|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
DAR4ENCE
Местожителство: BURGAS
|
 Гел л-карнитин?
някои ползвал ли е този л - карнитин гел? никаде в форума не намерих отзиви за него.аз като отидох да си го взема мом4ето в магазина ми каза 4е нямало никакав ефект.цитирам:л-карнитина трябва да ти влезе в кравта ,а с този гел е невазможно. аз така или ина4е бях ре6ила да го пробвам, но го нямаха в момента.а докато го издиря няма ло6о да поразпитам. пи6ете ако имате ли4ен опит с него
|
| Пет Апр 25, 2008 3:02 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
Има такава тема! Подфорум "Фитнес за жени" - Козметика. Споделила съм мнение. Виж и ТУК
Колкото до влизането в кръвта, добре, че не ми влиза в кръвта всичко, с което се мажа.
Предлагам модераторът да заключи темата, защото се дублира.
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Пет Апр 25, 2008 3:18 pm |
|
 |
DAR4ENCE
Местожителство: BURGAS
|
аз се интересувам от мнения на хора които са го използвали. за да ми споделят да ли е ефикасно. а информацията за л- карнитина гел и това как изглейда ми е известно.аз ли4но не сам сре6тала то4но такава тема макар 4е тарсих доста. сори ако сам доблирала тема .
|
| Чет Май 01, 2008 6:08 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
DAR4ENCE написа:аз се интересувам от мнения на хора които са го използвали. за да ми споделят да ли е ефикасно. а информацията за л- карнитина гел и това как изглейда ми е известно.аз ли4но не сам сре6тала то4но такава тема макар 4е тарсих доста. сори ако сам доблирала тема . 
ефект има но с добра диета
|
| Чет Май 01, 2008 6:24 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Вземам отговора от другата тема наготово, за да не го пиша пак  :
"McPain, отговарям на въпроса ти тук, тъй като другата тема е заключена. Питаш дали някой е ползвал L-carnitine Gel . Ползвам няколко кутийки вече, смятам, че съчетанието диета+ спорт+ този гел е добър вариант. Само с мазане на гел няма да стане , дори да искаш резултати само на определени места. Гелът има и друга полезност - кожата става мека, правиш все пак лек масаж, докато го нанасяш и оросяването се подобрява."
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Пет Май 02, 2008 5:02 am |
|
 |
McPain
Потребител
|
maria написа:Вземам отговора от другата тема наготово, за да не го пиша пак :
"McPain, отговарям на въпроса ти тук, тъй като другата тема е заключена. Питаш дали някой е ползвал L-carnitine Gel . Ползвам няколко кутийки вече, смятам, че съчетанието диета+ спорт+ този гел е добър вариант. Само с мазане на гел няма да стане , дори да искаш резултати само на определени места. Гелът има и друга полезност - кожата става мека, правиш все пак лек масаж, докато го нанасяш и оросяването се подобрява."
Да преди 2 дена дойде гела и при мен но за корема се консолтирах с инструктора в фитнеса той ми каза ,че няма много да ми помогне по добре l-carnitin течен или на хабчета незнам ... наще само ми ревът за тия хапчета аз и викам че не е вредно те ... и мисля течния сега след около няколко седмици ще пробвам да взема течен на Explode
|
| Пет Май 16, 2008 4:14 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
McPain написа:maria написа:Вземам отговора от другата тема наготово, за да не го пиша пак :
Да преди 2 дена дойде гела и при мен но за корема се консолтирах с инструктора в фитнеса той ми каза ,че няма много да ми помогне по добре l-carnitin течен или на хабчета незнам ... наще само ми ревът за тия хапчета аз и викам че не е вредно те ... и мисля течния сега след около няколко седмици ще пробвам да взема течен на Explode
наи добре се вземи течен
|
| Пет Май 16, 2008 5:18 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 5:27 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|