| Автор |
Съобщение |
AlChEmIsT
Потребител
|
Не в смисъл нали отиват да се съзтезават да си покажат силата, аз за тия упражнения питам
|
| Пон Мар 31, 2008 7:44 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
AlChEmIsT написа:Не в смисъл нали отиват да се съзтезават да си покажат силата, аз за тия упражнения питам 
Ааа еми те са много... щанги дигат, гуми таркалят, носят едни мн тежки куфъри някви такива ...
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Мар 31, 2008 7:48 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
AlChEmIsT, има ли някаква промяна в мерките- беше 75 кг, когато почна дневника, сега колко си? Някой сантиметър към бисепса добави ли
И като питаш за наградите  , някоя снимка няма ли да качиш? Май имаше такова изискване
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Сря Апр 02, 2008 5:02 am |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
Т'ва са ми сегашните размери лошото е, че не съм се сетил да се меря в началото на дневника, сиг. съм добавил нещо, щом съм качил 5 кг
Ръст - 1.78см
Гръдна: 110см
Бицепси: 38 см
Предмишнци: 33см
Бедра - 59см
Прасци - 41 см
Тегло - 80кг
Едит: забравих да спомена, че вчера се навърши 1 год. откакто тренирам в залата, без сериозни прекъсвания, на 3 месеца веднъж 1 седмица почивка, като започнах да тренирам бях 68 кг.
|
| Сря Апр 02, 2008 8:05 am |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
тия 5 килограма сега за колко време ги качи ? има ли месец ?
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Сря Апр 02, 2008 8:48 am |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
2 месеца
|
| Сря Апр 02, 2008 8:51 am |
|
 |
maria
Модератор
|
AlChEmIsT, аз не съм най-големия разбирач  , но ми се струва, че имаш напредък. Нека кажат по-разбиращите, ама май не си се научил още да позираш добре и да се стегнеш максимално. Не го казвам като критика  , ами си мисля, че така не се показваш пълноценно.
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Чет Апр 03, 2008 7:48 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Аз имам доста забележки но нищо няма да казвам. Давай само напред.
П.П.Ръце не си показал крака също...
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Апр 03, 2008 8:16 pm |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
RockyBalboa написа:Аз имам доста забележки но нищо няма да казвам. Давай само напред.
П.П.Ръце не си показал крака също...
Защо няма да казваш нищо ??
Не съм се снимал, защото все пак тия снимки са от съблекалнята на залата, хората се преобличат там и аз да се снимам 20 мин ....?
То е ясно щом има напредък пр. на гърдите ще има и на краката, в най-скоро време ще направя 1 хубава фотосесия, ще изгледам няколко клипчета с мр.Олимпия да се науча да позирам и ще кача на цялото тяло.
|
| Чет Апр 03, 2008 8:25 pm |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
Давайте критика тия снимки не съм ги качил само заради наградата.
Я кажете тва пространство между 2те гърди как да го оправя така не ми харесва
|
| Чет Апр 03, 2008 8:29 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Според мене като почнеш от сега да качваш трябва да спреш чак догодина по тва време. Много маса ти трябва.
Трябва и да увеличиш яденете през това време. Наблягай на ориза и картофите, пълнозърнест хляб, пилешко.
|
| Чет Апр 03, 2008 9:14 pm |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
|
за 1 година г/д добре ли е тва което съм постигнал, като сметнеш, че 1вите 3/4 месеца нищо не знаех, нито как се изпълняват упр., нито програми, нямаше кой да ми помогне просто
|
| Чет Апр 03, 2008 10:20 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
AlChEmIsT написа:за 1 година г/д добре ли е тва което съм постигнал, като сметнеш, че 1вите 3/4 месеца нищо не знаех, нито как се изпълняват упр., нито програми, нямаше кой да ми помогне просто
Ами ако трябва да съм честен можеше и доста по добре, имаш напредък незнам как си бил в началото но има какво да се желае.
|
| Чет Апр 03, 2008 10:39 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
AlChEmIsT написа:за 1 година г/д добре ли е тва което съм постигнал, като сметнеш, че 1вите 3/4 месеца нищо не знаех, нито как се изпълняват упр., нито програми, нямаше кой да ми помогне просто
Трябва ти да си доволен от резултатити си,ако не си-давай още по-насъсано...И да ти каже някой да-добре е или не-не е добре какво от това,ти си знаеш дали е добре,твое си е тялото
На мен ми се вижда добре напредъка
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Пет Апр 04, 2008 2:50 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Маса ти трябва още, иначе определено имаш напредък(видим)
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Пет Апр 04, 2008 11:08 am |
|
 |
|
|