Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Добавки по време на болест
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Добавки по време на болест 
Значи днес ходих на доктор и ми казха, че съм болен от бронхит. Та въпроса ми е дали да продължавам да пия добвките или не? В момента пия креатин, глутамин, таурин, сурватъчен, млечно яйчен протеин и гейнер. Една седмица няма да посещавам фитнеса. Страх ме е да не загубя няколкото труднокачени килограма. Дали ще е добре да увелича дозите от протеин тъй като нямам много апетит да ям. Благодаря предварително Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
не разваляи храненето спри геинера пии само протеина + гултамина и няма да има катаболни процеси Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря за мнението Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
За увеличаване на апетита-бирена мая, или лимон преди да ядеш Smile

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
хм, за маята знам, а тва с лимона ще го пробвам. не знаех Shocked

Отговорете с цитат
Мнение  
todo написа:
хм, за маята знам, а тва с лимона ще го пробвам. не знаех Shocked
Е то като ти е кисело и ти се дояжда понеже почваш да отделяш много слюнка хаха иначе не е нещо научно.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети