Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Гейнър и последиците...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Гейнър и последиците... 
Здравейте,

Бих искал да попитам за съвет. До сега съм взимал само две добавки: Сурватъчен протеин и Анимал Пак.

Смятам че е време да разнообраза и изчетох доста от темите за Гейнърите. Тъй като целта ми е да кача мускулна маса, бих искал да попитам:

Кой Гейнър е най-безвреден за организма. Цената не е предмет на разискване. Няма значение колко е скъпо, искам най-доброто.

Благодаря.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Трябва да не си предразположен към омазняване за да преминеш на гейнери, ако е така ок. Но според мен си остани на протеин щом цената не проблем,добави и яйчен, а комлексните въглехидрати ще си ги набавяш чрез храната.

Отговорете с цитат
Мнение Мерси 
Благодаря за мнението, само имам един въпрос. Не съм сигурен че си набавям достатъчно въглехидрати. На ден ям по доста пъти (5-6) но просто времето не ми достига за повече.

Като храна, сутрин ям Нестле Фитнес 1 купа, след това 1 сандвич, на обяд ориз със зеленчуци и пилешко филе, след това 1 шоколад, евентуално още 1 сандвич и за вечеря картофи с пиле или свинско.

Смятам че не са ми достатъчни и за това питам за някаква добавка, която да съдържа въглехидрати.

Мерси.

Отговорете с цитат
Мнение  
Скоро разговарях с едно момче , та той каза че като нямал време да яде въглехидрати добавял нишесте в протеина ( става въпрос за натурално)

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети