Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Гел л-карнитин?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Гел л-карнитин? 
някои ползвал ли е този л - карнитин гел? никаде в форума не намерих отзиви за него.аз като отидох да си го взема мом4ето в магазина ми каза 4е нямало никакав ефект.цитирам:л-карнитина трябва да ти влезе в кравта ,а с този гел е невазможно. аз така или ина4е бях ре6ила да го пробвам, но го нямаха в момента.а докато го издиря няма ло6о да поразпитам. пи6ете ако имате ли4ен опит с него Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Има такава тема! Подфорум "Фитнес за жени" - Козметика. Споделила съм мнение. Виж и ТУК
Колкото до влизането в кръвта, добре, че не ми влиза в кръвта всичко, с което се мажа.
Предлагам модераторът да заключи темата, защото се дублира.

Мнение  
аз се интересувам от мнения на хора които са го използвали. за да ми споделят да ли е ефикасно. а информацията за л- карнитина гел и това как изглейда ми е известно.аз ли4но не сам сре6тала то4но такава тема макар 4е тарсих доста. сори ако сам доблирала тема . Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
DAR4ENCE написа:
аз се интересувам от мнения на хора които са го използвали. за да ми споделят да ли е ефикасно. а информацията за л- карнитина гел и това как изглейда ми е известно.аз ли4но не сам сре6тала то4но такава тема макар 4е тарсих доста. сори ако сам доблирала тема . Embarassed
ефект има но с добра диета

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Вземам отговора от другата тема наготово, за да не го пиша пак Very Happy :
"McPain, отговарям на въпроса ти тук, тъй като другата тема е заключена. Питаш дали някой е ползвал L-carnitine Gel . Ползвам няколко кутийки вече, смятам, че съчетанието диета+ спорт+ този гел е добър вариант. Само с мазане на гел няма да стане , дори да искаш резултати само на определени места. Гелът има и друга полезност - кожата става мека, правиш все пак лек масаж, докато го нанасяш и оросяването се подобрява."

Мнение  
maria написа:
"McPain, отговарям на въпроса ти тук, тъй като другата тема е заключена. Питаш дали някой е ползвал L-carnitine Gel . Ползвам няколко кутийки вече, смятам, че съчетанието диета+ спорт+ този гел е добър вариант. Само с мазане на гел няма да стане , дори да искаш резултати само на определени места. Гелът има и друга полезност - кожата става мека, правиш все пак лек масаж, докато го нанасяш и оросяването се подобрява."

Да преди 2 дена дойде гела и при мен но за корема се консолтирах с инструктора в фитнеса той ми каза ,че няма много да ми помогне по добре l-carnitin течен или на хабчета незнам ... наще само ми ревът за тия хапчета аз и викам че не е вредно те ... и мисля течния сега след около няколко седмици ще пробвам да взема течен на Explode

Отговорете с цитат
Мнение  
McPain написа:
maria написа:

Да преди 2 дена дойде гела и при мен но за корема се консолтирах с инструктора в фитнеса той ми каза ,че няма много да ми помогне по добре l-carnitin течен или на хабчета незнам ... наще само ми ревът за тия хапчета аз и викам че не е вредно те ... и мисля течния сега след около няколко седмици ще пробвам да взема течен на Explode

наи добре се вземи течен

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети