Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 9 от 12
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Дневникът на Sladurkaaa-коментари към него :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
sladurkaaa написа:
max_paine написа:
Цитат:
Мъжете са против ориза, това е ясно, но японките нямат целулит Very Happy

Те и мъжете нямат целулит но това е друга тема на разговор Laughing Laughing Laughing

Да,бе,вярно защо мъжете като цяло почти нямат Laughing

Щото било грозно... Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Какво е това , само една салатка за обяд Crying or Very sad и то при положение и че си тренирала преди това

Ем,нямаше как да хапна нещо нормално,имаше майстори в нас....Ем и как ще е малко,на мен ми се вижда добре.... Какво още ще препоръчаш?Между другото тея дни не съм във форма и затова и не смятам да попълвам за уеекенда в дневника Crying or Very sad Като цяло прекалих със сладкото тези дни....днес ми беше лека тренировката в парка,че временцето беше супер-т.е. малко колело покарах с приятели и малко бягане Wink На фитнес последно бях в петък...нямам енергия да ходя да правя упражнения Rolling Eyes
Хммм,имам проблеми със съня напосредък....нещо да препоръчате,че мама иска да ме води на лекар Laughing
Laughing Laughing
Утре вечерта ще напиша в днивника за утрешния ден,отивам да се помъча да поспя Wink

Мнение  
Very Happy Момчетата сигурно одобряват, но на мен ми се струва много ядене , пък и бира Laughing Важно е да се чувстваш добре и да имаш добри резултати. Мериш ли се, има ли положителни промени, стегна ли бедрата-нали това беше една от целите?

Мнение  
Аууу бира, при следващата тренировка 100 коремни и 20 мин кардио повече Laughing

Мнение  
maria написа:
Very Happy Момчетата сигурно одобряват, но на мен ми се струва много ядене , пък и бира Laughing Важно е да се чувстваш добре и да имаш добри резултати. Мериш ли се, има ли положителни промени, стегна ли бедрата-нали това беше една от целите?

Eм,то и на мен ми се вижда много ядене,ама ми се яде Laughing хм,иначе най-голям ефект има върху ръцете...даже видим,а за бедрата-стягат се,но има още много накъде Very Happy за мерките-не съм проверявала,но ще го направя скоро Wink

Мнение  
Хм,коко филиики от тоя пълнозърнест хляб на ден са приблизително добре да се ядат,че май напоследък повече вървят Laughing Нали все пак е пълнозърнест...

Мнение  
За тебе 2/3 стигат пък и те са малки така че...

Мнение  
До сега разглеждах дневниците.Твоя много ми хареса.Браво продължавай така старателно да го водиш. Smile

Мнение  
Виктор Терзийски написа:
До сега разглеждах дневниците.Твоя много ми хареса.Браво продължавай така старателно да го водиш. Smile

Wink Мерси,Вик,ще се постарая да го водя сравнително редовно и за напред...
малко оф-топик...как ти казват на галено,че иначе трябва да напиша-Викторе,а ми звучи все едно някой ти се кара Laughing

Мнение  
Ем,да ви питам-кое е по-добре да се увеличи-сериите на упражненията или повторенията?
Тъй като от известно време ми се виждат малко 3 серии по 10 и си ги покачвам по мое усмотрение...Има ли някакво значение? Rolling Eyes

Мнение  
След като искаш мускулна маса се правят малко повторения 6/8 за малките мускули и 8/10 за големите!
Щом си натурална прави по 3 работни серий.
Ако ти се струват леки 3-те серий значи тежеста ти е малка!

Мнение  
Тежестта си я вдигнах за някои упражнения и все пак да не променям сериите,да си останат 3 по 10.... Arrow
значи още да се вдига тежестта

Мнение  
Браво ,браво!!! Имаш доста голям напредък (в сравнение с началото) и със фитнеса и с режима.И дневникът ти е спретничък и подреден.АЗ май ще взема да се уча от тебе вече Wink

Мнение  
scorpion написа:
Браво ,браво!!! Имаш доста голям напредък (в сравнение с началото) и със фитнеса и с режима.И дневникът ти е спретничък и подреден.АЗ май ще взема да се уча от тебе вече Wink

хехе,мерси много,skorpion,но без твоята помощ и указания още в самото начало,надали щях да се реша да правя нещо Wink Много съм ти признателна на теб и на още хора(те си знаят ) Razz

Мнение  
sladurkaaa написа:
Виктор Терзийски написа:

Wink Мерси,Вик,ще се постарая да го водя сравнително редовно и за напред...
малко оф-топик...как ти казват на галено,че иначе трябва да напиша-Викторе,а ми звучи все едно някой ти се кара Laughing

Както ти харесва така.Аз нямам претенции Laughing Laughing

Напишете отговор Страница 9 от 12
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети