Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 11 от 12
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Следваща
Дневникът на Sladurkaaa-коментари към него :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Добри са снимките, ама защо си снимала само корема и ръкатаVery Happy, нали една от основните цели беше въздействие върху бедрата Very Happy Иначе си абсолютно права, че е важно ти да усещаш резултатите си. Все пак снимките и то любителски, не винаги показват точно постиженията.
Видях бенката на лявото рамо, защото имам на същото място бенка със същия размер Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:

Видях бенката на лявото рамо, защото имам на същото място бенка със същия размер Very Happy

Аз имам на дясното точно м/у рамото бицепса и трицепса Laughing

Мнение  
RockyBalboa написа:
maria написа:

Аз имам на дясното точно м/у рамото бицепса и трицепса Laughing

разбрах ТОЧНО къде е Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
е що се смееш бе баш там е Laughing

Мнение  
bgtrener написа:
sladurkaaa написа:
maria написа:
Ето ТУК трявба да идеш за вафличкиLaughing И компетентни съвети можеш да получиш LaughingГледай да имаш време, че ще имаш голям сладкодумец насреща Laughing

Аз точно там си бях решила да отида,тъй като е най-близичко до нас Laughing

ха ха ха сладкодумец значи !
Благодаря за комплеминта!

Сега сериозно:
http://www.bgtrener.com/kazakapic/news/news/news0208/785832_orig.jpg
ако това което виждам са започнали да се образуват стрии, е добре да вземеш мерки , че веднъж излезли нямат оправяне.
Има доста писания на тази тема в нета. Аз винаги препоръчвам да се ползва желатинов хидролизат за предпазване.
http://www.bgtrener.com/hr/hrani.php?hrani_id=19
Продукт с желатинов хидролизат е FLEX&YOUNG на EXPLODE.
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/Young_%26_Flexi__20080113626/

Съжалявам,че ще използвам твоята тема за да попитам Embarassed
Значи аз съм момче,но като чели имам леко изразени стрии понеже бях малко по-пълен а сега отслабвам и да не би да станат по-изразени ? Сега едвам едвам се забелязват.Мога ли да пия от това,има ли странични ефекти,каква му е цената и как се пие ? Или да изчакам да видя дали ще се появят нови,защото мисля,че не се появавят
Благодаря! Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Very Happy Добри са снимките, ама защо си снимала само корема и ръкатаVery Happy, нали една от основните цели беше въздействие върху бедрата Very Happy Иначе си абсолютно права, че е важно ти да усещаш резултатите си. Все пак снимките и то любителски, не винаги показват точно постиженията.

На бедрата снимки по-натам Wink А,иначе аз такава бенка имам и на дясното и на лявото рамо и са симетрични,на едно и също място на двете ръце-даже не са само те.Има и други като тях,разположени еднакво Rolling Eyes Ама си ме кефкат Very Happy

Мнение  
Ам,искам да попитам да почвам ли да пия креатин?Честно казано се колебая...Попрочетох из сайта отностно него и това,което разбрах е ,че той повишава силата и издръжливостта--->вдигаш повечко тежести и + доброто хранене=покачване на мускулната маса...Само дето явно като се спре употребата му и поститнатите резултати понамаляват...Така че какво ще ме посъветвате... Very Happy

Мнение  
Не е честно... Crying or Very sad Къде са снимките на sladurkaaa...аз не мога да ги намеря.... Crying or Very sad
П.П. За какво ти е тази мускулна маса...смисъл мускули ли искаш да правиш или ....

Мнение  
scorpion написа:
Не е честно... Crying or Very sad Къде са снимките на sladurkaaa...аз не мога да ги намеря.... Crying or Very sad
П.П. За какво ти е тази мускулна маса...смисъл мускули ли искаш да правиш или ....

В дневника ми-на последната страничка Smile
И да-искам да направя мускули,ама много Laughing И затова се чудя дали да почвам с креатина,че нали именно и наградата е такава и после да продължавам с него,но пък от друга страна...Хм,корема и ръцете вече си ги харесвам повече от преди-ама дупето и бедрата не мърдат особенно-те винаги са си били проблемни и искам да се отърва от тях...и нз да качвам ли,ката имам и да свалям...Нещо се пообърках Rolling Eyes Laughing

Мнение  
Браво,браво разликата в коремчето наистина е голяма и забележима...А за мускулите аз си мисля,че е по-добре да си свалиш квото трябва,но паралелно с тва д си правиш упражнения за стягане и за оформяне на дупето и бедрата...Аз не харесвам жени с големи мускули, мисля си че е по-добре тялото на една жена да е добре оформено,а не мускулесто...

Мнение  
Имай впредвид че от креатина ще задържиш вода, може да ти се понадуе корема.

Мнение  
айде,за да не си спамя и аз темата ще пиша тук Laughing отностно снимките,scorpion,няма да слагаш много наведнъж да не ни изтекът очите,само малко за зареждане Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
sladurkaaa написа:
айде,за да не си спамя и аз темата ще пиша тук Laughing отностно снимките,scorpion,няма да слагаш много наведнъж да не ни изтекът очите,само малко за зареждане Very Happy Very Happy Very Happy

Хахаха...хммм.. ще направя размисли и ...може ..по нататък...

Мнение  
scorpion написа:
sladurkaaa написа:

Говорейки от името на мъжката част подкрепям sladurkaaa и чакаме снимки Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
scorpion написа:

е какво ще мислиш,всички сме си качили снимки Cool Rocky само се ослушва и девойките Twisted Evil

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 11 от 12
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети