Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Дневници и за отслабващи
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Дневници и за отслабващи 
Колкото на шега, толкова и сериозно Laughing питам: Защо не направите и Дневник на отслабващия. Embarassed Да не е лесно да отслабнеш Crying or Very sad
Много е хубаво да има подфорум Дневник на трениращия, сигурно ще е полезно за момчетата, ама като прочетох указанията отдолу и ми стана ясно, че такива като мен не се вместват там. Ходя на тренировки, ама чак "тренираща" за мен е малко силно казано.Ходя, за да запазя някаква прилична физическа форма.Пък като гледам и други все за отслабване приказват, друг е въпросът, че някои му викат "чистене". То може и отслабването да се нарече "чистене", но аз тази дума я свързвам с орелефяване, а думата "отслабване" си я разбирам като сваляне на излишни килограми.
Като правя това предложение, не става дума за наградата, ами и ние -отслабващите - да се забавляваме , като участваме. Wink , е снимки едва ли ще качваме. Пък може да ни дадете по една протеинова вафличка, ако отслбнем Twisted Evil

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Мися че дневника в определения раздел може да я всякакъв взависимост от целта на човека.

Мнение  
Абсолютно това е дневник, споконо можеш да си анпишеш "днес прпуснах тренировка домързя ме но си изпих еди си кво" и тка който го чете ще види какъв е ефект от такъв тип подготовка. Само се сещам че за жени 1 килограм кретин няма да е подходящ затова ще има и награ 1литър L- karnitine, кой каквото си избере.

Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing Съгласна Laughing Какъв е редът, трябва да се обадим предварително ли или просто почваме да си пишем, когато ни дойде вдъхновение. Може да е елементарен този въпрос, но аз не съм наясно Embarassed

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети