Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Да отслабнем заедно чрез взаимна подкрепа и окуражаване
да отслабнем заедно като се подкрепяме и окуражаваме взаимно

съгласни 94% 94% ( 18 )
не знам 5% 5% ( 1 )

Общо гласове : 19
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Да отслабнем заедно чрез взаимна подкрепа и окуражаване 
Хайде да си правим състезание за отслабване! Wink В никакъв случай не търся пристрастяване и форум на анорексички, които дават мило и драго да достигнат 40, после 30 килограма, просто момичета, които искат са отслабнат, но като мен се нуждаят от малко външна подкрепа и мотивация в постигането на по-хубаво тяло Razz Идеята ми е да си споделяме насоки и диети, да си следим мерките от началото,през периода на диетата и до края. Винаги е по-лесно, когато не си сам, а имаш подкрепление, а чрез форума е необвързващо и забавно. Така дори някоя да се отчая от закъсняващия резултат, виждайки ефекта при другите ще се мотивира. Не мисля, че е необходима материална награда, защото мотивацията трябва да идва от индивида; удовлетворението от свалянето на килограми колективно и моралната опора са дастатъчна награда сами по себе си.Ако има съгласни ще се радвам мн.! Razz

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами аз благодариние на подкрепата тук смъкнах вече 20 килограма,такаче твърдо съм за Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Идеята е великолепна Very Happy Има раздел дневници - там е мястото да се направи дневник и към него тема за коментари. Аз даже мислех да направя, после се отказах по две причини - 1-ва : сметнах, че няма да проявявам последователност в писането и 2-ра: малко жени бяхме във форума Very Happy , сега сме повече Very Happy и реших, че на момчетата ще е скучно. Можем да си направим и общ дневник " На отслабващите" или нещо такова...мислете, давайте идеи за реализация на идеята на kler.
А между другото, kler, защо само момичета Laughing Има и отслабващи момчета, нямам предвид орелефяване Razz

Мнение  
Здравей, идеята е хубава, но не знам, дали може да се получи такава, каквато си я представям тук, в този форум за заклети фитнес-маниаци. Аз лично съм участвала и все още пиша отвреме-навреме в подобна тема, но в друг форум, който не е специализиран за фитнес и в който не се налага да се прави дневен отчет като в дневниците тук, както и в който никой не ме сочи с пръст, ако напиша, че съм си похапнала от така наречените "боклуци" или че съм изневерила на НВД-то или стриктната тренировка. Ще го кажа направо - форум за жени като мен, майки с малки деца, които не биха ме критикували, защото и те са в моето положение. Значи, ако искаш тук да се направи нещо подобно, то в никакъв случай не трябва да е на принципа на дневниците и с толкова строга отчетност, защото така много момичета няма да посмеят да се включат. Трябва да е нещо по-скоро от типа на "Дрън-дрън", но типично женска тема, в която да се споделят не само успехите със свалените килца, но и провалите. Ще ви дам за пример от форума който посещавам: "Днес направих 40мин кардио и останах доволна, но пък вечерта бяхме на гости и похапнах и пийнах... Вече цяла седмица спазвам стриктно диетата си и съм минус цели 3 килограма!... Как сте днес? Направихте ли си кормените преси за деня?... И в този род неща. Така няма да е задължаваща, но ще е стимулираща. Освен това в началото на първа страница на темата може да се напишат всички никове, които ще участват, а срещу тях - килограмите в момента и килограмите към които се стремим, за по-смелите и снимка,както и срокове. Но пак ти казвам, тук момчетата ще ни разнищят от критики, затова не ми се започва. Wink Но ти ако решиш, може да се включвам понякога. Успех!

По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7, всеки може да си води дневника, както иска Very Happy Преди имаше изискване за постоянство и стриктност (макар че пак не беше задължително ежедневно водене), защото беше на състезателни начала. Колкото до критиките Very Happy , аз си признавам, че ще съм по-доволна да ме "разнищят от критики", защото знам какво трябва и какво не трябва да правя, ама Very Happy ...на..лакомията е голяма работа, та имам нужда някой да ми "плесва" по едно другарско шамарче Very Happy . Вярно, че всеки си има характер, но ако само си споделяме, а не се критикуваме позитивно, каква е ползата Very Happy Пък и ще призовем за милост.... Cool
Дневници е само предложение, нека чуем и други мнения....може и момчетата да ни дадат някакъв интересен модел. Може да си направим тема в раздел "Женски фитнес" Rolling Eyes И на мен ми се струва, че е добре всички участници да си напишем никовете...да има вариант и задържане на желаното тегло...( аз по тези празници още малко и ще се върна на януарските килограми Embarassed )

Ще допълня тук, за да не правя нов пост. Варианти:
1. Пишем си в тази тема - има хубаво заглавие и е на правилното място. Само я правим важна.
2. Правим си нова тема - измисляме подходящо заглавие, в този раздел, правим я важна.
3. Правим си дневници - малко ангажиращо - не съм сигурна, но се влиза с лична парола, следователно трябва и тема за коментари.

Давайте още предложения Very Happy

Мнение  
№ 2 е добре като вариант, но нека и други да кажат. Нова тема с начална страница със списък на желаещи, както и килограмите им и желания резултат.

Отговорете с цитат
Мнение  
Дайте накратко,какво имате предвид Embarassed

Мнение  
Very Happy Най- накратко - идеята на kler- състезание за отслабване.
Иначе казано, целта не е да се състезаваме, а да си помагаме и мотивираме, да се забавляваме. Давайте предложения, идва лятото Very Happy В анкетата -доста "Да", а предложения - малко Rolling Eyes
Началната старница как - всеки си прави представяне или пращаме на един и той прави общ пост с никовете на желаещите Rolling Eyes

Мнение  
Ами списък в колонка - примерно:
dreamer7 - 70кг- цел- 60кг Laughing
Мария - 55кг - цел 54 Smile
scorpion - 46кг - цел 45кг ...........
........................................
отдолу, който иска снимки да слага, но аз все пак си мисля, че трябва да се включи и момичето, което пусна темата
Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами аз си мисля, че всички, които са дали съгласие, трябва да си кажат мнението Very Happy Разбира се и авторът на идеята.

Мнение  
Аааа загрях Wink Е аз с удоволствие бих се включила като ''състезател'' обаче точно в момента нямам време за писане,още повече,че времето ми е ограничено и за тренировки пък за храненето да не говоря(смисъл не е безразборно,а рядко ям,но гледам да ям достатъчно) Но съм готова да споделям това което знам,не е кой знае кво като количество,ама за даване кураж ще стигне,пък живот и здраве след юни може и аз да се включа.Мо идеята е супер полезна и за момчетата и за момичетата Wink

Мнение  
Каква стана тя сега Very Happy- има желаещи да се включат , авторката на идеята не се появява, ние чакаме Rolling Eyes
Предлагам, ако наистина има желаещи - да напишат ника си, да направим списък, а после - каквото сабя покаже Very Happy

Мнение  
опааааа.. Embarassed сори мн момичета, тия дни бях по-заета, но съм зашеметена от масовото одобрение! Радвам се, защото, аз дори не предполагах че ще има мн съгласни.Ами добре.... на мен ми харесва идеята да напишем в колонка псевдонимите и отсреще сегашно тегло и желано. И отделно във форума да си споделяме как го постигаме-каква диета, колко я спазваме, спортуваме ли и т.н. Аз, например,почнах да прилагам диетата на Пиер Дюкан и днес ми е 4-ти ден, а съм вече с кило по-малко. Освен това вчера малко прегреших с ядки и какао(което е забранено), и въпреки тожа има успех, което мн ме радва. Сега точно нямам мн време за спорт, но затова пък, както винаги ходя пеша поне час на ден и правя коремни преси(100-150 на ден). Сега съм 56 кг и искам да стигна до 50. Това е за мен засега, споделете и вие Razz И пак се извинявам за отсъствието от форума!

Отговорете с цитат
Мнение  
сега за дето си отсъствала от форума имаш наказание 200 коремни преси и 50 лицеви опори Laughing

Мнение  
Kler, да не те разочаровам,ама аз мисля,че режима на Пиер Дюкан е горе-долу губене на време Wink Не искам да те обезкуражавам,но това си е мое лично мнение,но щом се чувстваш добре и за сега издържаш и още повече че имаш и успех,но нали знаеш,че в първите дни се губи най-много-заради загубата на вода Wink
П.П. А кой ще направи списъка???

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети