| Автор |
Съобщение |
M@R#@
Тренер
|
|
| Съб Фев 23, 2008 2:13 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
JAKI написа:Какво е това , само една салатка за обяд и то при положение и че си тренирала преди това
Ем,нямаше как да хапна нещо нормално,имаше майстори в нас....Ем и как ще е малко,на мен ми се вижда добре.... Какво още ще препоръчаш?Между другото тея дни не съм във форма и затова и не смятам да попълвам за уеекенда в дневника  Като цяло прекалих със сладкото тези дни....днес ми беше лека тренировката в парка,че временцето беше супер-т.е. малко колело покарах с приятели и малко бягане  На фитнес последно бях в петък...нямам енергия да ходя да правя упражнения
Хммм,имам проблеми със съня напосредък....нещо да препоръчате,че мама иска да ме води на лекар
Утре вечерта ще напиша в днивника за утрешния ден,отивам да се помъча да поспя
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Пон Фев 25, 2008 8:44 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 Момчетата сигурно одобряват, но на мен ми се струва много ядене , пък и бира  Важно е да се чувстваш добре и да имаш добри резултати. Мериш ли се, има ли положителни промени, стегна ли бедрата-нали това беше една от целите?
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Вто Мар 04, 2008 12:59 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Аууу бира, при следващата тренировка 100 коремни и 20 мин кардио повече
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Мар 04, 2008 1:10 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
maria написа: Момчетата сигурно одобряват, но на мен ми се струва много ядене , пък и бира Важно е да се чувстваш добре и да имаш добри резултати. Мериш ли се, има ли положителни промени, стегна ли бедрата-нали това беше една от целите?
Eм,то и на мен ми се вижда много ядене,ама ми се яде  хм,иначе най-голям ефект има върху ръцете...даже видим,а за бедрата-стягат се,но има още много накъде  за мерките-не съм проверявала,но ще го направя скоро
|
| Сря Мар 05, 2008 9:37 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Хм,коко филиики от тоя пълнозърнест хляб на ден са приблизително добре да се ядат,че май напоследък повече вървят  Нали все пак е пълнозърнест...
|
| Пон Мар 10, 2008 1:05 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
За тебе 2/3 стигат пък и те са малки така че...
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Мар 10, 2008 3:45 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
До сега разглеждах дневниците.Твоя много ми хареса.Браво продължавай така старателно да го водиш.
_________________ 2-ри 2007,2-ри 2008. 2009 ?
|
| Сря Мар 12, 2008 5:46 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Виктор Терзийски написа:До сега разглеждах дневниците.Твоя много ми хареса.Браво продължавай така старателно да го водиш. 
 Мерси,Вик,ще се постарая да го водя сравнително редовно и за напред...
малко оф-топик...как ти казват на галено,че иначе трябва да напиша-Викторе,а ми звучи все едно някой ти се кара
|
| Пет Мар 14, 2008 8:49 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Ем,да ви питам-кое е по-добре да се увеличи-сериите на упражненията или повторенията?
Тъй като от известно време ми се виждат малко 3 серии по 10 и си ги покачвам по мое усмотрение...Има ли някакво значение?
|
| Пет Мар 14, 2008 8:54 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
След като искаш мускулна маса се правят малко повторения 6/8 за малките мускули и 8/10 за големите!
Щом си натурална прави по 3 работни серий.
Ако ти се струват леки 3-те серий значи тежеста ти е малка!
|
| Пет Мар 14, 2008 9:12 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Тежестта си я вдигнах за някои упражнения и все пак да не променям сериите,да си останат 3 по 10....
значи още да се вдига тежестта
|
| Пет Мар 14, 2008 9:25 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Браво ,браво!!! Имаш доста голям напредък (в сравнение с началото) и със фитнеса и с режима.И дневникът ти е спретничък и подреден.АЗ май ще взема да се уча от тебе вече
_________________ No one can be so so like me...
|
| Пет Мар 14, 2008 9:50 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
scorpion написа:Браво ,браво!!! Имаш доста голям напредък (в сравнение с началото) и със фитнеса и с режима.И дневникът ти е спретничък и подреден.АЗ май ще взема да се уча от тебе вече 
хехе,мерси много,skorpion,но без твоята помощ и указания още в самото начало,надали щях да се реша да правя нещо  Много съм ти признателна на теб и на още хора(те си знаят )
|
| Пет Мар 14, 2008 10:12 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
|
| Съб Мар 15, 2008 9:18 pm |
|