| Автор |
Съобщение |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Това е диета от тип 2 на 2 дни зареждане и разреждане на въглехидратите. Направи ги 3 дни въглехидратно разреждане, 1 - въглехидратно зареждане. Вългехидратите не по късно от 20:00 часа вечерта ако си лягаш към 24:00 или 23:00. Това е успех с тренировките
|
| Пет Фев 01, 2008 10:16 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Четвъртия ден го направи като първите два.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Фев 01, 2008 3:01 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
RockyBalboa написа:Четвъртия ден го направи като първите два.
Оки
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Съб Фев 02, 2008 11:54 am |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Вчера попаднах на някаква фитнес напитка L-carnitine 2200 mg на Dawntown foods...Туй чудо полезно ли е да се пие?-има добър вкус,като някакво сокче...В хранителен магазин се продава....Имате ли надлюдения от него
|
| Съб Фев 02, 2008 11:58 am |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
sladurkaaa написа:Вчера попаднах на някаква фитнес напитка L-carnitine 2200 mg на Dawntown foods...Туй чудо полезно ли е да се пие?-има добър вкус,като някакво сокче...В хранителен магазин се продава....Имате ли надлюдения от него 
Ми щом е л- карнитин значи требва да е добре да го пиеш ако иксаш да стопиш мазнините.Аз лично пия по досат л-карнитин на ден.
_________________ trugvame za Kerbala  :d
|
| Съб Фев 02, 2008 1:33 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Според мене не ти трябва л-карнитин, нямаш толкова мнго за сваляна, пък и ти искаш маса така че според мен е излишно.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Фев 02, 2008 2:16 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
sladurkaaa написа:Вчера попаднах на някаква фитнес напитка L-carnitine 2200 mg на Dawntown foods...Туй чудо полезно ли е да се пие?-има добър вкус,като някакво сокче...В хранителен магазин се продава....Имате ли надлюдения от него 
Ако решиш да взимаш Л-Карнитин , гледай да е на някоя по-известна фирма за спортни хранителни добавки и от такъв магазин .
|
| Съб Фев 02, 2008 2:28 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
RockyBalboa написа:Според мене не ти трябва л-карнитин, нямаш толкова мнго за сваляна, пък и ти искаш маса така че според мен е излишно.
Ам,то л-карнитина изгаря излишните мазнини,нали?А,не може ли с него,пък да си качвам мускулна маса,а да се махат мазнотиите....  Ще взема повечко да попрочета за него
|
| Нед Фев 03, 2008 5:57 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Прочети, но аз лично когато пия само л-карнитин без други добавки падам и на мускул. Не забваряй да си попълваш дневника, гледам че си го занемарила. Давай да земеш наградата под носа на момчетата
|
| Нед Фев 03, 2008 7:07 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
RockyBalboa написа:Прочети, но аз лично когато пия само л-карнитин без други добавки падам и на мускул. Не забваряй да си попълваш дневника, гледам че си го занемарила. Давай да земеш наградата под носа на момчетата 
Ем,Роки...чакам да мине и тази седмица перфектно и ще попълня...Не мисля,че всеки ден трябва да пиша излишни неща,а по-комплексно...Иначе не ми пречи да пиша всеки ден какво съм хапнала в грамажи и прочее,ама да се впусна ли в подробности
|
| Нед Фев 03, 2008 7:26 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
sladurkaaa написа:RockyBalboa написа:Прочети, но аз лично когато пия само л-карнитин без други добавки падам и на мускул. Не забваряй да си попълваш дневника, гледам че си го занемарила. Давай да земеш наградата под носа на момчетата 
Ем,Роки...чакам да мине и тази седмица перфектно и ще попълня...Не мисля,че всеки ден трябва да пиша излишни неща,а по-комплексно...Иначе не ми пречи да пиша всеки ден какво съм хапнала в грамажи и прочее,ама да се впусна ли в подробности 
Колкото по подробно пишеш и водиш дневника толкова по голям шанс имаш
|
| Нед Фев 03, 2008 8:37 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
sladurkaaa написа:RockyBalboa написа:Прочети, но аз лично когато пия само л-карнитин без други добавки падам и на мускул. Не забваряй да си попълваш дневника, гледам че си го занемарила. Давай да земеш наградата под носа на момчетата 
Ем,Роки...чакам да мине и тази седмица перфектно и ще попълня...Не мисля,че всеки ден трябва да пиша излишни неща,а по-комплексно...Иначе не ми пречи да пиша всеки ден какво съм хапнала в грамажи и прочее,ама да се впусна ли в подробности :roll:
ДА . Пишеш всеки ден тренировката и храненето !
|
| Пон Фев 04, 2008 11:43 am |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Добре,пичове,почвам редовно всичко да описвам
|
| Пон Фев 04, 2008 4:44 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
Храната ти е много малко !
Каква е тая закуска , само един айрян.
Махни тея кренвирши , вместо тях пилешко .
Да видим Rocky какво ще каже ?
|
| Пон Фев 04, 2008 5:50 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
JAKI написа:Храната ти е много малко !
Каква е тая закуска , само един айрян.
Махни тея кренвирши , вместо тях пилешко .
Да видим Rocky какво ще каже ? 
Ама,не съм повече гладна,поне днес  ....То понякога мн.ми се хапва,друг път не...
|
| Пон Фев 04, 2008 5:53 pm |
|
 |
|
|