nin4eto написа:
RockyBalboa написа:
webhaker написа:
scorpion написа:
NIN4ETO я ми кажи какво полезно намираш в това да смесваш месо със млечни продукти?Това нещо виждам,че го прави всяко момиче,а не е правилно и тези неправилни съчетания на храните ви карат да вървят със половин стъпка назад
Помисли над това и намери някоя статия за правилното съчетаване на храните.Тва ти го казвам от личен опит ,от лични несполуки
Иначе явно аз и ти имаме различни представи за това как изглежда перфектното женско тяло,защото в мойте представи не влиза жената да има широк В-образен гръб!!!
и аз не съм съгласен с това за гърба на мъж пасва перфектно , ама на жена 
Щом може да има мъже със женски гъбове що да няма и жени с мъжки
пък и едва ли гърба и е голям просто ще е готин и релефен 
Лелелеле как ме нападнахте за гърба...Казах че искам възможното натрупване на мускули за жена.Тъй като жените не са предразположени към това гърбът ми не може да стане широк като на мъж просто ще е готин и релефен както каза RockyBalboа. Все пак малко разширение на горната част прави талията оптически по-тънка
Относно смесването на белтъчиниите искам да кажа, че не ги смесвам по принцип защото знам че не е хубаво. Обаче бързах за работа и грабнах първото възможно
Иначе ям отделно яйца, отделно мляко отделно риба ит тн. Смесих ги при закуската защото баба ми направи филиики на скара и естествено пак бързах

О,недей така да го приемаш тва за гърба,ние винаги така си говорим

Ясно е,че не може гърба ти да стане като на мъж,но аз не мисля,че така талията изглежда по-тънка,когато видя жена със широк гръб забелязвам тва ,че гърбът и е широк,а не,че талията и е тънка и добре изглеждаща

Но да му оставим мохабета,за всичко си има хора

Иначе се радвам,че отделяш белтъчините от въглехидратте и т.н.т. Малки прегрешения винаги има,важното е да се случват по-рядко.