Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Дневника на nin4eto - коментари
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Дневника на nin4eto - коментари 
Хайде вие сте!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
ехе евала сериозни тренировки правиш ама някои работи как ги обясняваш Laughing Laughing Very Happy само снежанката много не сам сагласен не се ли правеше с маионеза или бъркам

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Здравей,
Първо искам да те поздравя за начинанието. Особено ме интересува след 15:30 какво ще ядеш , защото не си писала, а се надявам да не е нищо.
Освен това кажи какви точно са ти целите. Упражненията са ти добре предполагам трупаш мускулчета като гледам натоварваш се.
Wink Като отговориш ще кажа и мнението си по - подробно

Мнение  
max_paine написа:
Здравей,
Първо искам да те поздравя за начинанието. Особено ме интересува след 15:30 какво ще ядеш , защото не си писала, а се надявам да не е нищо.
Освен това кажи какви точно са ти целите. Упражненията са ти добре предполагам трупаш мускулчета като гледам натоварваш се.
Wink Като отговориш ще кажа и мнението си по - подробно

След 15:30 не съм го измислила трябва да хапна нещо ама незнам какво....Идеи? За Снежанката-сега чувам че се прави с майонеза!!!! Аз ям такава с кисело мляко.Или не съм запозната достатъчно Rolling Eyes

Целта ми е да натрупам мускули /доколкото това е възможно за жена разбира се/в горната част на тялото и да сваля излишното от долната част.Имам развити крака от каране на колело и тичане докато ръцете и гърба ми бяха изостанали преди година като почнах/не можех да направя 2 лицеви опори!!! Embarassed /.Сега съм доволна от постигнатото.Както се вижда от тежестите с които тренирам вече не са ми изостанали ръцете и постигнах един по-широк гръб! Искам тялото ми да има "V" образна форма - по-широк гръб и по тясна долна част. Това според мен е най-красивото тяло, а не като други жени - форма на круша Mad

След 15:30 ти предлагам да хапнеш 5 белтъка и салатка от зеле към 17:30 и към 21:30 да изядеш 150 гр. обезмаслена извара Smile
Хубаво е, че си решила все пак да имаш ММ. Повечето жени си мислят, че като имат малко мускулчета и приличат на мъже, а не е така Wink Успех Wink

Мнение  
max_paine написа:
След 15:30 ти предлагам да хапнеш 5 белтъка и салатка от зеле към 17:30 и към 21:30 да изядеш 150 гр. обезмаслена извара Smile
Хубаво е, че си решила все пак да имаш ММ. Повечето жени си мислят, че като имат малко мускулчета и приличат на мъже, а не е така Wink Успех Wink

Ще видим с храната как ще го измисля защото съм на работа.Задълшително ше си купя извара за довечера Smile
А повечето жени дето грам не се интересуват като чуят фитнес и казват "Аз не искам да стана мускулеста" Как ще станеш мускулеста като нямаш достатъчно тестостерон?/Някой път така ме дразнят тъпите п**** дето се изказват без да имат информация, че... Guy with axe / Ама ходи и обяснявай ! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Жените не са предразположени към трупане на мускул.Може да го подчертае, но да стане културистка НЕ. Ама то трябва да прочете..да се поинтересува...Не е лесно!

Ще ти кажа една рецепта за белтъчен кекс която си правя и си нося в кутия на работа. В съд се изсипват 10 белтъка добавят се стафиди и овесени ядки и 1 жълтък. Бие се с миксер до пухкава смес и аз добавям малко оризов грис и го доразбивам да стане консистентно за печене. После 10 минути на 600 вата в микро-то и айде яж. Рецептата не е измислена от мен, но е много добра и става за хапване на работа. Wink

Спирам с офф-топика Wink

Последната промяна е направена от max_paine на Пет Апр 11, 2008 2:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
max_paine написа:
Ще ти кажа една рецепта за белтъчен кекс която си правя и си нося в кутия на работа. В съд се изсипват 10 белтъка добавят се стафиди и овесени ядки и 1 жълтък. Бие се с миксер до пухкава смес и аз добавям малко оризов грис и го доразбивам да стане консистентно за печене. После 10 минути на 600 вата в микро-то и айде яж. Рецептата не е измислена от мен, но е много добра и става за хапване на работа. Wink

prayer prayer prayer Благодаря!!! Нямам думи. Бързо, лесно и полезно. Колко грис слагаш?

Утре е събота ще правя КЕКС!!!! Twisted Evil

Ами сега слагам по малко заради НВД която поддържам. Иначе спокойно можеш и 300 гр. да сложиш до се разбива Wink

Мнение  
Относно тази тренировка, понеже забелязах че никой нищо не каза, искам да кажа следното:
За гърба прави първо придърпване на скрипец пред гърди а гребането с дъмбел го премести второ. Няма смисал от толкова търпания на скрипец особено когато е за маса. Като трето упражнение може да направиш гребане с щанга с тесен хват или придърпване на хоризонтален скрипец с тесен хват. Хипер кестензийте ги прави след гърба, а не с корема.
За трицепса като първо прави разгъване на скрипец (с две ръце), а разгъването с дъмбел зад глава (предполагам че го правиш с двете ръце заедно, значи е френско с дъмбел) го прави като второ.
Корема по добре си прави коремните преси и молитвата а след това прави наклони с дъмбел за косите коремни мускули в супер серия с оня уред дето си въртиш таза (немога да се сетя как му е името ако има такова)

Не си спомням друго какво имаше в тренировката ако се сетя ще пиша. Надявам се да си разбрала. Wink

Мнение  
NIN4ETO я ми кажи какво полезно намираш в това да смесваш месо със млечни продукти?Това нещо виждам,че го прави всяко момиче,а не е правилно и тези неправилни съчетания на храните ви карат да вървят със половин стъпка назад Wink Помисли над това и намери някоя статия за правилното съчетаване на храните.Тва ти го казвам от личен опит ,от лични несполукиWink Иначе явно аз и ти имаме различни представи за това как изглежда перфектното женско тяло,защото в мойте представи не влиза жената да има широк В-образен гръб!!!

Мнение  
scorpion написа:
NIN4ETO я ми кажи какво полезно намираш в това да смесваш месо със млечни продукти?Това нещо виждам,че го прави всяко момиче,а не е правилно и тези неправилни съчетания на храните ви карат да вървят със половин стъпка назад Wink Помисли над това и намери някоя статия за правилното съчетаване на храните.Тва ти го казвам от личен опит ,от лични несполукиWink Иначе явно аз и ти имаме различни представи за това как изглежда перфектното женско тяло,защото в мойте представи не влиза жената да има широк В-образен гръб!!!

и аз не съм съгласен с това за гърба на мъж пасва перфектно , ама на жена Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
webhaker написа:
scorpion написа:

и аз не съм съгласен с това за гърба на мъж пасва перфектно , ама на жена Confused

Щом може да има мъже със женски гъбове що да няма и жени с мъжки Wink пък и едва ли гърба и е голям просто ще е готин и релефен Wink

Мнение  
да не я разочаровам Нинчето но според мен няма да направи това което си представя за В -образен гръб Smile

Мнение  
RockyBalboa написа:
webhaker написа:
scorpion написа:

Щом може да има мъже със женски гъбове що да няма и жени с мъжки Wink пък и едва ли гърба и е голям просто ще е готин и релефен Wink

Лелелеле как ме нападнахте за гърба...Казах че искам възможното натрупване на мускули за жена.Тъй като жените не са предразположени към това гърбът ми не може да стане широк като на мъж просто ще е готин и релефен както каза RockyBalboа. Все пак малко разширение на горната част прави талията оптически по-тънка Smile

Относно смесването на белтъчиниите искам да кажа, че не ги смесвам по принцип защото знам че не е хубаво. Обаче бързах за работа и грабнах първото възможно Smile Иначе ям отделно яйца, отделно мляко отделно риба ит тн. Смесих ги при закуската защото баба ми направи филиики на скара и естествено пак бързах Embarassed Embarassed Embarassed

Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети