| Автор |
Съобщение |
edno1
Потребител
|
 Докъде мога да стигна?
На 15 години съм, висок съм 1.72 и тежа 69 килограма, въпросът ми е следния, какъв е нормалния максимум който мога да постигна за 2 месеца и половина при положение че имам възможност за фитнес 5 или 6 дена в седмицата, плюс тренировки по бокс и айкидо всяка вечер. Мога ли да направя достатъчно добър релеф за толкова време? говоря повече за плочки, гърди, гръб, предмиштница, бицепс, трицепс и най-общо казано горната част на тялото ?
П.П: Съжалявам за правописните, граматически и какви ли не грешки но просто бързах много докато писах темата, моля отговорете
|
| Вто Май 27, 2008 11:53 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
за да постигнеш нещо трябват жертви и постоянство ти ако не си стъпвал във залата не 2 а за 5 месеца нищо няма да направиш
| Сря Май 28, 2008 11:13 am |
|
 |
Gr4
Потребител
Местожителство: Видин/Бургас
|
бокс, айкидо, фитнес... не мислиш ли че малко много станаха...?
_________________ We're Gonna Pump 'Till We DIE!
|
| Сря Май 28, 2008 12:06 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
то 2 спорта са много за 3 просто нямам думи как ще се възтонвяваш и бокса=страшно много кардео трябва да избереш
какво искаш
| Сря Май 28, 2008 1:19 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
Gr4 написа:бокс, айкидо, фитнес... не мислиш ли че малко много станаха...?
Да не говорим, че бокса ще го изтущи, а за останалите две некоментирам.
|
| Сря Май 28, 2008 3:39 pm |
|
 |
edno1
Потребител
|
Питам за фитнес само... не ме мислете за бокса и айкидото имам време за релаксация и всичко, предвидено е ... и принципно тренирам всяка седмица щом имам време... не съм прасе със свръх над нормено тегло така че.... 2.5 - 3 месеца стигат ли ?
|
| Сря Май 28, 2008 10:12 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
edno1 написа:Питам за фитнес само... не ме мислете за бокса и айкидото имам време за релаксация и всичко, предвидено е ... и принципно тренирам всяка седмица щом имам време... не съм прасе със свръх над нормено тегло така че.... 2.5 - 3 месеца стигат ли ?
не не стигат това е времето само за тренировката ти за начинаещи  демек що годе да свикниш с натоварването и упражненията
|
| Чет Май 29, 2008 1:06 am |
|
 |
edno1
Потребител
|
djpbs написа:edno1 написа:Питам за фитнес само... не ме мислете за бокса и айкидото имам време за релаксация и всичко, предвидено е ... и принципно тренирам всяка седмица щом имам време... не съм прасе със свръх над нормено тегло така че.... 2.5 - 3 месеца стигат ли ?
не не стигат това е времето само за тренировката ти за начинаещи демек що годе да свикниш с натоварването и упражненията 
С тренировките и упражненията съм свикнал отдавна, 4 години тренирам айкидо отделно че съм тренирал и бокс, свикнал съм и на вдигането на тежести, издръжлив съм ..... всичко е тип топ
|
| Чет Май 29, 2008 11:14 am |
|
 |
Gr4
Потребител
|
прати един сплит да видим как мислиш да тренираш и в кои дни, а и в кои дни и кога точно тренираш другите неща... Но аз съм на мнение, че ако тренираш нещо се концентреираш само върху него (а както виждаш и другите мислят така)
|
| Чет Май 29, 2008 12:03 pm |
|
 |
edno1
Потребител
|
Gr4 написа:прати един сплит да видим как мислиш да тренираш и в кои дни, а и в кои дни и кога точно тренираш другите неща... Но аз съм на мнение, че ако тренираш нещо се концентреираш само върху него (а както виждаш и другите мислят така)
понеделник, сряда, петък
сутрин от 08.00 до към 08.30 тичам крос
от 09.00 до 18.30 съм зает с даскало
19.30 - час и половина интензивна тренировка по айкидо
вторник,четвъртък
сутрин от 08.00 до към 08.30 пак крос
пак от 09.00 до 18.30
19.30 съм в нас , 2 часа тренирам упражнения за предмишница, бицепс, трицепс, гръб , коремни мускули и гърди
събота
сутрин от 10.00 до 10.30 крос
от 10.45 до към 12.30 пак тренирам за предмишница, бицепс, трицепс, гръб , коремни мускули и гърди
неделя
за тогава нямам определена програма тренирам много от сутрин до следобед но с по големи почивки
храненето- тряа го следя ма не го правя, ям всичко каквото ми падне, спестявам си само сладкото като шоколади и т.н. замествам ги с плодове... ям много яица заради протеините, отделно вземам и Л-карнетин по 1000 мг на ден...
признавам че кръшкам от кросчето сутрин понякога ако имам много за учене че са ни скъсват ... та ... ? при положение че нямам релеф но имам маса , като включим и 6 дена фитнес на седмица ? какъв ще е резултата...
п.п - такъв ми е режима едва от около 3 седмици насам, преди това по рядко тренирах , та казвайте .... имам 2 месеца и половина от лятото плюс това което правя сега .... казвайте какъв може да ми е резултата накрая ?
|
| Чет Май 29, 2008 8:08 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
човече само не знам как ще се възтановяваш
|
| Чет Май 29, 2008 8:10 pm |
|
 |
edno1
Потребител
|
aGGeSSive` написа:човече само не знам как ще се възтановяваш
ем...кво има да възстановявам... спя като пор .... по 10 часа... не съм уморен, травми нямам , нищо не ме боли ...
|
| Чет Май 29, 2008 8:16 pm |
|
 |
Gr4
Потребител
|
edno1 написа:aGGeSSive` написа:човече само не знам как ще се възтановяваш
ем...кво има да възстановявам... спя като пор .... по 10 часа... не съм уморен, травми нямам , нищо не ме боли ... 
ми тренирай си така както си решил, след месец виж има ли резултат. Според мен няма да има никакъв най-много да ти се повиши издръжливостта. По вероятно е след седмица две тялото ти да започне да издъхва (болки в мускулите, ставите, отпадналост, умора)
Както разбра ние само можем да ти се чудим от каде намираш сили и мотивация. Явно си решил твърдо така да тренираш, но защо само си хаби времето да пускаш тия постове?
|
| Чет Май 29, 2008 8:25 pm |
|
 |
edno1
Потребител
|
Gr4 написа:edno1 написа:aGGeSSive` написа:човече само не знам как ще се възтановяваш
ми тренирай си така както си решил, след месец виж има ли резултат. Според мен няма да има никакъв най-много да ти се повиши издръжливостта. По вероятно е след седмица две тялото ти да започне да издъхва (болки в мускулите, ставите, отпадналост, умора)
Както разбра ние само можем да ти се чудим от каде намираш сили и мотивация. Явно си решил твърдо така да тренираш, но защо само си хаби времето да пускаш тия постове?
Тука е проблема пич, че вие в тоя форум сте професионалистите, и знаете какво и как да правя а аз права квото ми дойде както ми дойде, и вс. ми тренировки ги правя с почивки на 2 4аса тренировка правя 2 почивки по 10 мин и една от 5 ... така че... кажете ми вие как да тренирам за да имам успех и да не си скапвам здравето едновременно ...
|
| Чет Май 29, 2008 8:29 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
edno1 написа:Gr4 написа:edno1 написа:aGGeSSive` написа:човече само не знам как ще се възтановяваш
Тука е проблема пич, че вие в тоя форум сте професионалистите, и знаете какво и как да правя а аз права квото ми дойде както ми дойде, и вс. ми тренировки ги правя с почивки на 2 4аса тренировка правя 2 почивки по 10 мин и една от 5 ... така че... кажете ми вие как да тренирам за да имам успех и да не си скапвам здравето едновременно ...
ти здравето няма да ти се скапе но за да има разтеж трябва възтановявате а това при теб го няма хубаво е да взимаш амино иначе като цяло денят ти е изключително натоварен и според мен няма да издаржиш и месец
|
| Чет Май 29, 2008 8:38 pm |
|
 |
|
|