| Автор |
Съобщение |
maria
Модератор
|
 Добри са снимките, ама защо си снимала само корема и ръката  , нали една от основните цели беше въздействие върху бедрата  Иначе си абсолютно права, че е важно ти да усещаш резултатите си. Все пак снимките и то любителски, не винаги показват точно постиженията.
Видях бенката на лявото рамо, защото имам на същото място бенка със същия размер
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Пет Апр 04, 2008 5:54 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
maria написа:
Видях бенката на лявото рамо, защото имам на същото място бенка със същия размер 
Аз имам на дясното точно м/у рамото бицепса и трицепса
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Апр 04, 2008 10:53 am |
|
 |
AlChEmIsT
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
RockyBalboa написа:maria написа:
Аз имам на дясното точно м/у рамото бицепса и трицепса 
разбрах ТОЧНО къде е
_________________ I'm CraZy aNd I Don'T GivE a FucK
| Пет Апр 04, 2008 7:45 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
е що се смееш бе баш там е
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Апр 04, 2008 7:58 pm |
|
 |
bacarkata
Потребител
|
bgtrener написа:sladurkaaa написа:maria написа:Ето ТУК трявба да идеш за вафлички И компетентни съвети можеш да получиш Гледай да имаш време, че ще имаш голям сладкодумец насреща 
Аз точно там си бях решила да отида,тъй като е най-близичко до нас 
ха ха ха сладкодумец значи !
Благодаря за комплеминта!
Сега сериозно:
http://www.bgtrener.com/kazakapic/news/news/news0208/785832_orig.jpg
ако това което виждам са започнали да се образуват стрии, е добре да вземеш мерки , че веднъж излезли нямат оправяне.
Има доста писания на тази тема в нета. Аз винаги препоръчвам да се ползва желатинов хидролизат за предпазване.
http://www.bgtrener.com/hr/hrani.php?hrani_id=19
Продукт с желатинов хидролизат е FLEX&YOUNG на EXPLODE.
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/Young_%26_Flexi__20080113626/
Съжалявам,че ще използвам твоята тема за да попитам
Значи аз съм момче,но като чели имам леко изразени стрии понеже бях малко по-пълен а сега отслабвам и да не би да станат по-изразени ? Сега едвам едвам се забелязват.Мога ли да пия от това,има ли странични ефекти,каква му е цената и как се пие ? Или да изчакам да видя дали ще се появят нови,защото мисля,че не се появавят
Благодаря!
|
| Съб Апр 05, 2008 7:53 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
maria написа: Добри са снимките, ама защо си снимала само корема и ръката , нали една от основните цели беше въздействие върху бедрата Иначе си абсолютно права, че е важно ти да усещаш резултатите си. Все пак снимките и то любителски, не винаги показват точно постиженията.
На бедрата снимки по-натам  А,иначе аз такава бенка имам и на дясното и на лявото рамо и са симетрични,на едно и също място на двете ръце-даже не са само те.Има и други като тях,разположени еднакво  Ама си ме кефкат
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Нед Апр 06, 2008 2:04 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Ам,искам да попитам да почвам ли да пия креатин?Честно казано се колебая...Попрочетох из сайта отностно него и това,което разбрах е ,че той повишава силата и издръжливостта--->вдигаш повечко тежести и + доброто хранене=покачване на мускулната маса...Само дето явно като се спре употребата му и поститнатите резултати понамаляват...Така че какво ще ме посъветвате...
|
| Сря Апр 09, 2008 1:01 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Не е честно...  Къде са снимките на sladurkaaa...аз не мога да ги намеря....
П.П. За какво ти е тази мускулна маса...смисъл мускули ли искаш да правиш или ....
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Апр 09, 2008 1:39 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
scorpion написа:Не е честно... Къде са снимките на sladurkaaa...аз не мога да ги намеря....
П.П. За какво ти е тази мускулна маса...смисъл мускули ли искаш да правиш или ....
В дневника ми-на последната страничка
И да-искам да направя мускули,ама много  И затова се чудя дали да почвам с креатина,че нали именно и наградата е такава и после да продължавам с него,но пък от друга страна...Хм,корема и ръцете вече си ги харесвам повече от преди-ама дупето и бедрата не мърдат особенно-те винаги са си били проблемни и искам да се отърва от тях...и нз да качвам ли,ката имам и да свалям...Нещо се пообърках
|
| Сря Апр 09, 2008 1:42 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Браво,браво разликата в коремчето наистина е голяма и забележима...А за мускулите аз си мисля,че е по-добре да си свалиш квото трябва,но паралелно с тва д си правиш упражнения за стягане и за оформяне на дупето и бедрата...Аз не харесвам жени с големи мускули, мисля си че е по-добре тялото на една жена да е добре оформено,а не мускулесто...
|
| Сря Апр 09, 2008 1:52 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Имай впредвид че от креатина ще задържиш вода, може да ти се понадуе корема.
|
| Сря Апр 09, 2008 6:37 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
айде,за да не си спамя и аз темата ще пиша тук  отностно снимките,scorpion,няма да слагаш много наведнъж да не ни изтекът очите,само малко за зареждане
|
| Чет Апр 10, 2008 9:52 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
sladurkaaa написа:айде,за да не си спамя и аз темата ще пиша тук отностно снимките,scorpion,няма да слагаш много наведнъж да не ни изтекът очите,само малко за зареждане 
Хахаха...хммм.. ще направя размисли и ...може ..по нататък...
|
| Чет Апр 10, 2008 9:55 pm |
|
 |
webhaker
Потребител
Местожителство: SLIVEN
|
|
| Чет Апр 10, 2008 9:58 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
scorpion написа:Хахаха...хммм.. ще направя размисли и ...може ..по нататък...
е какво ще мислиш,всички сме си качили снимки  Rocky само се ослушва и девойките
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Чет Апр 10, 2008 10:01 pm |
|
 |
|
|