| Автор |
Съобщение |
CTraX
Потребител
|
 Гърди
Искам да ви попитам как да оформя гърдите си защото моите не големи като на буилдерите а са по малки.. абе един вид моите са \__\__\ а на Арнолд са (___)(___)  моля помогнете... аз правя обратен лег с щанга и с дъмбели и кофички дали ще има ефект?!?!?!
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Съб Ное 10, 2007 11:59 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Тук
Тук
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Ное 11, 2007 1:32 am |
|
 |
CTraX
Потребител
|
Мерси много
|
| Нед Ное 11, 2007 1:51 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Слагаи повече килограми в тренировката за гърди ... ако искаш маса в гърдите 3 упражнения с повече килограми,а ако искаш уформяне 4 упр с по малко кг
|
| Нед Ное 11, 2007 2:57 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
ем ас дигам с макс кг  и пак си остават такива ноо ще пробвам още..  мерси
|
| Нед Ное 11, 2007 6:05 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
е ти кфо искаш да стане за 2 месеца ? И без маса нищо няма да направиш !
|
| Нед Ное 11, 2007 7:43 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
абе човек искаш мнение от опитни хора... е получи го, сега казваш че правиш с макс. тежести ама няма ефект... то за 2 месеца не се става Рони Колман... тренирай здраво и не брой времето... и не се притеснявай всичко ще бъде наред!
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Нед Ное 11, 2007 7:47 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
ок продължавам на програмата дигане от лег обратен лег с щанга и с дъмбели и кофи4ки
|
| Нед Ное 11, 2007 11:32 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
искам да попитам какво да правя... Правя по пет упражнения за гърди... (лежанка хоризонтална, лежанка наклонена (главата горе, краката долу) лежанка обратен наклон... флайс с дъмбели и после едно дето с дъмбел се разтягам назад и после го изнасям напред... как се нарича незнам) Но след тренировката като стегна гърдите не са твърди... направо са си меки, само дето са малко по големи от обикновенно... не мога да ги напомпя ли какво... правя с тежести максимални за моята сила и правя упражненията правилно... незнам какво става ама проблем има
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Пон Ное 12, 2007 6:38 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
 ама... на мен винаги са ми били така и си мислех че е нормално
|
| Вто Ное 13, 2007 2:56 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Повече от 4упр за гърди ако имате повечко стаж.Така като правиш 5 упражнения ги претренирваш и си седат се малки.Аз правя по 5 упгражнения за гърди кадето тренирам от 15 годишен ( не сериозно де) пък вие с по 2-3 месеца стаж в залата по 5 !
|
| Вто Ное 13, 2007 8:21 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
metal_forever11 написа:искам да попитам какво да правя... Правя по пет упражнения за гърди... (лежанка хоризонтална, лежанка наклонена (главата горе, краката долу) лежанка обратен наклон... флайс с дъмбели и после едно дето с дъмбел се разтягам назад и после го изнасям напред... как се нарича незнам) Но след тренировката като стегна гърдите не са твърди... направо са си меки, само дето са малко по големи от обикновенно... не мога да ги напомпя ли какво... правя с тежести максимални за моята сила и правя упражненията правилно... незнам какво става ама проблем има 
 ... аз правех и аз по 5 упражнения и си виках "ба ... що така ве .. за гръб правя три упражнения и как расте а гърдите ги сцепвам с 5 и нищо..." и един ден установих че отговора ми се крие във въпроса...
свали на по малко упражнения прави хоризонтален и горен лег и пек-дек(или кросоувър както искате така го наричайте)
5 уражнения са множко .. заблуда е че като се тренира много един мускул той расте,много добре го знаеш
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Вто Ное 13, 2007 9:44 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
4е пек-дека и кросоувъра не са ли 2 разли4ни упражнения
|
| Вто Ное 13, 2007 11:29 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Много различни
|
| Сря Ное 14, 2007 1:56 am |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
Ако може и на мене да помогнете
Та, имам голямо разстояние между гърдите, какви упражнения да тренирам, че да понамаля това разстояние.
Сегашните упражнения са ми:
Лег. с щанга - 4сер. - 8-10 повт.
Полулег. с щанга- 4сер. - 8-10повт.
Крос оувър - 4сер. -8-10 повт.
Флайс - 3сер. - 10-12повт.
През 2/3 седмици сменям Лег. с щанга на Лег. с дъмбели и Полулег. с щанга на Полулег. с дъмбели
|
| Сря Ное 14, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
|