1:Нещо за мен:На 17 години съм.Според последни данни съм височка 1.67 и съм 56 кг.За интереси и хобита мога много да пиша,затова пропускам...
2:Цел:Надявам се с течение на времето(тъй като за никъде не бързам)да успея да си пооправя телцето
3:Първоначална подготовка:Преди около месец реших,че преди да почна да правя мускулна маса,трябва да поотслабна и се разчетох из сайта,започнах НВД и кардио и за посочения период съм -2кг.и малко,като същевременно се и регнах,за да ме донапътствате(за което се надявам)
4:Диета:Нямам точно определено дневно меню,но съм на НВД,така че наблягам на продуктите с ниско съдържание на въглехидрати,хапвам рибка,яйца,зеленчуци,плодчета и ядки.Но сутрин не мога без 2 варени яйца,фенка съм им
5:Тренировка:От тази седмица започнах тази,която препоръча Роки,за което съм му благодарна
1 ден- Понеделник
1.1 Придърпване на скрипец пред врат 3х10
1.2 Придърпване на горизонтален скрипец с тесен хват 3х10
1.3 Кик-бек 3х10
1.4 Бицепсово сгъване с прав лост 3х10
1.5 Коремни преси от наклон 3 серий до отказ
1.6 Повдигане на крака от вис 3 серий до отказ
2 ден - почивка-Вторник
3 ден-Сряда
2.1 Хоризонтална лежанка 3х10
2.2 Флайс с дъмбели 3х10
2.3 Раменни преси зад врат 3х10
2.4 Трицепсово разгъване на скрипец 3х10
2.5 Избутване на щанга от лег с тесен хват 3х10
4 ден - почивка-Четвъртък
5 ден-Петък
Клекове с щанга 3х12
Напади 3х12
Бедрено разгъване 3х12
Бедрено сгъване 3х12
Повдигане на пръсти на смит машина или на машина за прасец 3х12
Коремни преси от наклон
Повдигане на крака от вис
6-7 ден - почивка-Събота и Неделя
Почивка между сериите 1мин/1.5мин
Кардио 4/5 пъти в седмицата по 40 мин...Така че в някои от дните за почивка,правя кардио...
Смятам,да описвам седмичните ми наблюдения,върху сегашната установена програмка....
Хайде-ще сложа и снимчици,за да видите нагледно за какво става въпрос...Знам,че има много работа...Но се надявам да се справя,с ваша помощ