Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Да не пуша искам
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
За мен: От както отказах боклуците ,хи-ха. Майната им на цигарите и на дрогите!
Когато спреш цигарите, тялото ти става по леко. Тренираш по-вече, дишаш по-леко и живота ти става картинка за която си мечтал без цигари!

Последствията от него обикновено се проявяват, едва когато пушачът вече е излязъл от активната си възраст, а по-ранната му смърт само облекчава обществените финанси.

Very Happy
Wink
Общоизвестно е, че пушачите възприемат цигарата като средство, което им помага да подтиснат нервността и стреса.

Като спрях пушенето имах няколко поносими дни ...
После внезапно сърцето ми се разхлопа още по-лошо, отколкото, когато пушех...
ЗАПОЧНАХ ДА ПИЯ ЧАЙ ТРЕНИРАХ ПОВАЧЕ ПОВАЧЕ САМУЧУСТВИЕ

При отит за отказване:Основните му симптоми са забавен пулс, повишен апетит и напълняване, нарушения в съня и раздразнителност; известни са случаи на пушачи, при които липсата на тютюн е довела до изблици на неконтролируема агресивност и параноидна психоза.

Отговорете с цитат
Мнение  
здравейте на всички,да кажа мнението за симптоми,моят мъж пушеше редовно и откакто излязъл от казармата,сега е на 40,вече три години не пуши,значи работеше в строителна бригада,където всяка почивка цигара и така 7 години. като поскъпнаха доста рязко цигарите,каза на новата година,край повече не купувам отровата,до ден днешен не погледнал цигарата,пак си работи същото строителство. такива симптоми нямаше изобщо всичко е вътрешна нагласа, не че той има воля,почти никаква. а за напълняване има си огромно бирено шкембе,но това защото от казармата,не е направил една лицева упора,заседнал начин на живот,яде и пие какво то му падне под ръка,моите съвети не чува,седи по 10 часа пред компютър или лежи пред телевизор и пеша не е ходил само с кола, а живеем сред природа,има и фитнес за мъже за 2 лева на месец. цигари е като диета, стане ли мания на оказване,почват експерименти,просто трябва да се нагласи съзнанието,както казва моята дъщеря,какъв е смисъл да се пуши?..... Laughing Laughing Laughing

Мнение Re: Цигари-HeLp !!!!!!!!!!!!!!! 
double_d_ написа:
;( ;( ;( помогнете да спра цигарите......искам малко надъхвация....заради фитнеса спрях алкохола и си промених режима на сън.... но цигарите ми е супер трудно да ги спра...пуща от 3 години моля ви помогнете

ако ти кажа че заради цигарите ще си отидеш още на 50 години ? това малко мотивация ли е ? осъзнай се бе човек тея цигари освен да те убиват и да ти пилеят парите нищо друго не правят ! я се стегни и се вземи малко в ръце !

Мнение  
Цигарите се спират трудно но има ли воля всичко става ! Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз ги спра ама тъпите мацки пак ме потведат о хоп пак пуша , ама и аз вече мисла да ги спра от другия месец.
Минавам на КОЗ Very HappyVery HappyVery Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз също отказвам цигарите с ТАБЕКС,но май не ми се отразява добре по време на тренировка.Разхлопвам се много бързо, впрочем така е и когато не тренирам,ускорен пулс без причина, треперят ми ръцете.Дали е от ТАБЕКСА?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Когато не пушиш дъвчи нещо- дъвка или клечка за зъби или нещо гумено понеже си свикнал/а да имаш нещо в устата. Още едно нещо- цигарите много трудно се спират изведнъж. По лека лека ги спирай понеже организма ти е пристрастен към никотина, ако го намаляваш малко по-малко по-лесно ще ти бъде. Ако го спреш изведнъж тялото ти няма да му е приятно( това спиране изведнъж при наркоманите се нарича абсистенция и се изразява много лощо).

Та това е от мен макар че не съм пушач съм поне леко компетентен, или поне аз така си мисля, УСПЕХ!

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети