|
Страница 4 от 12
|
| Автор |
Съобщение |
lemsa
Тренер
|
до колкото помня искаше мускули и както каза JAKI,малко ти е храната!!!особено белтъчините!и ще ядеш по график а не когато ти се яде
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Пон Фев 04, 2008 6:12 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
lemsa написа:до колкото помня искаше мускули и както каза JAKI,малко ти е храната!!!особено белтъчините!и ще ядеш по график а не когато ти се яде 
Ем,какъв да е тоя график и какво точно да ям....нещо явно ми куца
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Пон Фев 04, 2008 6:30 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Така както видях ядеш изключително малко - 2 яица имат 14 гр белтък в тях като се има предвид, че по - голямата част е в жълтъка!
Вмествай се в 2,2 гр белтък на килограм което при теб е около 100 гр белтък, който се съдържа в 500 гр. пилешко месо(около). Въглехидратите за да направиш 300 гр. Трябва да изядеш за един ден 500 гр. ориз. Давай смело
|
| Пон Фев 04, 2008 6:41 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
sladurkaaa@ Сравних таблицата ти с една моя която е малко старичка от 1999г и не беше много точна но предполагам че не е голям проблем.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пон Фев 04, 2008 7:01 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
max_paine написа:Така както видях ядеш изключително малко - 2 яица имат 14 гр белтък в тях като се има предвид, че по - голямата част е в жълтъка!
Вмествай се в 2,2 гр белтък на килограм което при теб е около 100 гр белтък, който се съдържа в 500 гр. пилешко месо(около). Въглехидратите за да направиш 300 гр. Трябва да изядеш за един ден 500 гр. ориз. Давай смело 
За месото-супер,ама толкова ориз  Аз попринцип го избягвам,както и картофите,хляба,тестеното и мазното...Не е ли в това смисълът на НВД
|
| Пон Фев 04, 2008 7:22 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
RockyBalboa написа:sladurkaaa@ Сравних таблицата ти с една моя която е малко старичка от 1999г и не беше много точна но предполагам че не е голям проблем. 
Хех,ако пак има поне малко попадения,значи кажи-речи става...
|
| Пон Фев 04, 2008 7:23 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Не виждам зеленчуци, а си мисля, че трябва да се ядат ежедневно. Мускули,мускули, ама за жената е важен и видът на кожата, лъскавината на косата, здравината на маникюрчетата  и т.н.
И аз гласувам срещу кремвиршите
|
| Пон Фев 04, 2008 7:39 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
maria написа:Не виждам зеленчуци, а си мисля, че трябва да се ядат ежедневно. Мускули,мускули, ама за жената е важен и видът на кожата, лъскавината на косата, здравината на маникюрчетата и т.н.
И аз гласувам срещу кремвиршите 
При тези мнения срещу тях,явно ще се махат  А,зеленчуци-утре...Явно с пилешко,а не кремвирш
Ам,какво е най-удачно да се яде за закуска...Че на мен тогава почти нищо не ми идва на ум и не ям кажи-речи...
|
| Пон Фев 04, 2008 7:45 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
|
| Пон Фев 04, 2008 8:40 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
RockyBalboa написа:sladurkaaa написа:При тези мнения срещу тях,явно ще се махат А,зеленчуци-утре...Явно с пилешко,а не кремвирш
Ам,какво е най-удачно да се яде за закуска...Че на мен тогава почти нищо не ми идва на ум и не ям кажи-речи...
За закуска например:
Една филийка пълнозърнест хляб, 3/4 белтъка и 50/100гр шунка 
Ем,за закуска това не е ли много.....
|
| Вто Фев 05, 2008 7:03 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
Ам....Сладури,пак имам въпросче...Вярно че много станаха,ама...
Хм,Роки гледам че си написал страхотни темички за храната във фазите на натрупване и дефиниция  ама аз коя да гледам  Идеята ми е да кача мускулна маса само,ама да не съм някаква супер обемна,същевременно да си махна някак си сланинките от бедрата и дупето  Нещо с тая храна съвсем се оплетох
|
| Вто Фев 05, 2008 7:23 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
|
| Вто Фев 05, 2008 7:32 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
RockyBalboa написа:sladurkaaa написа:Ам....Сладури,пак имам въпросче...Вярно че много станаха,ама...
Хм,Роки гледам че си написал страхотни темички за храната във фазите на натрупване и дефиниция ама аз коя да гледам Идеята ми е да кача мускулна маса само,ама да не съм някаква супер обемна,същевременно да си махна някак си сланинките от бедрата и дупето Нещо с тая храна съвсем се оплетох 
Мисля че правиш достатъчно кардио на ден за да си позволиш да увеличиш въглехидратите и белтъчините, при 4/5 пъти кардио на седмица няма да качиш мазнини! Гледай схемата за фазата на натрупване. Но е важно да ядеш повече пъти! И мисля че закуската която бях написал по горе е добра защото организма трябва да се зареди с храна след съня!
Винаги си ми много полезен
Ам,яйцата не може ли цели,не само белтъците,че тях по-малко ги харесвам...Иначе ясно-стабилна закуска и повечко пъти хапване,ама не по много...
|
| Вто Фев 05, 2008 7:47 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
sladurkaaa написа:Винаги си ми много полезен
Ам,яйцата не може ли цели,не само белтъците,че тях по-малко ги харесвам...Иначе ясно-стабилна закуска и повечко пъти хапване,ама не по много... 
Не яж повече от два жълтъка на ден защото в тях се съдържа много холестерол който в вреден, мисля че имаше статия в сайта но не съм сигурен.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Фев 05, 2008 7:51 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
RockyBalboa написа:sladurkaaa написа:Винаги си ми много полезен
Не яж повече от два жълтъка на ден защото в тях се съдържа много холестерол който в вреден, мисля че имаше статия в сайта но не съм сигурен.
Добре,пак се съгласявам
|
| Вто Фев 05, 2008 8:00 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 05, 2008 2:07 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 4 от 12
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|