Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Гърди
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Абе във списание FLEX пише, че тренировките за гърди са най тежките с най много изморяване на гърдите а тука ми казвате че едвали не тряа да дигам леко с 3 упражнения на кое да вярвам

Отговорете с цитат
Мнение  
1вото което трябва да разбереш за вдигането на тежести е, че:
1. Има вдигане на тежести за сила
2. Има вдигане на тежести за Мускулна маса
3. Има и вдигане, което повечето го наричат за релеф, но аз мисля, че е за изгаряне на подкожни мазнини.

Та, когато четеш или питаш внимавай за тази малка, но всъщност много голяма подробност.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Alchemist пробвай с повечко флайс и пек - дек. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
AlChEmIsT пробвай с повечко флайс и пек - дек. Wink

То флайс и пек-дек не е ли (горе-долу) същото упражнение ?? Няма ли да пренатоваря гърдите си тогава ??
Пък и ако ги пренатоваря ефекта ще е нулев така, че ...

Отговорете с цитат
Мнение  
AlChEmIsT написа:
1вото което трябва да разбереш за вдигането на тежести е, че:
1. Има вдигане на тежести за сила
2. Има вдигане на тежести за Мускулна маса
3. Има и вдигане, което повечето го наричат за релеф, но аз мисля, че е за изгаряне на подкожни мазнини.

Та, когато четеш или питаш внимавай за тази малка, но всъщност много голяма подробност.

Хах ! г/д етака.За сила съм съгласен,но за маса а някои ектоморф колко ще да дига тежко куца ли му храненето нищо няма да качи или пък за релеф 1 сумист ако прави с 20 кг по 15-20 пофт ще се орелефи ли ... леко си в грешка но караи WinkРони колман как прави с тон и половина за крака и има релеф ??? не се заблуждаваите с тия повторения Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре анаполон виждам че доста разбираш и искам да те попитам за моя въпрос за гърдите който съм го описал по гореф та мойта програма е 1: Лег пирамида 2: полу лег пак пирамида 3: долна лежанка 4х12 4:кофи4ки без тежести 4х8 Ще имам ли ефект ?!? Embarassed Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
CTraX написа:
Добре анаполон виждам че доста разбираш и искам да те попитам за моя въпрос за гърдите който съм го описал по гореф та мойта програма е 1: Лег пирамида 2: полу лег пак пирамида 3: долна лежанка 4х12 4:кофи4ки без тежести 4х8 Ще имам ли ефект ?!? Embarassed Crying or Very sad

колко си годишен и от кога тренираш ?

Отговорете с цитат
Мнение  
еми аз съм на 14години по4нал съм да тренирам сериозно от преди 5 месеца а ина4е като бях по малак си ходех с по-големите висок съм 174 и тежа 65 кг

Отговорете с цитат
Мнение  
Качваи маса... спортинг имаше добър хран режим някаде видях из саита та значи правиш :

лег: 4 серии 6-10 повторения ама ако направиш 10 примерно 10то да ти е последно и сваляш помалко.

полулег : 4 серии 6-10 пак така

флаис : 4 сериии 6-10 пак така както ти описах горе, качваш маса и наи-малко по 8 часа сън ! Използваш ли някакви хранителни добавки ?

Отговорете с цитат
Мнение  
емии не ако може ми препоръчаш нещо..

Отговорете с цитат
Мнение  
Според вас кой е най-бързият начин за натрупване на мускулна маса в гърдите. Може да споделите к'во сте пили и сте усетили промяна, к'ви упражниния сте правили и т.н

Отговорете с цитат
Мнение  
AlChEmIsT написа:
Според вас кой е най-бързият начин за натрупване на мускулна маса в гърдите. Може да споделите к'во сте пили и сте усетили промяна, к'ви упражниния сте правили и т.н

Редовни цялосттни тренировки за гърди, добро въстановяване, много сложни въглехидрати,хранителни добавки и най-важното търпение! Няма нещо в този живот което да е съсдадено бързо и да е оцеляло дълго. Ако искаш бързо да стане пиши във "Медикаменти за ММ"

Мнение  
Ами аз тренирам 4 серии полу лег 4 серии лег 4 серии флаис и ако мога да направа 4 серии кофи4ки 8х това ми е тренировката за гърди и съм много доволен и не пия добавки не съм ка4ил на кантара но в огледалото има голям ефект...

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети