|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
MaxPayne
|
 Диета за мен?За качване на чиста мускулна маса
Някой може ли да ми помогне в изготвянето на диета.Досега не съм спазвал диети,ял съм наред каквото ми падне,колкото искам и когато искам.
На 19 години,175см,77кг,свалих рязко на тези кила от 85кг някъде.ПРоблема област остана корема,защото надебелях там в следствие на травма,рядко и несериозно тренирам последната година.Не съм дебел или широк,нормална структура на тялото с големи мускули и мазничко коремче,тип бирен-шампион...
Вече съм спрял алкохола и цигарите като начало.
Сега решавам да се върна да тренирам и е крайно време и с храненето да се посъветвам.
Пия само витамини и рибено масло от аптеката за 3лв 200 гранули,по 3 пъти на ден ги пия по 2.
Някой може ли да ми помогне с диета,меню и съвети.
Искам да кача мускули,или ако може да намаля корема без да свалям мускулна маса.Мисля обаче че по-добрия вариант е да кача още мускули,а корема и така да остане не ми пука,все пак ще правя коремни преси чат-пат...
|
| Сря Апр 02, 2008 7:24 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
 Re: Диета за мен?За качване на чиста мускулна маса
MaxPayne написа:Някой може ли да ми помогне в изготвянето на диета.Досега не съм спазвал диети,ял съм наред каквото ми падне,колкото искам и когато искам.
На 19 години,175см,77кг,свалих рязко на тези кила от 85кг някъде.ПРоблема област остана корема,защото надебелях там в следствие на травма,рядко и несериозно тренирам последната година.Не съм дебел или широк,нормална структура на тялото с големи мускули и мазничко коремче,тип бирен-шампион...
Вече съм спрял алкохола и цигарите като начало.
Сега решавам да се върна да тренирам и е крайно време и с храненето да се посъветвам.
Пия само витамини и рибено масло от аптеката за 3лв 200 гранули,по 3 пъти на ден ги пия по 2.
Някой може ли да ми помогне с диета,меню и съвети.
Искам да кача мускули,или ако може да намаля корема без да свалям мускулна маса.Мисля обаче че по-добрия вариант е да кача още мускули,а корема и така да остане не ми пука,все пак ще правя коремни преси чат-пат...
Всичко това е подробно обяснено и разгледано в форума, поразровисе за готовите теми и съветеите както и критиките отправени към тях!
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Сря Апр 02, 2008 8:22 pm |
|
 |
MaxPayne
|
Значи приятелю,предполагам знаеш,че диетата се прави за всеки поотделно в зависимост от неговите характеристики,състояние и стаж.Ако искаш чужда диета щях да се разровя и да взема на някой.Не смятам,че ще ми свърши работа...Пуснах темата за да чуя съвети!Благодаря все пак за мнението ти.
|
| Сря Апр 02, 2008 8:47 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
MaxPayne написа:Значи приятелю,предполагам знаеш,че диетата се прави за всеки поотделно в зависимост от неговите характеристики,състояние и стаж.Ако искаш чужда диета щях да се разровя и да взема на някой.Не смятам,че ще ми свърши работа...Пуснах темата за да чуя съвети!Благодаря все пак за мнението ти.
Ми вярно е че е така, но по отношение на сваляне е горе долу еднкаво  Ограничения, определени храни и т.н. нещо, което е познато в форума.
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Сря Апр 02, 2008 8:53 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
виж дневниците на Rocky,там има хубави примери за хранителен режим за покачване на ММ
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Апр 02, 2008 8:55 pm |
|
 |
MaxPayne
|
Пичове,за шкембака ми е все тая,искам да кача мускули,просто спомена за това как бях 10кг отгоре не ме оставя...
|
| Сря Апр 02, 2008 9:09 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
MaxPayne написа:Пичове,за шкембака ми е все тая,искам да кача мускули,просто спомена за това как бях 10кг отгоре не ме оставя...
Прочети темичките  Друг съвет не мога да ти дам. Айде успех!
|
| Сря Апр 02, 2008 9:18 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
MaxPayne написа:Пичове,за шкембака ми е все тая,искам да кача мускули,просто спомена за това как бях 10кг отгоре не ме оставя...
Прав е lemsa карай по тази диета от дневника ми! Няма да качиш направо ще се пръснеш
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Апр 02, 2008 9:29 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
RockyBalboa написа:MaxPayne написа:Пичове,за шкембака ми е все тая,искам да кача мускули,просто спомена за това как бях 10кг отгоре не ме оставя...
Прав е lemsa карай по тази диета от дневника ми! Няма да качиш направо ще се пръснеш 
Само как го каза  I Like It
|
| Сря Апр 02, 2008 10:55 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Май 17, 2008 4:23 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|