| Автор |
Съобщение |
CTraX
Потребител
|
Абе във списание FLEX пише, че тренировките за гърди са най тежките с най много изморяване на гърдите а тука ми казвате че едвали не тряа да дигам леко с 3 упражнения на кое да вярвам
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Сря Ное 14, 2007 3:32 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
1вото което трябва да разбереш за вдигането на тежести е, че:
1. Има вдигане на тежести за сила
2. Има вдигане на тежести за Мускулна маса
3. Има и вдигане, което повечето го наричат за релеф, но аз мисля, че е за изгаряне на подкожни мазнини.
Та, когато четеш или питаш внимавай за тази малка, но всъщност много голяма подробност.
|
| Сря Ное 14, 2007 4:02 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Alchemist пробвай с повечко флайс и пек - дек.
|
| Сря Ное 14, 2007 5:11 pm |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
max_paine написа:AlChEmIsT пробвай с повечко флайс и пек - дек. 
То флайс и пек-дек не е ли (горе-долу) същото упражнение ?? Няма ли да пренатоваря гърдите си тогава ??
Пък и ако ги пренатоваря ефекта ще е нулев така, че ...
|
| Сря Ное 14, 2007 5:35 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
AlChEmIsT написа:1вото което трябва да разбереш за вдигането на тежести е, че:
1. Има вдигане на тежести за сила
2. Има вдигане на тежести за Мускулна маса
3. Има и вдигане, което повечето го наричат за релеф, но аз мисля, че е за изгаряне на подкожни мазнини.
Та, когато четеш или питаш внимавай за тази малка, но всъщност много голяма подробност.
Хах ! г/д етака.За сила съм съгласен,но за маса а някои ектоморф колко ще да дига тежко куца ли му храненето нищо няма да качи или пък за релеф 1 сумист ако прави с 20 кг по 15-20 пофт ще се орелефи ли ... леко си в грешка но караи  Рони колман как прави с тон и половина за крака и има релеф ??? не се заблуждаваите с тия повторения
|
| Сря Ное 14, 2007 5:39 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
Добре анаполон виждам че доста разбираш и искам да те попитам за моя въпрос за гърдите който съм го описал по гореф та мойта програма е 1: Лег пирамида 2: полу лег пак пирамида 3: долна лежанка 4х12 4:кофи4ки без тежести 4х8 Ще имам ли ефект ?!?
|
| Сря Ное 14, 2007 10:14 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
CTraX написа:Добре анаполон виждам че доста разбираш и искам да те попитам за моя въпрос за гърдите който съм го описал по гореф та мойта програма е 1: Лег пирамида 2: полу лег пак пирамида 3: долна лежанка 4х12 4:кофи4ки без тежести 4х8 Ще имам ли ефект ?!? 
колко си годишен и от кога тренираш ?
|
| Сря Ное 14, 2007 10:22 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
еми аз съм на 14години по4нал съм да тренирам сериозно от преди 5 месеца а ина4е като бях по малак си ходех с по-големите висок съм 174 и тежа 65 кг
|
| Чет Ное 15, 2007 6:51 am |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Качваи маса... спортинг имаше добър хран режим някаде видях из саита та значи правиш :
лег: 4 серии 6-10 повторения ама ако направиш 10 примерно 10то да ти е последно и сваляш помалко.
полулег : 4 серии 6-10 пак така
флаис : 4 сериии 6-10 пак така както ти описах горе, качваш маса и наи-малко по 8 часа сън ! Използваш ли някакви хранителни добавки ?
|
| Чет Ное 15, 2007 3:16 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
емии не ако може ми препоръчаш нещо..
|
| Чет Ное 15, 2007 9:04 pm |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
Според вас кой е най-бързият начин за натрупване на мускулна маса в гърдите. Може да споделите к'во сте пили и сте усетили промяна, к'ви упражниния сте правили и т.н
|
| Пет Дек 14, 2007 8:29 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
AlChEmIsT написа:Според вас кой е най-бързият начин за натрупване на мускулна маса в гърдите. Може да споделите к'во сте пили и сте усетили промяна, к'ви упражниния сте правили и т.н
Редовни цялосттни тренировки за гърди, добро въстановяване, много сложни въглехидрати,хранителни добавки и най-важното търпение! Няма нещо в този живот което да е съсдадено бързо и да е оцеляло дълго. Ако искаш бързо да стане пиши във "Медикаменти за ММ"
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Дек 14, 2007 8:35 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
Ами аз тренирам 4 серии полу лег 4 серии лег 4 серии флаис и ако мога да направа 4 серии кофи4ки 8х това ми е тренировката за гърди и съм много доволен и не пия добавки не съм ка4ил на кантара но в огледалото има голям ефект...
|
| Нед Дек 16, 2007 8:04 pm |
|
 |
|
|