Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Гърди
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Гърди 
амии нз какво ми става но като започна силожи тренировки и гърдите ми почервеняват нз това лошо ки е или ... ? Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
според мен е нормално и на мен ми е ставало така почти след всяка тренировка и по мое мнение почни да се мажеш с мазен крем да не започнад да стават стрии че после лошо

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
А някакав крем да ми кажеш

Отговорете с цитат
Мнение  
Rabbit написа:
А някакав крем да ми кажеш
ми иди в аптеката и кажи крем за стрии или мазен крем

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
аз имам доста стрии,мажа се с кремове но добър резултат няма и нз на какво се дължът тези стрии Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Стрии
Във форума има много писано за стрии, ползвай търсачката. Явно за много хора стриите са си проблем Very Happy

Мнение  
да знам чел съм доста Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
аз имам доста стрии,мажа се с кремове но добър резултат няма и нз на какво се дължът тези стрии Sad

Sad Щом си чел доста, явно се чудиш твоите на какво се дължат Very Happy , не ти схванах правилно изказването. Ами то пише, че може да се е получил хормонален дисбаланс по време на пубертета и стриите вече са налице. Мажеш не мажеш -там са, да не стават повече.... Very Happy

Мнение  
Препоръчаите някакъв крем против стрии,защото имам малко.Дали ако се мажа има един крем с арника,за много работи го пише,че е Smile Аз нямам много,но пък да не вземат да се разпространяват Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
maria там е проблема че стават повече макар и да се мажа и да качам бавно кг

Отговорете с цитат
Мнение  
аз ползвам крем на Oriflame,препоръчаха ми кремове ама като гледам с тях и без тях същата работа е,файда няма

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако не се подхранва кожата, положението ще е по-лошо Very Happy Не знам защо се увеличават при теб. Моите си ги получих при раждането и не се увеличават. Може би е и до ген Rolling Eyes Но цопам постянно кремове, след всеки душ-сутрин и вечер.
Аз лично смятам, че тези два продукта са добри, затова извадих инфо за тях. Не са най-евтини, но са качествени:
Mustela - Интензивно действие против стрии
Интензивна локална грижа. Редуцира размера на съществуващите стрии.
За локално третиране за 3 месеца.
Интензивна грижа, която се нанася локално за намаляване на съществуващите стрии, появили се по време на бременност или след раждане:
ограничава размера на съществуващите стрии;
изсветлява цвета им;
редуцира дълбочината им .
Действащ в синергия с Elastoregulator®,стимулиращ пептид с перфектен афинитет към кожата, спомага за ремоделирането на поддържащите влакна на кожата, изменени от разтягането. Оптимизиран от реструктуриращите AHA и подсилен от витамин B5 и силикон, този продукт силно стимулира възстановяването и регенерацията на тъканите.

Lierak
PHYTOLASTIL AMPOULES - 20 ампули по 5мл.
Лесно абсорбираща се течност с пулверизатор.
Ампули за вече съществуващи стрии
Състав:
Екстракти от бръшлян, хвощ и шапиче, стимулиращи производството на еластин и колаген.
Употреба:
Съдържанието на една ампула се изсипва в пулверизатора, с чиято помощ се впръсква и нанася с лекота върху съществуващите стрии с леки масажни движения. Прилага се два пъти на ден сутрин (1/2 от течноста) и вечер останалото количество, в продължение на 8 седмици.
Действие:
Продуктът има лечебно действие като намалява и премахва стриите, стимулирайки производството на нови тъканни влакна.
Резултат:
При постоянно и правилно нанасяне на продукта, ефекта е изчезване или намаляване на наличните стрии до дебелината на косъм в рамките на 4 до 8 седмици
Very Happy Няма изчезване на гадните стрии, но поне да не личат толкова.

Мнение  
maria написа:
Ако не се подхранва кожата, положението ще е по-лошо Very Happy Не знам защо се увеличават при теб. Моите си ги получих при раждането и не се увеличават. Може би е и до ген Rolling Eyes Но цопам постянно кремове, след всеки душ-сутрин и вечер.
Аз лично смятам, че тези два продукта са добри, затова извадих инфо за тях. Не са най-евтини, но са качествени:
Mustela - Интензивно действие против стрии
Интензивна локална грижа. Редуцира размера на съществуващите стрии.
За локално третиране за 3 месеца.
Интензивна грижа, която се нанася локално за намаляване на съществуващите стрии, появили се по време на бременност или след раждане:
ограничава размера на съществуващите стрии;
изсветлява цвета им;
редуцира дълбочината им .
Действащ в синергия с Elastoregulator®,стимулиращ пептид с перфектен афинитет към кожата, спомага за ремоделирането на поддържащите влакна на кожата, изменени от разтягането. Оптимизиран от реструктуриращите AHA и подсилен от витамин B5 и силикон, този продукт силно стимулира възстановяването и регенерацията на тъканите.

Lierak
PHYTOLASTIL AMPOULES - 20 ампули по 5мл.
Лесно абсорбираща се течност с пулверизатор.
Ампули за вече съществуващи стрии
Състав:
Екстракти от бръшлян, хвощ и шапиче, стимулиращи производството на еластин и колаген.
Употреба:
Съдържанието на една ампула се изсипва в пулверизатора, с чиято помощ се впръсква и нанася с лекота върху съществуващите стрии с леки масажни движения. Прилага се два пъти на ден сутрин (1/2 от течноста) и вечер останалото количество, в продължение на 8 седмици.
Действие:
Продуктът има лечебно действие като намалява и премахва стриите, стимулирайки производството на нови тъканни влакна.
Резултат:
При постоянно и правилно нанасяне на продукта, ефекта е изчезване или намаляване на наличните стрии до дебелината на косъм в рамките на 4 до 8 седмици
Very Happy Няма изчезване на гадните стрии, но поне да не личат толкова.

а да те питам нещо как мислиш това добър продукт ли е http://www.silabg.com/bg/product/detail/bid/44/id/1072/page/2

Отговорете с цитат
Мнение  
да поне да се заличат,те на аватора ми са виждат горе в дясно,а за слънцето ако са пека какво ще кажеш ти,ще помогне ли че някои казват е добре да са пека други не Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
да поне да се заличат,те на аватора ми са виждат горе в дясно,а за слънцето ако са пека какво ще кажеш ти,ще помогне ли че някои казват е добре да са пека други не Cool
когато почернееш по малко ще се виждат Idea

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 3
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети