Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Домашен фитнес?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Домашен фитнес? 
Здравейте, искам да ви попитам дали мога да направя нещо със домашен фитнес.Имам предвид да си купя няколко гирички и да си тренирам вкъщи.Примерно днес имам за ръце ще си тренирам вкъщи,утре за корем, пак вкъщи и вече вдругите ден кат има по трудни за гръб ще ходя на единични на фтинес или ще отида в някое училище на лостовете.Ще мога ли да си оформя тялото така ?Искам всички мускули да ми се видят.168 съм и съм 56 кг. 15 годишен

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Защо направо не си извадиш карта за фитнес, не е толкова скъпо, че да не може да си го позволи човек.
Даже според мен ако питаш мама и тати ще ти дадат веднага без излишни разправии, това все пак е за твое здраве...
Иначе не е невъзможно и вкъщи, но ефекта е минимален и не си заслужава, затова има фитнес зали Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
@Zazz

Това са пълни безсмислици и хабене на излишни средства! С тези 2 гирички какво очакваш? Да има ефекта като на такъв, които ходи усърдно на фитнес ли? Не няма да го има, ще ги напопваш по-малко и пак временно заради килограмите. По-евтино и от полва ще ти излези да си земеш една месечна карта за фитнеса, както спеменаха и по-горе. Предполагам, че парите няма да са кой знае колко за такста.

Отговорете с цитат
Мнение  
ти на 15 дори и само набирания, лицеви опори, кофички и коремни преси(т.е. упражнения с твоето тегло) да правиш ще има ефект

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети