|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
ehriz
|
 Да помогнем на децата с увреждания
Кампанията на фондация "За Нашите Деца" ( http://www.detebg.org/ ) "Училище за всяко дете" приключи ( http://campaign.detebg.org/logged.html ).
Приключи и кампанията на Фондация "И аз мога" ( http://www.icantoo.eu/index.php ).
Последната промяна е направена от ehriz на Пон Окт 27, 2008 6:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ От създателите на http://www.save-darina.org е и този сайт, който помага на пораснали деца да получат лечение в чужбина:
|
| Нед Мар 02, 2008 3:04 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
@ehriz
Айде да не обръщаш форума на състрадателност и т.н. Приказката за българската състрадателност и това как можеш да извлечеш ползва на гърба на друг ние позната и не е тука мястото да и се отделя внимание!  Достатъчно са "кампанийте" по телевизията и домовете, че сега и тука. Който има пари да дава, аз не давам, азщото незнам в чий джоб или нов Мерцедес отиват...
Администратора да изтрие темата.
|
| Нед Мар 02, 2008 4:59 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
MindDriver написа:Администратора да изтрие темата.
Добре шефе изтриваме я!
Аз предлагам темата да не се истрива преди време бях пуснал подобна за "Българската коледа" Мисля че всеки който може да дари един лев ще помогне, пък и не мислете че това е с цел някой да трупа богатства, има доста по лесни и по глобални начини за това така че не мислете само за себе си без 1 лв няма да обеднеете така че който има възможността знае какво да направи
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Мар 02, 2008 5:14 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
RockyBalboa написа:MindDriver написа:Администратора да изтрие темата.
Добре шефе изтриваме я!
Аз предлагам темата да не се истрива преди време бях пуснал подобна за "Българската коледа" Мисля че всеки който може да дари един лев ще помогне, пък и не мислете че това е с цел някой да трупа богатства, има доста по лесни и по глобални начини за това така че не мислете само за себе си без 1 лв няма да обеднеете така че който има възможността знае какво да направи 
За големите кампаний, като тези в ефира на БТВ или някоя друга нац. телевизия - като имаш възможност добре, помогни, ест. че няма да обеднеш с 1лв., ний така или иначе сме си бедни хора, различка никаква. Но нека да не забравяме и останалите "кампанийки", брошурки, тел. обаждания и т.н. - ТОВА ВЕЧЕ Е ЗЛОУПОТРЕБА, правене на пари върху чужд гръб, нещо което не е легитимирано, познато или разпостранено сред обществото - тогава казвам НЕ. Иначе и аз съм пращал за коледите или да служителите на МВР и т.н.
|
| Нед Мар 02, 2008 5:45 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
MindDriver написа:RockyBalboa написа:MindDriver написа:Администратора да изтрие темата.
Добре шефе изтриваме я!
За големите кампаний, като тези в ефира на БТВ или някоя друга нац. телевизия - като имаш възможност добре, помогни, ест. че няма да обеднеш с 1лв., ний така или иначе сме си бедни хора, различка никаква. Но нека да не забравяме и останалите "кампанийки", брошурки, тел. обаждания и т.н. - ТОВА ВЕЧЕ Е ЗЛОУПОТРЕБА, правене на пари върху чужд гръб, нещо което не е легитимирано, познато или разпостранено сред обществото - тогава казвам НЕ. Иначе и аз съм пращал за коледите или да служителите на МВР и т.н.
Ти разгледа ли добре сайтовете прочете ли информацията?! Аз го направих и мисля че всичко си е както трябва се пак не е някой който е влязал и е казал "Помогнете на това дете на Банкова сметка: ******** "
Така че има разлика от кампания до кампания, тряя да си съобразителен.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Мар 02, 2008 7:21 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
RockyBalboa написа:MindDriver написа:RockyBalboa написа:MindDriver написа:Администратора да изтрие темата.
Добре шефе изтриваме я!
Ти разгледа ли добре сайтовете прочете ли информацията?! Аз го направих и мисля че всичко си е както трябва се пак не е някой който е влязал и е казал "Помогнете на това дете на Банкова сметка: ******** "
Така че има разлика от кампания до кампания, тряя да си съобразителен.
Без съмнение е така, но всепак е хубаво да се има едно на ум, ако има нещо по-така. Просто уточнявам... Междо другото външния вид понякога лъже
|
| Нед Мар 02, 2008 7:37 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Аз си мисля, че всеки сам трябва да прецени как да реагира на призив за благотворителност.
Наистина ходенето по вратите, даването на уж осветени икони срещу 2 лв. е неприемливо, но някои от кампаниите наистина заслужават внимание.
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Нед Мар 02, 2008 9:49 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
maria написа:Аз си мисля, че всеки сам трябва да прецени как да реагира на призив за благотворителност.
Наистина ходенето по вратите, даването на уж осветени икони срещу 2 лв. е неприемливо, но някои от кампаниите наистина заслужават внимание.
Няма спор!
|
| Нед Мар 02, 2008 10:23 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Дек 01, 2008 11:16 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|