Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 6 от 12
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Следваща
Дневникът на Sladurkaaa-коментари към него :)
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
Сега сериозно, рибата гледай да не е от консерва.И след яденете което е в 18:30 вкарай още едно около 20:00 което да включва само белтъчини (без млечни)

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
RockyBalboa написа:
Сега сериозно, рибата гледай да не е от консерва.И след яденете което е в 18:30 вкарай още едно около 20:00 което да включва само белтъчини (без млечни)

мм защо реши протеина да не си го набавя от млечни продукти(не забравяи изварата е между тях)
ми хапваи като последно хранене извара по 200-300гр (изварата се счита за вид казеин неините белтъци се разграждат по бавно заради това е добра храна като за последно хранене но гледаи изварата да е качествена)

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Обезмаслена извара а не обикновенна

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:

ДА Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
stankida написа:
bobi написа:

ДА Wink

Това за изварата също е добра идея Wink 10x

Мнение  
както е тръгнало май съвсем ще я ошашавите и вместо във нашата фитнес група да не попадне в отбора по сумо...? Rolling Eyes

Мнение  
Гледам, че днес има пържолки, но нали е празник Very Happy Аз в такива случай се оправдавам, че ако не си позволя някое изкушение, може да изпадна в стрес и от това да напълнея Snakeman все пак изкушението е по-силно , ако е забранено.
Иначе доволна ли си от резултатите до този момент?

Отговорете с цитат
Мнение :П 
Laughing Laughing Laughing не си само ти така...и аз одеве си хапнах малко салатка с бяло винце и малко паниран кашкавал Rolling Eyes утре ше се меря пак....много ясно.иначе сладуранката е доволна може би и как нямаSmileтя си тренира,внимава си...

Мнение  
maria написа:
Гледам, че днес има пържолки, но нали е празник Very Happy Аз в такива случай се оправдавам, че ако не си позволя някое изкушение, може да изпадна в стрес и от това да напълнея Snakeman все пак изкушението е по-силно , ако е забранено.
Иначе доволна ли си от резултатите до този момент?

Чувствам се значително по-стегната...Но нз видими резултати ими ли,няма ли? Laughing Скоро и тях ги чакам Wink

Мнение  
Не ми харесва режима ти в последните дни! Забравяш да споменеш и тренировките си в дневника.

Мнение  
RockyBalboa написа:
Не ми харесва режима ти в последните дни! Забравяш да споменеш и тренировките си в дневника.

Ем,те тренировките са си понеделник,сряда и петък + кардио още 1-2 пъти,когато намеря време...
А,режима и на мен не ми харесва,гледам да хапвам по часове нещо ала-бала,ама яде ми се точно един път на ден и то много и през другото време нищо не искам....Ама ще взема сега да си направя едно примерно меню поне за средващите 2-3дни,че ми е по-лесно като следвам нещо точно,че така по мое усмотрение става нещо,като нищо Rolling Eyes

Мнение  
Слабо хранене... количествата са малки дори и за жена...

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Слабо хранене... количествата са малки дори и за жена...

Качеството също е зле Confused

Мнение  
Цитат:
Качеството също е зле Confused

Съгласен съм.. Не може само на 2 вафли и 3 портокала цял ден.. На мен това ми е лека предиобедна закуска нищо че съм с 50 кг. по тежък от нея Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Махни ги тия вафли.Колкото и да ти е бурз метаболизума все пак си оказват влияние.Ако тилкова не можеш без сладко поне го хапвай преди тренировка и не всеки път.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 6 от 12
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети