| Автор |
Съобщение |
nin4eto
Потребител
Местожителство: София
|
 Дневника на nin4eto - коментари
Хайде вие сте!!!
| Пет Апр 11, 2008 12:57 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
ехе евала сериозни тренировки правиш ама някои работи как ги обясняваш  само снежанката много не сам сагласен не се ли правеше с маионеза или бъркам
|
| Пет Апр 11, 2008 1:20 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Здравей,
Първо искам да те поздравя за начинанието. Особено ме интересува след 15:30 какво ще ядеш , защото не си писала, а се надявам да не е нищо.
Освен това кажи какви точно са ти целите. Упражненията са ти добре предполагам трупаш мускулчета като гледам натоварваш се.
 Като отговориш ще кажа и мнението си по - подробно
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пет Апр 11, 2008 1:34 pm |
|
 |
nin4eto
Потребител
|
max_paine написа:Здравей,
Първо искам да те поздравя за начинанието. Особено ме интересува след 15:30 какво ще ядеш , защото не си писала, а се надявам да не е нищо.
Освен това кажи какви точно са ти целите. Упражненията са ти добре предполагам трупаш мускулчета като гледам натоварваш се.
Като отговориш ще кажа и мнението си по - подробно
След 15:30 не съм го измислила трябва да хапна нещо ама незнам какво....Идеи? За Снежанката-сега чувам че се прави с майонеза!!!! Аз ям такава с кисело мляко.Или не съм запозната достатъчно
Целта ми е да натрупам мускули /доколкото това е възможно за жена разбира се/в горната част на тялото и да сваля излишното от долната част.Имам развити крака от каране на колело и тичане докато ръцете и гърба ми бяха изостанали преди година като почнах/не можех да направя 2 лицеви опори!!!  /.Сега съм доволна от постигнатото.Както се вижда от тежестите с които тренирам вече не са ми изостанали ръцете и постигнах един по-широк гръб! Искам тялото ми да има "V" образна форма - по-широк гръб и по тясна долна част. Това според мен е най-красивото тяло, а не като други жени - форма на круша
| Пет Апр 11, 2008 1:51 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
След 15:30 ти предлагам да хапнеш 5 белтъка и салатка от зеле към 17:30 и към 21:30 да изядеш 150 гр. обезмаслена извара
Хубаво е, че си решила все пак да имаш ММ. Повечето жени си мислят, че като имат малко мускулчета и приличат на мъже, а не е така  Успех
|
| Пет Апр 11, 2008 2:02 pm |
|
 |
nin4eto
Потребител
|
|
| Пет Апр 11, 2008 2:20 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Ще ти кажа една рецепта за белтъчен кекс която си правя и си нося в кутия на работа. В съд се изсипват 10 белтъка добавят се стафиди и овесени ядки и 1 жълтък. Бие се с миксер до пухкава смес и аз добавям малко оризов грис и го доразбивам да стане консистентно за печене. После 10 минути на 600 вата в микро-то и айде яж. Рецептата не е измислена от мен, но е много добра и става за хапване на работа.
Спирам с офф-топика
Последната промяна е направена от max_paine на Пет Апр 11, 2008 2:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Пет Апр 11, 2008 2:35 pm |
|
 |
nin4eto
Потребител
|
|
| Пет Апр 11, 2008 2:41 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Ами сега слагам по малко заради НВД която поддържам. Иначе спокойно можеш и 300 гр. да сложиш до се разбива
|
| Пет Апр 11, 2008 2:43 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Относно тази тренировка, понеже забелязах че никой нищо не каза, искам да кажа следното:
За гърба прави първо придърпване на скрипец пред гърди а гребането с дъмбел го премести второ. Няма смисал от толкова търпания на скрипец особено когато е за маса. Като трето упражнение може да направиш гребане с щанга с тесен хват или придърпване на хоризонтален скрипец с тесен хват. Хипер кестензийте ги прави след гърба, а не с корема.
За трицепса като първо прави разгъване на скрипец (с две ръце), а разгъването с дъмбел зад глава (предполагам че го правиш с двете ръце заедно, значи е френско с дъмбел) го прави като второ.
Корема по добре си прави коремните преси и молитвата а след това прави наклони с дъмбел за косите коремни мускули в супер серия с оня уред дето си въртиш таза (немога да се сетя как му е името ако има такова)
Не си спомням друго какво имаше в тренировката ако се сетя ще пиша. Надявам се да си разбрала.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Апр 11, 2008 5:55 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
NIN4ETO я ми кажи какво полезно намираш в това да смесваш месо със млечни продукти?Това нещо виждам,че го прави всяко момиче,а не е правилно и тези неправилни съчетания на храните ви карат да вървят със половин стъпка назад  Помисли над това и намери някоя статия за правилното съчетаване на храните.Тва ти го казвам от личен опит ,от лични несполуки  Иначе явно аз и ти имаме различни представи за това как изглежда перфектното женско тяло,защото в мойте представи не влиза жената да има широк В-образен гръб!!!
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Пет Апр 11, 2008 6:44 pm |
|
 |
webhaker
Потребител
Местожителство: SLIVEN
|
|
| Пет Апр 11, 2008 7:56 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
|
| Пет Апр 11, 2008 7:59 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
да не я разочаровам Нинчето но според мен няма да направи това което си представя за В -образен гръб
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пет Апр 11, 2008 8:52 pm |
|
 |
nin4eto
Потребител
|
|
| Съб Апр 12, 2008 8:40 am |
|
 |