Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Гръден кош и деформации
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Гръден кош и деформации 
Искам да питам нещо. Значи гардите ми са силно вдлъбнати и изглеждат като на пиле Very Happy Very Happy . С доста тренировки се оформят но си остават така . Имали някакав начин чрез който мога да си помогна. Някакси да си оправя градния кош. Question Question Question Question Question Sad Sad Sad [/b]

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи немога да си представя точно какво им има но Пулоувър мисля че помага.

Мнение  
имам приател със съштия проблем това си е кост трудно може да бъде оправено чувал сам някои да му викат "обоштарски гръден кош" прави пул олвар когато тренираш гърди дишаи много далбоко това е от мен

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
да,пилешки са когато деформацията е навън!обърни внимание на вътрешната част на гърдите,прави флайс,пек-дек,кросовър...

Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря за саветите

Мнение  
Мойте гърди са някви изпъкнали и кат ги пипна са някви твърди ама немога да си ги оформя някой няква помощ?
ПП:да питам взех си l-carnitine gel и кат се намазах нещо може би да не е от него ама почнаха болки от тва ли е или нещо др попринцип се мазах по корема до преди около 2 часа нищо ми нямаше и кат ядох поседния път и ... Mad

Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Със сигурност не от гела

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз така знам Smile хаха
Абе ето ги и мойте гърди само тва неми харесва в цялото тяло как се резвиват Sad
Гледайте
http://gurdi.hit.bg/DSC00016.JPG
http://gurdi.hit.bg/DSC00017.JPG
Някой може ли да ми каже как мога да ги оформя и най-вече искам да ги направя кат на lemsa гърдите Smile[/img]

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy McPain, според мен нищо ти няма на гърдите, освен че трябва да тренираш и да изчистиш мазнини.
Щом искаш като на Lemsa, той най- добре ще ти каже как става това Very Happy , но на мен ми се струва, че си и доста по-малък, което значи и с малко стаж в залата, за разлика от него Very Happy

Мнение  
maria написа:
Very Happy McPain, според мен нищо ти няма на гърдите, освен че трябва да тренираш и да изчистиш мазнини.
Щом искаш като на Lemsa, той най- добре ще ти каже как става това Very Happy , но на мен ми се струва, че си и доста по-малък, което значи и с малко стаж в залата, за разлика от него Very Happy

Да така е на 15 години съм той поне е на 21,22 години Smile ходя близо 8 месеца на фитнес с прекъсване 6 месеца заради операция Sad и може би от тва отпуснах и коремни мазнини Sad пф...

Отговорете с цитат
Мнение  
McPain написа:
maria написа:

Да така е на 15 години съм той поне е на 21,22 години Smile ходя близо 8 месеца на фитнес с прекъсване 6 месеца заради операция Sad и може би от тва отпуснах и коремни мазнини Sad пф...

стягаи се тогава Ya winkles

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Къде е Lemsa Very Happy , трябва да черпи, я как го подмлади McPain Very Happy
McPain, толкова си млад, че имаш време да тренираш и да заприличаш на Lemsa Very Happy. Tъкмо сега ти е времето да започнеш сериозни тренировки и щом си упорит, ще постигнеш целите си. Не е лошо да си кажеш програмата и момчетата да дадат мнение, има доста разбиращи хора тук Very Happy Ама излез от тази тема за деформации Very Happy , нищо не ти е деформирано Very Happy

Мнение  
maria написа:
Къде е Lemsa Very Happy , трябва да черпи, я как го подмлади McPain Very Happy

Very Happy Very Happy почти на на половина Shocked Rolling Eyes изкара почерпка малкия Wink един протеинов шейк 2 man down

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми програмата за гърди е следната:
Лежанка 1 загряваща с лоста и след това 3 серии с постепенно овеличаване на килограмите.
Полу наклонена лежанка 3серии с овиличаване на килограмите с лост.
И полу наклонена лежанка с дъмбели 3 серии.
Лежанка с надоло главата 3 серии.
Мерси за шейка prayer

Отговорете с цитат
Мнение  
McPain написа:
Еми програмата за гърди е следната:
Лежанка 1 загряваща с лоста и след това 3 серии с постепенно овеличаване на килограмите.
Полу наклонена лежанка 3серии с овиличаване на килограмите с лост.
И полу наклонена лежанка с дъмбели 3 серии.
Лежанка с надоло главата 3 серии.
Мерси за шейка prayer

кофички вкараи може Пек-дек ама по добре когато чистиш и Флайс задалжително

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети