Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Гърди
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
да,неска май пак ще ходя на море да се пека и да поплувам малко Cool

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
от варна ли си Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:

а да те питам нещо как мислиш това добър продукт ли е http://www.silabg.com/bg/product/detail/bid/44/id/1072/page/2

Аз си купих Ултра тен и вече съм с тен, направих и 8 солариума. Мен ме беше страх да не напълнея от Ултра тен, но няма проблеми Very Happy , а стриите май различно реагират на слънце - ако са пресни,леко лилави, май е по-добре да не се пекат. При мен са доста старички вече и като хвана тен, по не личат,особено по-тъничките.
В този сайт има инфо за Ултра тен и с по-подробни обяснения. Ultra Tan

Последната промяна е направена от maria на Пет Май 16, 2008 12:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
не от едно малко градче няма да казвам име на 20км от каварна е Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
aGGeSSive` написа:

а да те питам нещо как мислиш това добър продукт ли е http://www.silabg.com/bg/product/detail/bid/44/id/1072/page/2

Аз си купих Ултра тен и вече съм с тен, направих и 8 солариума. Мен ме беше страх да не напълнея от Ултра тен, но няма проблеми Very Happy , а стриите май различно реагират на слънце - ако са пресни,леко лилави, май е по-добре да не се пекат. При мен са доста старички вече и като хвана тен, по не личат,особено по-тъничките.
В този сайт има инфо за Ултра тен и с по-подробни обяснения. Ultra Tan
а без солариум ще стане ли

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
бях чел някаде че солариума бил вреден,но нз дали е вярно,а до колкото за стриите ми имам и пресни и по стари но са дебели

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
бях чел някаде че солариума бил вреден,но нз дали е вярно,а до колкото за стриите ми имам и пресни и по стари но са дебели
значи оправия няма от нази напаст когато ходих на лекар и тя ми каза че от нарастването на мускола ставало така

Отговорете с цитат
Мнение  
За Утра тен - на естествено слънце се почернява по- добре, но исках по-рано тен и затова ходих на солариум. Не смятам, че е вреден солариума, ако се дозира правилно.
Ако стриите стават от растежа на мускула, защо някои твърде мускулести хора нямат. Познавам хора, които ту качват маса, ту правят релеф, а нямат ни една стрийка.

Мнение  
Представа нямам защо някои имат дори да качат бавно маса,а други нямат дори да качат бързо

Отговорете с цитат
Мнение  
Ген, тип кожа -това е сигурно Very Happy

Мнение  
най-вероятно е тва.а я си кажете мнението сега лятото ако имам всеки ден плуване поне по 3 часа(ще ми се наложи по толкова) и ако тренирам 5 дена в седмица(фитнес) ще пречи ли плуването на фитнес тренировката Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
най-вероятно е тва.а я си кажете мнението сега лятото ако имам всеки ден плуване поне по 3 часа(ще ми се наложи по толкова) и ако тренирам 5 дена в седмица(фитнес) ще пречи ли плуването на фитнес тренировката Wink
просто ще си изморен нищо повече иначе не пречи

Отговорете с цитат
Мнение  
ще видим ама няма да са откажа нито от едното нито от другото Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
ще видим ама няма да са откажа нито от едното нито от другото Cool

Едва ли ще си на това мнение след няколко дена, но най-важното е на тебе да ти е готино и всичко да е на 6 Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ми след време ще разбера ако умората става все по голяма ще измисля нещо Cool

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си