Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Диета за мен?За качване на чиста мускулна маса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Диета за мен?За качване на чиста мускулна маса 
Някой може ли да ми помогне в изготвянето на диета.Досега не съм спазвал диети,ял съм наред каквото ми падне,колкото искам и когато искам.
На 19 години,175см,77кг,свалих рязко на тези кила от 85кг някъде.ПРоблема област остана корема,защото надебелях там в следствие на травма,рядко и несериозно тренирам последната година.Не съм дебел или широк,нормална структура на тялото с големи мускули и мазничко коремче,тип бирен-шампион...
Вече съм спрял алкохола и цигарите като начало.
Сега решавам да се върна да тренирам и е крайно време и с храненето да се посъветвам.

Пия само витамини и рибено масло от аптеката за 3лв 200 гранули,по 3 пъти на ден ги пия по 2.
Някой може ли да ми помогне с диета,меню и съвети.
Искам да кача мускули,или ако може да намаля корема без да свалям мускулна маса.Мисля обаче че по-добрия вариант е да кача още мускули,а корема и така да остане не ми пука,все пак ще правя коремни преси чат-пат...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Диета за мен?За качване на чиста мускулна маса 
MaxPayne написа:
Някой може ли да ми помогне в изготвянето на диета.Досега не съм спазвал диети,ял съм наред каквото ми падне,колкото искам и когато искам.
На 19 години,175см,77кг,свалих рязко на тези кила от 85кг някъде.ПРоблема област остана корема,защото надебелях там в следствие на травма,рядко и несериозно тренирам последната година.Не съм дебел или широк,нормална структура на тялото с големи мускули и мазничко коремче,тип бирен-шампион...
Вече съм спрял алкохола и цигарите като начало.
Сега решавам да се върна да тренирам и е крайно време и с храненето да се посъветвам.

Пия само витамини и рибено масло от аптеката за 3лв 200 гранули,по 3 пъти на ден ги пия по 2.
Някой може ли да ми помогне с диета,меню и съвети.
Искам да кача мускули,или ако може да намаля корема без да свалям мускулна маса.Мисля обаче че по-добрия вариант е да кача още мускули,а корема и така да остане не ми пука,все пак ще правя коремни преси чат-пат...

Всичко това е подробно обяснено и разгледано в форума, поразровисе за готовите теми и съветеите както и критиките отправени към тях!

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи приятелю,предполагам знаеш,че диетата се прави за всеки поотделно в зависимост от неговите характеристики,състояние и стаж.Ако искаш чужда диета щях да се разровя и да взема на някой.Не смятам,че ще ми свърши работа...Пуснах темата за да чуя съвети!Благодаря все пак за мнението ти.

Отговорете с цитат
Мнение  
MaxPayne написа:
Значи приятелю,предполагам знаеш,че диетата се прави за всеки поотделно в зависимост от неговите характеристики,състояние и стаж.Ако искаш чужда диета щях да се разровя и да взема на някой.Не смятам,че ще ми свърши работа...Пуснах темата за да чуя съвети!Благодаря все пак за мнението ти.

Ми вярно е че е така, но по отношение на сваляне е горе долу еднкаво Wink Ограничения, определени храни и т.н. нещо, което е познато в форума.

Отговорете с цитат
Мнение  
виж дневниците на Rocky,там има хубави примери за хранителен режим за покачване на ММ

Отговорете с цитат
Мнение  
Пичове,за шкембака ми е все тая,искам да кача мускули,просто спомена за това как бях 10кг отгоре не ме оставя...

Отговорете с цитат
Мнение  
MaxPayne написа:
Пичове,за шкембака ми е все тая,искам да кача мускули,просто спомена за това как бях 10кг отгоре не ме оставя...

Прочети темичките WinkДруг съвет не мога да ти дам. Айде успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
MaxPayne написа:

Прав е lemsa карай по тази диета от дневника ми! Няма да качиш направо ще се пръснеш Wink

Мнение  
RockyBalboa написа:
MaxPayne написа:

Прав е lemsa карай по тази диета от дневника ми! Няма да качиш направо ще се пръснеш Wink

Само как го каза Very Happy I Like It Razz

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети