по добре защото, 1во: Креатина задържа вода и така спомага за трупането на мускулна маса, а и ти дава сила за една по качественна тренировка. 2ро: с глутамина ще се възтановяваш по добре  ще качваш по лесно
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Дек 10, 2007 7:27 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
знчи преди тренировка си смесвам праховете в една чаша или шише .. пия го
и след тренировка същата процедура ? поправете ме ако греша?
|
| Пон Дек 10, 2007 7:30 pm |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
RockyBalboa написа:Може и заедно нищо не пречи , но гледаи да го пиеш след като го направиш да не ти седи по 1 ден в хладилника.
Аз го пия след 6/7 часа, к'ва е разликата ако можеш да обясниш
|
| Пон Дек 10, 2007 7:34 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
AlChEmIsT написа:RockyBalboa написа:Може и заедно нищо не пречи , но гледаи да го пиеш след като го направиш да не ти седи по 1 ден в хладилника.
Аз го пия след 6/7 часа, к'ва е разликата ако можеш да обясниш 
И аз преди имах същия въпрос, ама забравих точно отговора му.. абе не е хубаво защото много като преседят разтворени във вода се получава някакво съединение ли какво беше което намалява ефекта на добавките..
Не съм мнгоо наясно тези който знаят какво точно става да го напишат, аз знам, че не е хубаво за това си нося кутията с гейнера и с CGT-то с мен и едно бурканче и си ги разтварям на минутата
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Дек 10, 2007 7:38 pm |
|
 |
chuchulin
Потребител
Местожителство: Добрич
|
Окисляват се..
|
| Пет Дек 14, 2007 12:52 pm |
|
 |
vlado_sheva
|
Значи искам да питам нещо. По принцип тренирам от година и 2 месеца, с едно прекъсване от 4 месеца, но не съм взимал хранителни добваки досега. Седа искам да вземам нещо за качване на мускулната маса и доколкото вчера разгледах видях Explode Mass Gainer и примерно креатин на същата фирма - Creatine Monohydrate Explode. Искам да питам дали ако използвам тези два продукта ще бъде удачно, или трябва да избера нещо в зависимост от харакреристиките си - на 18 години съм, 178 см, 65 кг. Тези продукти биха ли ми въшели добра работа, или е п-добре само с гейнер, или пък да прибавя каъм тях и глутамин... въобще някакъв съвет и имат ли значение теглото ръста и т.н. Другиятт ми въпрос е, тъй като не правя упражнения за крака, трябва ли да се предприеме нещо друго, като тичане например, защото един приятел ми каза, че на един друг негов познат след поемането на добавките краката му и задникът му станали доста по-големи... Ще се радвам ако ми отговорите на първия въпрс все пак
|
| Пон Дек 17, 2007 2:49 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
креатин и гейнер е много добре, но лично според мен е по добре CGT и гейнер
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Дек 17, 2007 3:36 pm |
|
 |
fitness-m.com
Потребител
|
vlado_sheva написа:Значи искам да питам нещо. По принцип тренирам от година и 2 месеца, с едно прекъсване от 4 месеца, но не съм взимал хранителни добваки досега. Седа искам да вземам нещо за качване на мускулната маса и доколкото вчера разгледах видях Explode Mass Gainer и примерно креатин на същата фирма - Creatine Monohydrate Explode. Искам да питам дали ако използвам тези два продукта ще бъде удачно, или трябва да избера нещо в зависимост от харакреристиките си - на 18 години съм, 178 см, 65 кг. Тези продукти биха ли ми въшели добра работа, или е п-добре само с гейнер, или пък да прибавя каъм тях и глутамин... въобще някакъв съвет и имат ли значение теглото ръста и т.н. Другиятт ми въпрос е, тъй като не правя упражнения за крака, трябва ли да се предприеме нещо друго, като тичане например, защото един приятел ми каза, че на един друг негов познат след поемането на добавките краката му и задникът му станали доста по-големи... Ще се радвам ако ми отговорите на първия въпрс все пак
Прибави и глутамина ще ти помогне за възтановяването и освен това глутамина стимулира хормона на растежа.Колкото за това че ще ти пораснат задника и краката от добавки за мене това са глупости.Ще ти порастне задника от лежане.
_________________ Fitness-M.com - Фитнес Онлайн Магазин
|
| Пон Дек 17, 2007 3:41 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Сеп 08, 2008 4:39 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|