Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Добра възраст за започване на тренировки?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Добра възраст за започване на тренировки? 
Здравейте на всички !Искам да попитам на колко години е препоръчително започване на фитнес,в смисал най-рано.Аз съм на 15 год 175см висок и
65кг тежък.Тренирам от 1 месец и ся почнах чериридневна програма.Майка ми ми раси някви простотии ,че съм щял да се набия да напрая втат и нз кво още.Аз й викам,че затова се праят набирания.Мен не ме бърка кво ми казва ,ама искам да чуя ващо мнение и дали това е вярно.

1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!

jkklouna

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Тази възраст е напълно нормална за започване ходенето на фитнес. Поне според мен дори и на 14год. е добра възраст за започване.

Отговорете с цитат
Мнение  
ми виш сега стига да има кой да ти направи програма и да ти покаже изпълненията на упражненията(които ще са пригодени за теб)
вреда няма да има никаква гарантирам го 100% този проблем с майките е често срещан (дори и при мен Very Happy а съм на 17 )
Та мамче пускай момчето спокойно на фитнес ще е за добро (фитнеса е свързан с дисциплина по добре него отколкото цигарите и алкохола Wink)

Отговорете с цитат
Мнение  
Кажи на майка ти че не разбира от фитнес тренирай яко, а тренировките ако са правилни няма как да не ти помогнат.
На 15 години е нормално да ходиш на фитнес.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение Re: Въпрос ! ! ! 
t3dy написа:
Здравейте на всички !Искам да попитам на колко години е препоръчително започване на фитнес,в смисал най-рано.Аз съм на 15 год 175см висок и
65кг тежък.Тренирам от 1 месец и ся почнах чериридневна програма.Майка ми ми раси някви простотии ,че съм щял да се набия да напрая втат и нз кво още.Аз й викам,че затова се праят набирания.Мен не ме бърка кво ми казва ,ама искам да чуя ващо мнение и дали това е вярно.
хаха ас сам със същите мерки същите години Laughing Laughing само че тренирам от 1 година и нещо тфа е супер вазраст ман го го го .

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря за съветите,момчета

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети