Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Домашни упражнения с велоергометър
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Домашни упражнения с велоергометър 
здравейте малко ще прозвучи тъпичко ама кво да направя като не съм запозната ....искам да си купя велоергометър и искам да знам с него може ли поне малко да се стегнеш и ако може кои части на тялото се стягат и ако има някой да ми напише точно по колко време на ден трябва да го ползвам и трябва ли да се спазва и някоя диетка е това е много ще съм ви благодарна ако някой ми отговори

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
Погледни в темата "Тренировки с велоергометър", много е написано.Защо не си ходиш в зала, по-добре ще е и по- весело. Laughing Не се притеснявай , питай и аз задавам понякога такива въпроси Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: домашни упражнения с велоергометър 
deskata написа:
здравейте малко ще прозвучи тъпичко ама кво да направя като не съм запозната ....искам да си купя велоергометър и искам да знам с него може ли поне малко да се стегнеш и ако може кои части на тялото се стягат и ако има някой да ми напише точно по колко време на ден трябва да го ползвам и трябва ли да се спазва и някоя диетка е това е много ще съм ви благодарна ако някой ми отговори

30-40 min сутрин рано на гладно, това е максимума който можеш да изцедиш от този "уред", а и пулса поне на 130

Отговорете с цитат
Мнение  
Мускулните групи върху които въздействаш са двуглав , четириглав бедрен и глутеус- като основни. И други по-малки, но те за теб не са толкова важни. А изгарянето на мазнини е комплексно. Правила ли си сметка парите за един качествен велоергометър за колко тренировки ще ти стигнат Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети