Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Дневник на max_paine : коментари
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Дневник на max_paine : коментари 
Давайте смело ! Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
а честито Wink само да те питам,защото съм пробвал да замествам хранене с протеинов шейк,как издържаш бе човек?!?аз умирах от глад до следващото хранене Shocked Rolling Eyes Shocked

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
а честито Wink само да те питам,защото съм пробвал да замествам хранене с протеинов шейк,как издържаш бе човек?!?аз умирах от глад до следващото хранене Shocked Rolling Eyes Shocked

Само аз си знам! Laughing Laughing Laughing Laughing Не сериозно, положението е мн. тежко сега ще почна и фибро фюъл да взимам (експлоуд), защото съм много нервен и гладен.

Мнение  
Супер,че реши и ти да водиш дневник Wink Хм и да доста добавки си взимаш,но явно усещаш ефект върху себе си...
Ще ми е от полза да чета и нечия друга тренировъчна програма Wink Wink Така че,браво за започването на дневника Very Happy

Мнение  
всичко е хубаво,ама ми се струва,че вървиш един месец назад Laughing Rolling Eyes Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
всичко е хубаво,ама ми се струва,че вървиш един месец назад Laughing Rolling Eyes Laughing

Laughing Тъкмо се чудех какво не ми се вижда точно... Laughing

Мнение  
Лелееее смях Laughing Laughing Laughing Laughing Поправих датите съжалявам явно съм се заблял някъде и не съм се осетил в последните си два поста. Laughing

Мнение  
и аз понамалих въглехидратите,ама мисля това да е защотооо.... Shocked ще вкарам малко кардио в тренировките и каквото стане,това Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз спокойно можех още месеци да качвам маса. Обаче вече не се траеше това с гърдите ми. Супер безформени са в долната им част. Дори си мисля, че ще се наложи да посетя ендокринолог или хирург да се проверя за гинекомастия(стероиди не съм взимал, но има вариянт да имам). Иначе сега доста изчистих корема и съм доволен, но няма да си позволявам да намалям на минимум въглехидратите за повече от 2 поредни дни. Wink

Мнение  
брато кви неща пишеш,ебати диетата риба,рибаа там имаше един ден и преди риба и след нея протеин ....!!??така ще се натровиш че няма да разбереш кво става в дните които ядеш толко рибаа мани тоя протеин и не непосредствено след него и пред него ...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети