|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
egoistparty
Местожителство: Sofia
|
 Дали за около месец, два ще мога да оформя мускулите си?
здравейте.сикам да ви попмоля за един съвет.наскоро реших да започна активен начин на живот.всмисъл,тренирал съм плуване до преди 3 години ,редовно в продалжение на 6 години.от 3 години не съм тренирал плуване.висок съм, 186 на 17 години съм и работя като модел.искам да ви попитам дали е добре да си направя един седмичен график в който да има тренировки по плуване,пилатес и разбирасе фитнес.искам да оформя найстина едно хубаво тяло защото имам една хубава височина.моля дайте ми съвет защото не съм запоизнат много с фитнеса.искам да спортувам тези 3 спорта но се опасявам да не натоваря тялото си с тази седмична програма ,която съм решил да включа във всекидневието си /благодаря ви много предварително.искам да ви попитам и още нещо  )...знам ,че нищо не става бързо,особено хубавото и стройно тяло.наскоро говорих с инструктор по фитнес ,но нямахме време да разговаряме много много.на бързо той ми обясни ,че трябва да си купя креатин ,ако искам да натрупам по максимално бърз начин мускулната си маса и да започна да трнирам.купих го.казаха ми да го пия в профължение на 5 дни по 2 -3 пъти на ден.все още не сам го пил защото чакам новата седмица и да запоичн ада ходя на тренировки .кажете ми дали за около месец ,два ще мога да оформя мускулите си ,и дали е необходимо да си взема други подобни на креатина медикаменти ,който да подпомогнат за бързото оформяне на тялото.искренни поздрави и пожелания за успехни  ))
|
| Нед Дек 16, 2007 9:59 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
ха приятел  .. това за 1 месец да си уформиш мусколите ? сериозно ли го мислиш ?
ако ще и по 1 кутия креатин да пиеш на ден пак няма да стане за 1 месец
трябва постоянство желание и търпение
|
| Нед Дек 16, 2007 1:09 pm |
|
 |
f13rce
Потребител
|
 Re: Дали за около месец, два ще мога да оформя мускулите си?
egoistparty написа:здравейте.сикам да ви попмоля за един съвет.наскоро реших да започна активен начин на живот.всмисъл,тренирал съм плуване до преди 3 години ,редовно в продалжение на 6 години.от 3 години не съм тренирал плуване.висок съм, 186 на 17 години съм и работя като модел.искам да ви попитам дали е добре да си направя един седмичен график в който да има тренировки по плуване,пилатес и разбирасе фитнес.искам да оформя найстина едно хубаво тяло защото имам една хубава височина.моля дайте ми съвет защото не съм запоизнат много с фитнеса.искам да спортувам тези 3 спорта но се опасявам да не натоваря тялото си с тази седмична програма ,която съм решил да включа във всекидневието си /благодаря ви много предварително.искам да ви попитам и още нещо )...знам ,че нищо не става бързо,особено хубавото и стройно тяло.наскоро говорих с инструктор по фитнес ,но нямахме време да разговаряме много много.на бързо той ми обясни ,че трябва да си купя креатин ,ако искам да натрупам по максимално бърз начин мускулната си маса и да започна да трнирам.купих го.казаха ми да го пия в профължение на 5 дни по 2 -3 пъти на ден.все още не сам го пил защото чакам новата седмица и да запоичн ада ходя на тренировки .кажете ми дали за около месец ,два ще мога да оформя мускулите си ,и дали е необходимо да си взема други подобни на креатина медикаменти ,който да подпомогнат за бързото оформяне на тялото.искренни поздрави и пожелания за успехни ))
Хубавите неща стават бавно и трудно разрови се из форума има 200030434 ентусиасти като тебе.Направи си тренировачна програма,хранителен режим и блъскай яко
| Нед Дек 16, 2007 1:34 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
f13rce написа:egoistparty написа:здравейте.сикам да ви попмоля за един съвет.наскоро реших да започна активен начин на живот.всмисъл,тренирал съм плуване до преди 3 години ,редовно в продалжение на 6 години.от 3 години не съм тренирал плуване.висок съм, 186 на 17 години съм и работя като модел.искам да ви попитам дали е добре да си направя един седмичен график в който да има тренировки по плуване,пилатес и разбирасе фитнес.искам да оформя найстина едно хубаво тяло защото имам една хубава височина.моля дайте ми съвет защото не съм запоизнат много с фитнеса.искам да спортувам тези 3 спорта но се опасявам да не натоваря тялото си с тази седмична програма ,която съм решил да включа във всекидневието си /благодаря ви много предварително.искам да ви попитам и още нещо )...знам ,че нищо не става бързо,особено хубавото и стройно тяло.наскоро говорих с инструктор по фитнес ,но нямахме време да разговаряме много много.на бързо той ми обясни ,че трябва да си купя креатин ,ако искам да натрупам по максимално бърз начин мускулната си маса и да започна да трнирам.купих го.казаха ми да го пия в профължение на 5 дни по 2 -3 пъти на ден.все още не сам го пил защото чакам новата седмица и да запоичн ада ходя на тренировки .кажете ми дали за около месец ,два ще мога да оформя мускулите си ,и дали е необходимо да си взема други подобни на креатина медикаменти ,който да подпомогнат за бързото оформяне на тялото.искренни поздрави и пожелания за успехни ))
Хубавите неща стават бавно и трудно разрови се из форума има 200030434 ентусиасти като тебе.Направи си тренировачна програма,хранителен режим и блъскай яко
знам ,че нищо не става бързо,особено хубавото и стройно тяло!!!
човека си каза, 4е хубавите неща нестават бързо вместо да му помогнеш с нещо...  според теб как ще ти си направи тренирова4на програма като сега запо4ва?
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Нед Дек 16, 2007 7:51 pm |
|
 |
f13rce
Потребител
|
CTraX написа:f13rce написа:egoistparty написа:здравейте.сикам да ви попмоля за един съвет.наскоро реших да започна активен начин на живот.всмисъл,тренирал съм плуване до преди 3 години ,редовно в продалжение на 6 години.от 3 години не съм тренирал плуване.висок съм, 186 на 17 години съм и работя като модел.искам да ви попитам дали е добре да си направя един седмичен график в който да има тренировки по плуване,пилатес и разбирасе фитнес.искам да оформя найстина едно хубаво тяло защото имам една хубава височина.моля дайте ми съвет защото не съм запоизнат много с фитнеса.искам да спортувам тези 3 спорта но се опасявам да не натоваря тялото си с тази седмична програма ,която съм решил да включа във всекидневието си /благодаря ви много предварително.искам да ви попитам и още нещо )...знам ,че нищо не става бързо,особено хубавото и стройно тяло.наскоро говорих с инструктор по фитнес ,но нямахме време да разговаряме много много.на бързо той ми обясни ,че трябва да си купя креатин ,ако искам да натрупам по максимално бърз начин мускулната си маса и да започна да трнирам.купих го.казаха ми да го пия в профължение на 5 дни по 2 -3 пъти на ден.все още не сам го пил защото чакам новата седмица и да запоичн ада ходя на тренировки .кажете ми дали за около месец ,два ще мога да оформя мускулите си ,и дали е необходимо да си взема други подобни на креатина медикаменти ,който да подпомогнат за бързото оформяне на тялото.искренни поздрави и пожелания за успехни ))
знам ,че нищо не става бързо,особено хубавото и стройно тяло!!!
човека си каза, 4е хубавите неща нестават бързо вместо да му помогнеш с нещо... според теб как ще ти си направи тренирова4на програма като сега запо4ва?
КАТО прочете некой друг ред г-н ПРОФЕСОРЕ!
| Нед Дек 16, 2007 8:12 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
еми ти едвали като си правел твоята програма си про4ел някой друг ред  (ако имаш програма което не вярвам)
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Нед Дек 16, 2007 8:15 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 20, 2008 10:31 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|